cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RAzvoj intelektualnih sposobnosti od 0-7 god

clock-img

12.06.2014, 08:48

clock-img

big mum

pencil-img

1690

IZVORNA PORUKA: branki

igre koje usporavaju razvoj deteta
htela sam da okacim ovo,pogledajte kad imate vremena,nije lose.

Video sam gledala 10000x odličan je.Sve sam ovo radila sa svojom kćerkom ne znajući za ovo predavanje.to je danas djevočica od 6 god.sa jako dobro razvijenom motorikom i veoma dobrom koncentracijom.
Sa sinom se priča ponavlja,pustite djecu da budu djeca,da se igraju, u pjesku,skaču,padaju.Skakuću po lokvicama i igraju se u blatnjavim baricama.Jer je njihov osmjer dok sve ovo čine neprocjenljivuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

21.01.2015, 12:02

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

jako sam ponosna - moja cerka (2 god i 4 meseca) je upravo sama sklopila puzzle od 60 delova! user posted image prosto ne verujem user posted image . pre mesec i po je pocela sa onim od 15 delova, bas je fascinirana. ovaj veliki smo zajedno sklapali deset_ak puta, ali nisam verovala da ce ovako brzo uspeti sama! user posted image

sad vidim da ima i tema puzzle, al ja ne umem da prebacim user posted image

< Poruku je uredio Valerie -- 21.1.2015 12:06:08 >

clock-img

21.01.2015, 14:01

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

21.01.2015, 15:14

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Valerie bravo za malu pametnicuuser posted image
Prebacila sam post u temu puzle.

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

21.01.2015, 18:21

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

user posted image To je super. Imam ja jednu klinku u komšiluku, isto je jako malena počela tako da sklapa velike puzle. Sada ima 5 godina i sada je prešla na viši nivo. Sklapa ih naopačke. Ne gleda sliku uopšte. Ja sam zadivljena. To ni ja ne bih mogla.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

09.03.2015, 22:54

clock-img

amdn

pencil-img

1598

korisno znati, skoro sve pa i kod nas tako :)

clock-img

10.03.2015, 23:41

clock-img

muzicarka

pencil-img

641

user posted image

clock-img

21.03.2015, 09:30

clock-img

branki*

pencil-img

20828

jako fin tekst..

klik

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

27.05.2016, 13:45

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Gledala sam taj video nekoliko puta i odlican je ! Pratim rad Ranka Rajovica i NTC koliko mogu.Prijavila sam se i za seminar NTC za roditelje,cekam da me pozovu.Imam obe knjige Rajovica i mnogo su dobre.jedna je bas prirucnik sa igrama koje koriste deci,ne samo u fizickom smislu,vec za razvoj intelektualnih sposobnosti. KOliko god mi moje vreme dopusta,trudim se da se tako igramo..nista to nije posebno novo,tako smo se i mi igraliuser posted image nismo buljili u ekrane i monitore.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

27.07.2020, 08:59

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Sve smo ovo savladali. Samo to drzanje olovke...Cas je drzi lepo, cas je celom rukom uhvati kao pesnicom da je drzi.Naucicemooo...

clock-img

27.07.2020, 09:35

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Polako Mirko,naučićete i to.Sve to dođe na svoje mesto.Ljubi malisana.❤

clock-img

27.07.2020, 10:01

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Mirko, to mozda on pokusava sad jos uvek da namesti pa trazi razne nacine. Je l' boji ili pise kad drzi tako u saci?

J sad vec lepo drzi olovki, kad boji ili kao nesto piskara. Jesno vreme su je zanimala slova, ali vrlo brzo je prestalo interesovanje ☺️

,,Carpe diem"

clock-img

27.07.2020, 10:24

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Kada hoce da radi drzi lepo a mislim da se na trenutke neke smori i onda uhvati olovku tako pesnicom i onda zvrlja bezveze.

Ili se namesta ili mu ne drzi paznju toliko dugo da on sada pise i boji. Nego neki odredjeni vremenski period.

PROČITAJ ISKUSTVA MAMA
image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image