cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Rodbinske veze i odnosi

clock-img

02.09.2015, 10:42

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Emice bas tuznouser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

13.09.2017, 22:29

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Danas sam rekla muzu da ti neprijatelji ne trebaju kad imas porodicu i rodbinu! Ne zna se ko je tu sebicniji, povremeceniji i zavidniji...cast par dobrih izuzetaka koji su uvek uz nas i mi uz njih. Ali, recimo muzevljeva mama, sedi kod kuce i cuva prazan stan umesto da pripazi ponekad SVOJE UNUCE, DETE NJENOG SINA! Ne mogu da verujem kakvih ljiga ima i ti posle treba da se ponasas! Ne znam, sve to po kratkom postupku treba...

clock-img

13.09.2017, 22:30

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Mi smo svi stvarno ok

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

06.11.2017, 11:14

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Kod nas hvala bogu nema uopste nekih problema, svi se nekako drzimo lepo...
Osim nekih mali ,,nerviranja" 😂😂 sto je normalno jel...

,,Carpe diem"

clock-img

06.11.2017, 11:32

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Uf ovde bih mogla da pisem danima. Sa nekim bliskim sam raskrstila za sva vremena, koristoljubivi olosi mi ne trebaju pa nek su mi sto puta sestre i tetke i slicni, fuj.
Mm sve kulira, a ja sam ona kojoj kad pukne film zavrsim za svagda. Mnoge stvari sam trpela ali vise necu da trosim zivce na budale i licemerne ljude, gade mi se.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

06.11.2017, 12:10

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ne volim nasiroko..imam ljude oko sebe , blizu familiju i za sada sve ok funkcionise.

clock-img

06.11.2017, 15:24

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Isi slazem se sa tobom da sve lose ljude iz zivota treba eliminisati... bez obzira da li su bliski ili dalji rodjaci, prijatelji, poznanici.
Nekada ti komsija sa kojim jedva imas kontakta bude drazi od najblizeg rodjaka.

,,Carpe diem"

clock-img

06.11.2017, 15:27

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Mama jo, upravo to, nikad mi niko od najblizih nije pomogao, samo su gledali kako da mi bude sve gore i kako da mi neku stetu naprave, gadim se takvih ljudi. Dok sa druge strane neki poznanici su veci ljudi nego sto ce mi gomila rodbine biti.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

06.11.2017, 18:09

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Dragce86

Danas sam rekla muzu da ti neprijatelji ne trebaju kad imas porodicu i rodbinu! Ne zna se ko je tu sebicniji, povremeceniji i zavidniji...cas_t par dobrih izuzetaka koji su uvek uz nas i mi uz njih. Ali, recimo muzevljeva mama, sedi kod kuce i cuva prazan stan umesto da pripazi ponekad SVOJE UNUCE, DETE NJENOG SINA! Ne mogu da verujem kakvih ljiga ima i ti posle treba da se ponasas! Ne znam, sve to po kratkom postupku treba...

Kao da sam ja pisala..ima mnogo toga sto bi zasmetalo , ali zaobilazim. Sa roddbinom sam u dobrim odnosima ali nesto vise Ne! Rano sam naucila neke stvari, tako da nema vise razocarenja. Na neke carke se ne cimam vise.
A i sto se tice druge strane mm rodbine..ma isto je to , pre il kasnije se pokazu.
Uvek sam govorila kad si u nevolji pre ce ti pomoci prijatelji ili cak neki za koje ne bi ni racunao nego neka tamo rodbina.
Sto se mene tice...distanca!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 6.11.2017 18:11:29 >

clock-img

06.11.2017, 18:29

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ja sam na neke ravnodusna zaista, one koji su zavidni i samo hoce da ispitaju stvari, ne zalazim u dublje razgovore, samo cao-cao.

clock-img

06.11.2017, 18:31

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Slazem se naravno, ja licno nemam nekih velikih problema, ali isto tako odrzavamo i neku distancu od svih. Ne daj boze da sredjujes stan, kupujes nove stvari i slicno... to od svih moras da krijes, retko ko da ce da bude srecan i da se raduje zbog tebe

,,Carpe diem"

clock-img

06.11.2017, 19:38

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Jao a to kako odmag krenu price, odakle im pare da kupuju stan, auto i slicno, muka mi je, ne mogu da shvatim da se najblizi tako ponasaju i da su toliko zavidniuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

18.11.2017, 00:40

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Vidjamo se na svadbama i sahranama i to je to.
U dublje odnose sa ponedincima ne bih zalazila.

clock-img

18.11.2017, 10:39

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Najbolje je sa svima odrzavati neku distancu, dobri amo i sve je to u redu, li ni ne pricati puno i ne upustati se bas u neke ozbiljne teme..

,,Carpe diem"

clock-img

18.11.2017, 13:55

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Bas tako

clock-img

23.02.2018, 19:26

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Da dodam i ja priču. Rođena sestra moje strine nije se pojavila na venčanju mog brata od strica, navodno jer nema para (kao da je bitno na takav dan i za takav rod), a u stvari zavist zato što njena deca nisu tako uspešna (da ne upotrebim neki "teži" izraz).
Kod našeg naroda večito neka zavist. Ali ja svoju rodbinu nisam birala, i za njih važe kriterijumi kao i za ljude koje biram - ko se kako pokaže delima.

clock-img

23.02.2018, 19:38

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Takvo je vreme da ti svi zaviruju u koverat sta si doneo.Pa i razumem

clock-img

28.02.2018, 16:55

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Ma koverat je izgovor i svako gleda samo sebe, nece da se trosi na neku rodbinu..mnoogo su se ljudi otudjili, uzasno je to..mm i meni su uvek pre pomogli prijatelji ili kumovi od deteta nego li neko od rodbine, gledaju samo kako da ti naprave zvecku u braku ili da nekog cacnu ako mogu :*

clock-img

28.02.2018, 20:34

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Svakakvih slucajeva ima zaista...

,,Carpe diem"

clock-img

28.02.2018, 20:55

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ne petljam se previse.. naucila svoju lekciju daaavno!!!

clock-img

28.02.2018, 21:03

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Slazem se! Samo sebe gledam, i ne dopustam previse, sto bi rekli - pravim se luda 😊

,,Carpe diem"

clock-img

02.03.2018, 00:45

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ne petljam se previse.. naucila svoju lekciju daaavno!!!

Takodje.Vise se ne uzbudjujem uopste.

clock-img

02.03.2018, 10:55

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

IZVORNA PORUKA: Srecko47E

Takvo je vreme da ti svi zaviruju u koverat sta si doneo.Pa i razumem

Ja ipak mislim da je to zavist, kao da bi neko rođenoj sestei gledao u koverat.