cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mačke

clock-img

14.07.2010, 12:46

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: nensi27

Ne,kod mojih su,a mi imamo kucu user posted image

Pitam zbog Vukija, kako ste se organizovali oko ljubimaca i bebe.

ja bas razmisljam kako cu uklopititj jednog dana bebu i Žizi u kuci user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

14.07.2010, 12:49

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Nama nije tesko za sad. Mace imaju svoju prostoriju ali su uglavnom pustene po stanu, s tim sto imaju zabranu ulaska u bebinu sobu i nemaju nikakav kontakt sa bebinim stvarima. Ja ih ne mazim do daljnjeg, iako su potpuno zdravi i cisti, ali za svaki slucaj se uzdrzavam. Cistimo cesece, sklonili smo tepihe i staze i tek mnooogo kasnije cemo da dozvolimo kontakt bebe i macaka. Moraju da se upoznaju, ali bas ne moraju da ga ogrebu ako on napravi neki pokret koji im se ne svidja.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

14.07.2010, 12:50

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Pa kako da ne mazim onu lepoticu user posted image  user posted image
Nekako cemo se uklopiti mada ja perem ruke posle svakog mazenja user posted image

clock-img

14.07.2010, 14:20

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: Mari86

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: nensi27

Ne,kod mojih su,a mi imamo kucu user posted image

Pitam zbog Vukija, kako ste se organizovali oko ljubimaca i bebe.

ja bas razmisljam kako cu uklopititj jednog dana bebu i Žizi u kuci user posted image user posted image

Mi ovde imamo patuljastog pinca,i super je,ne prilazi bebi,damo mu samo da mu onjusi nogice,ali ga ne interesuje preterano..

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

15.07.2010, 22:44

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Devojke imam jedno pitanje...
Maca je pocela da mi skace po namestaju a to mi se nikako ne dopada cak mi je i zagrebala malo kozu na dvosedu...
kako da je oducim od toga...ja ne bih da je udarim...viknem ja ona odmah pobegne sad sam je zatvorila a ona eno place user posted image
Sta da radim?user posted image

clock-img

15.07.2010, 22:45

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Mari,skrati joj nokte user posted image

clock-img

15.07.2010, 22:50

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Kako se to radi? user posted image Jel to nju boli..ali to ne znaci da ona nece skakati?

clock-img

15.07.2010, 22:53

clock-img

Anoniman

Ne boli je,kao sebi kad seces nokte ali moras da pazis!
A ako joj skratis ona ce i dalje da grebe jer ce da pozeli da ih naostri! user posted image
Davno sam citala da macke u stanu treba da imaju neki komad drveta ili sl. i da im samo tu bude dozvoljeno da ostre kandze! 

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 15.7.2010 22:54:53 >

clock-img

15.07.2010, 22:55

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Skratis joj samo ostri vrh,otprilike milimetar-dva...Ne boli,moji to stalno rade,tako im je rekao veterinar...
Ona ce i dalje skakati,ali bar nece cepati namestaj...A mora to da radi jer je mala i hoce stalno da se igra...

clock-img

15.07.2010, 22:56

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Davno sam citala da macke u stanu treba da imaju neki komad drveta ili sl. i da im samo tu bude dozvoljeno da ostre kandze! 

Ovo sam sad htela da napisem,ali na to mora da se navikne od malena,kasnije je bas tesko...Ima da se kupi u pet sopovima,kao drvo koje je oblozeno necim...

clock-img

15.07.2010, 22:58

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Ma ima ona gde da ostri kandze user posted image
Nego hoce da se popne i da legne znam vec je to radila..
mm besni...pa vice na nju a meni zao user posted image

clock-img

16.07.2010, 11:01

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

16.07.2010, 11:04

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

IZVORNA PORUKA: Shishica

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sta je bilo draga?

clock-img

16.07.2010, 11:35

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Ma kad neko kaaze macka odmah pomislim na dlake i smrad...

clock-img

16.07.2010, 11:36

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

A tek onda na to kako su nezne... Ali koliko god volela zivuljke nikad macu ne bi drzala...

clock-img

16.07.2010, 12:03

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

To je draga tvoje licno misljenje...ja moju Žizi ne bih menjala nikada..
Iako je persijska treba je cesljati svaki dan i po dva puta...ia ako je zahtevna i voli da je u drustvu..
kada me ujutru njuskicom budi to je divan osecaj...user posted image
Ona ne smrdi,a linja se ako je ne cesljam...user posted image
macka je jedna cista zivotinja...

user posted image

< Poruku je uredio Mari86 -- 16.7.2010 12:08:46 >

clock-img

16.07.2010, 12:28

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Kako se to radi? user posted image Jel to nju boli..ali to ne znaci da ona nece skakati?

