cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mačke

clock-img

13.08.2011, 14:23

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

eee , da si videla to ubacivanje u usta , skoro pa surovo , znaci , svukla sam donju vilicu i ugurala tabl skrooz u koren jezika , sta ce jadan nego da progutauser posted image
ja mu dajem kao glavnu hranu viskas junior i neku salamu  Matijevic pravi ali nije bas odusevljen pa onda to sve prelivam ostatcima supe , paprikasa ili sta vec kuvam
dobila sam nova usta na valovu pa se prlagodjavamo a suplemente jos ne koristim , znaci cestal cat za pocetak user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.08.2011, 14:49

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Neee, cestal cat za gliste. Pusti suplemente, ako jede granulice ne trebaju mu. Daj mu granulice, wiskas je ok, i kuvano. Ja sam , kuvala pilecu situ, pa odvajala meso i hrskavicu, sargarepu, rizu i sve to izmiksam sa malo supe. Jedu ko ludi, a ako im se ne svidi u to umesam wiskas sos pa jedu. Kad dajes tabletu za gliste, koje se lako lepe za jezik i gorke su, premazes ih dobro jutro margarinom i stavis u frizider da se taj margarin stegne. Onda uradis to stvaljanje na koren jezika, zatvoris njuskicu, drzis rukom i dunes u nosic. Guta obavezno.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

13.08.2011, 15:01

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

mogla sam ja njega naRaniti cesta cat-om nesretnika user posted image ,
ovaj nevaljali macak voli krompir i kuvani kupus pa onda stavim granule , malo ih omeksam supom ( kad se cedi uvek ostane ono "zamuceno" ) pa bacim odgore 2 - 3 krompira i kad pocne , pocinje krompirom
sad mi je mrtva trka ko vise zanoveta oko hrane : zvercica ili macak user posted image
probala sam da mu skuvam i dzigericu , pola glave od praseta , isto zavrce nosom user posted image
na to sam stavila kupus da pocne da jede
ali je maza nevidjena
da se useli u hodnik trebalo mu je tri dana a u dnevnu sobu cetiri , pored sve Marijine torture user posted image
evo ga sada kod mene u krilu i nervira se sto se nisam naslonila , guram ga user posted image

clock-img

13.08.2011, 15:29

clock-img

bulka

pencil-img

642

Evo naseg macka. One ga obozavaju. Muz o njemu brine, ja se ne zanimam mnogo, pa se ne mogu ni upustiti u razgovore...
Pirkan
user posted image

user posted image

clock-img

16.08.2011, 00:43

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

16.08.2011, 00:45

clock-img

degu

pencil-img

11332

A šta si joj još davala? Opasnu neku macu imaš, mora da je na gazdaricu user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

16.08.2011, 00:49

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

16.08.2011, 00:51

clock-img

degu

pencil-img

11332

Ja kažem posebna maca user posted image ne mogu da verujem, naše mace su uvek sve jele, nisi je dobro vaspitala. Jesi probala hleba i mleka da joj daš? Nije dobro da jede samo jaja i krompiriće.

clock-img

16.08.2011, 00:52

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

16.08.2011, 00:56

clock-img

degu

pencil-img

11332

user posted image pa dobro je kad mleko pije, ali nemoj joj davati neskvik :)))

clock-img

16.08.2011, 00:58

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

16.08.2011, 01:00

clock-img

degu

pencil-img

11332

user posted image pa Mery nije to dete, neka tužno gleda, nije joj zdravo da jede slatko. Pokušavaj da je navikneš na raznovrsniju ishranu, neka ostane gladna ako treba, na kraju će pojesti ono što si joj dala user posted image

clock-img

20.08.2011, 01:08

clock-img

^iva^

pencil-img

1979

moja maca pije samo kravicu 3.2 inace nece drugo mleko pije jogurtuser posted image obozava ga ........

iva

clock-img

20.08.2011, 01:09

clock-img

degu

pencil-img

11332

A gde si bila neki dan da prodiskutuješ sa Mery o mačkama? Vidiš da ja nemam pojma user posted image

clock-img

20.08.2011, 01:11

clock-img

^iva^

pencil-img

1979

pa ja tek sad vidim ovu temu user posted image

iva

clock-img

08.09.2011, 22:26

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Ovo je moj pokojni mačak Pantelija user posted image

user posted image
Ja sam tabletu protiv glista drobila, mešala sa malo mleka i špricem sipala u ugao usta, pošto ništa drugo nikada nije uspelo.

A što se tiče ishrane, ono na šta ih navikneš samo to jedu. Panta je bio razmažen do ludila i jeo samo belo pileće meso, šnicle i bifteke, šunku, jogurt,pavlaku, svež kupus i Royal Canin brikete fit 32!

clock-img

11.09.2011, 22:32

clock-img

maliska

pencil-img

38

trenutno nemam cicku,na zalost,tripujem se zbog  bebe,kad malo poraste.Nego sto sam imala ludu macku,ubila bi za krastavac,sve rezi kad ga jede da joj neko ne uzme,mislim,krastavac???user posted image

clock-img

28.10.2011, 21:14

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

evo da se javim , sada imamo dve macke koje su nas usvojile , Felixa  on je vec domaci ) i Gajija ( tako je M nazvala novu macu ) , Gaji je crna mackica , mace i naravno da se uselila unutra user posted image

clock-img

31.10.2011, 12:06

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

e pa , jos jedna maca nam se pojavila , sad ih je troje , koliko god da volim zivotinje cini mi se da je previse a jos su male za sterilizaciju user posted image
ljudi su stvarno stoka , prebaciti mace preko ograde od skoro tri metra je surovo user posted image

clock-img

31.10.2011, 17:05

clock-img

Maccana

pencil-img

243

Joj devojke,videh ovu temu i najezih seuser posted image Skupljajuci nalaze za VTO danas sam saznala da sam pozitivna na toxoplazmu.Grozne posledice ostavlja na plod i mozda je sreca u nesreci sto nisam zatrudnela pa saznalauser posted image ...ja takodje volim zivotinje i odrasla sam sa mackama i psima.Obratite paznju ako zelite trudnocu ili ste trudne pa i zbog dece...user posted image

clock-img

31.10.2011, 17:08

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Maccana , evo tema TOXOPLAZMOZA mozda ti malo pomogne

clock-img

27.12.2011, 15:31

clock-img

tvoja.greska

pencil-img

146

Ja imam macku i sad se bas prepala. Ne mora da znaci da svako ko ima macke mora biti pozitivan. Bas se prepala.

clock-img

27.12.2011, 16:21

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ne mora da znaci. Pre se toxoplazmoza moze dobiti oz nedeovoljno oprane zelene salate, nego od kucnog ljubimca.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

29.12.2011, 13:50

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Mi imamo Srecka
user posted image
Prosli Bozic je urnisao jelku sada je dobaruser posted image ali cice ga nezanimaju viseuser posted image

clock-img

29.12.2011, 13:52

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ima i moja Megi takve slike u lavabou user posted image
Jeste li ga recnuli?