cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trotinet

clock-img

04.10.2021, 18:17

clock-img

flamingos

pencil-img

25439

Von,baš je lep.Šta znam,javiće se već neko sa iskustvom.Mi smo kupili isto za rođendam Anđeli u sportskoj radnji.Predobar je bio,ali težene do 50 kg.Baš se izvozala na njemu.Podesiv je bio i dugo ga vozila.Sad je porasla.

clock-img

06.10.2021, 07:23

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Ja nisam nikada sa tog sajta porucivala. Ovaj trotinet deluje super. I mi treba da predjemo na taj sa dva tocka... Nikako da kupimo.
Ako se odlucite bas javi utiske

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Poslednji tekstovi

article-img