Kupi grebalicu. Najbolje da to bude stubic obmotan kanapom. Naucices je da ga grebe tako sto ces joj par puta ti prevuci sapice po tome. Moji imaju veliku grebalicu sa platformama i kucicom, a te kanape su razbucali. Obozavaju je. I pored tog ostrenja kandzi, moras da seces nokte, ali samo kad je potpuno mirna. Ako su joj svetle sapice, zivac se lepo vidi. Odeseci samo vrh, pazi na zivac, a posle, ako ti dozvoli, i isturpijaj.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

16.07.2010, 12:32

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Jao Mari kako je medena user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.07.2010, 11:27

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Devojke treba mi pomoc..evo ovako par pitanja imam..
Žizi cesljam svaki dan po dva puta...malo sam smanjila linjane,zabranila ulaz u kuhinju...
E sad ona trci kao pomahnitala u neko doba dana...levo desno ovamo onamo...ne mogu d aje smirim..
krenula je i u cvece..lezi u saksiji,čačka cvece..mene to ne nervira ali mm brine o cvecu i onda besni user posted image
jutros recimo mm odlazi na posao ona sela pored vrata posto su skroz staklena i gleda napolje pa u mene i mnjauce user posted image
kao da hoce napolje ja je uzmem u ruke malo izadjem ali ne smem da je pustim...user posted image
Sta da radim..da uzmem onaj povodac za cice ili...

clock-img

19.07.2010, 11:29

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Moram se pohvaliti, posto smo Lea poklonili komsinici koja vec ima jednu macu, pa se zaljubila u njega... mm i ja setamo u petak, a neko pored puta u jednoj ulici ostavio mace u kutiji i mi je uzeli, nismo mogli da odolimo! user posted image

clock-img

19.07.2010, 11:31

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Moram se pohvaliti, posto smo Lea poklonili komsinici koja vec ima jednu macu, pa se zaljubila u njega... mm i ja setamo u petak, a neko pored puta u jednoj ulici ostavio mace u kutiji i mi je uzeli, nismo mogli da odolimo! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a da ga vidimooooo ??? user posted image user posted image

clock-img

19.07.2010, 11:33

clock-img

Anoniman

Mari, uzmi povodac pa je setkaj! Mislim, ja ne znam koliko je tebi ogradjeno dvoriste, ako mozes malo da je pustis da ti bude u vidokrugu, pusti je!
Ovi moji silaze ispod terase u travu, pa ako naidje druga zivotinjka, penju se brze bolje! Ne mogu da im zabranim, jer su meni vrata od terase skoro uvek otvorena, mi tamo sedimo celo leto i zao mi je da ih drzim kao u zatvoru iza vrata, a sa druge strane  necu ni da zastakljujem terasu, sta ce mi onda user posted image

clock-img

19.07.2010, 11:34

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a da ga vidimooooo ??? user posted image user posted image

Devojcica je - Kvini! user posted image  Cek' da nadjem kabl za telefon da prebacim slike! user posted image

clock-img

19.07.2010, 11:38

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Mari, uzmi povodac pa je setkaj! Mislim, ja ne znam koliko je tebi ogradjeno dvoriste, ako mozes malo da je pustis da ti bude u vidokrugu, pusti je!
Ovi moji silaze ispod terase u travu, pa ako naidje druga zivotinjka, penju se brze bolje! Ne mogu da im zabranim, jer su meni vrata od terase skoro uvek otvorena, mi tamo sedimo celo leto i zao mi je da ih drzim kao u zatvoru iza vrata, a sa druge strane  necu ni da zastakljujem terasu, sta ce mi onda user posted image

ne mogu da je pustim ogradjeno je dvoriste ali ona se penje kao gepart..brza je i nema sanse da bih je uhvatila...
Najbolje da uzmem taj povodac pa za pocetak malo po dvoristu da se setamo...
Ovi ljudi od kojih smo ih je kupili su nam to i napomenuli..one obozavaju da se penju i otice neko ce ih uzeti..i onda je gotovo..
tako da ja cu nju da izvedem ali cu kupiti povodac..user posted image user posted image

clock-img

19.07.2010, 11:45

clock-img

Anoniman

Kupi onda povodac. Vidjam ovde komsinice kako setaju mace. Kod nas ti je lud kraj, jedan dan smo marko i ja izbrojali na terenu ispod prozora 7 maltezera + civave + druge kuce + mace.... a pri tom  smo izbrojali i 52 dece na igralistu, da ne verujes. Ni manjeg naselja ni vise dece i ljubimaca. Kod nas u ulazu svi parovi imaju po 3 dece, osim jednog mladog para, koji je dobio drugo. user posted image  Ovo je bilo malko off, ali ima veze sa macama user posted image