cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razvoj perceptivnih sposobnosti od 0-7 god

clock-img

10.04.2014, 17:28

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Mame, kada su vase bebe pocele da ostvaruju kontakt ocima? Mi smo pre 3 dana napunili 2 meseca. Ne uspevam bebcu da ulovim ni jedan pogled. Citam da bi prvi kontakt ocima trebao da bude oko mesec i po dana user posted image I koliko se bebe smeju? On sa dva meseca se samo smejulji, kada ga golicam, ili kada se narucka i naspava pa bude bas raspolozen. Ali ne reaguje na grimase i moje osmehe kako kazu neki tekstovi da bi trebalo.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

15.12.2015, 08:15

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Za malo starije bebe :) Za decu od godinu dana, pa nadalje, imate divne knjizice po marketima za odredjeni uzrast sa pitanjima i odgovorima. Pitanja su odlicna, povezivanja, uocavanja...svasta. Naravno, detetu je mozda tesko da bas na svako odgovori, ali oitprilike je to to.

clock-img

15.12.2015, 15:32

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Kakve su to knjige?u kojim marketima ima?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

01.01.2016, 14:07

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

I mene to zanima. Tekilice?

clock-img

12.07.2019, 06:47

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ne prepoznaje pretmete na slici jos uvek, ali reaguje na zvuk i razume sve sto govorimo, nema jos uvek 1,5 god ali nista osim tata mama i jos par reci ne govori..

clock-img

12.07.2019, 09:34

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Svako dete je prica za sebe, roditelji cesto prave poredjenja i brinu bez potrebe. 

clock-img

12.07.2019, 10:20

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Treba uociti problem na vreme, u svakom slucaju, dok se jos moze korigovati

clock-img

12.07.2019, 11:39

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Mima, danas se ide iz krajnosti u krajnost. Svakakve diganoze se postavljaju, svako drugo dete hiperaktivno ili sa poremecajem paznje.

clock-img

12.07.2019, 11:40

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

IZVORNA PORUKA: doramar11

Mima, danas se ide iz krajnosti u krajnost. Svakakve diganoze se postavljaju, svako drugo dete hiperaktivno ili sa poremecajem paznje.

slazem se u potpunosti, ali mi je lakse kada ga neko prati, jer je na primer cerkica rano bas progovorila pa ne moze covek da ne primeti razliku. 

clock-img

03.03.2022, 11:13

clock-img

Kosarkas

pencil-img

1

Pozdrav, Jedna mama,Znam da si odavno opisivala svoje dete, jos 2011. Posto sam pretrazila i iscitala sve forume na ovu temu, opis tvoje devojcice najvise odgovara ponasanju mog decaka. Kao da sam ja pisala, i imam identicnu zabrinutost za njega, ima 13 meseci i tri nedelje. Moje pitanje je da li ste isli kod psihologa jer i ja to planiram, i da li se devojcica normalno razvila,ona je sada vec velika. Hvala na odgovoru!

clock-img

30.10.2023, 11:45

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

IZVORNA PORUKA: doramar11

Svako dete je prica za sebe, roditelji cesto prave poredjenja i brinu bez potrebe. 

Sa ovim se moram sloziti.
Cesto roditelji budu uplaseni zbog takmicenja majki,sta je cije dete,prvo uradilo i tome slicno.
A vecina majki,zna da doda malo na realno stanje,pa da dete ispadne Tesla sa 6 meseci.

Generalno,svaki doritelj,pogotovo majka,koja je veci deo dana sa detetom,bebom,znam i vidi neke stvari.
Mene je osecaj retko kad prevario.