writing-img

RE: Uredno bojanje, pisanje...

clock-img

24.02.2018, 21:34

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa ne dodje bas svima user posted image

clock-img

24.02.2018, 21:35

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Tako nekako.user posted image

clock-img

28.03.2021, 00:05

clock-img

flamingos

pencil-img

25491

Moje dete je baš uredno.Prelepo piše,crta.Dobro,već je i velika,ali tako je bilo i od prvog razreda.Ne pravi"uši",sve lepo spakuje.Vodi računa o svemu.Prezadovoljna sam.

clock-img

28.03.2021, 07:00

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

Flamingos, bravo za dete. A ti si je tome ucila. Svaka cast.

clock-img

28.03.2021, 09:11

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18938

Flam, bravo za A!😊Moja je uredna onoliko koliko joj levoruko pisanje dozvoljava. Imam utisak da jos uvek istrazuje polozaj ruke dok pise. 

clock-img

28.03.2021, 09:47

clock-img

flamingos

pencil-img

25491

Hvala vam,drugaRRke moje.Da Ivanka,nezgodno kada je levoruko dete.Mads,sve zavisi od deteta.Meni je Anđela oduvek imala osećaj lepog držanja i bojica,olovki.Rano sam otkrila da je levoruka.Još kao mala,slaže kocke,pa ih uzme desnom,a premesti u levu reku kada ih slaže.Da su samo živa i zdrava sva dečica,a i mi sa njima.❤

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image