U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Nije se otvorila bas u detalje ali je rekla glavnu stavku - kolika mu je alatka
05.10.2009, 15:14
Anoniman
pih, Vučko..taman sam zapalila cigaru pre priče...možda bih i posle da si nam rekla maaale deta ljčiće
05.10.2009, 15:15
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Katjica
Nije se otvorila bas u detalje ali je rekla glavnu stavku - kolika mu je alatka
što jes* jes*...pusti buvu pa....pih
05.10.2009, 15:16
Anoniman
pa mislim da je to najbitnija stavka ... a sad u autu...na haubi... na krevetu...podu...pa mislim ....jbg sad mi dođe da ga nazovem
05.10.2009, 15:17
lence
788
Eto prikupismo neke detalje po inozemstvu, neki se slazu sa anketom, neki "detalji" (ali ne mali) se kose sa uvrezenim misljenjima (hvala Vucku sto nam je razbila zablude o Nemcima). Ali bre nijedna rec o Srbima? Ne usudjujete se!?!
05.10.2009, 15:19
Anoniman
ja već uzela papir i olovku da zapišem.. broj bilo šta ? može i broj registarskih tablica, eee naći ću ga ja...
05.10.2009, 15:20
sladjaaaa
566
Ti si luda i ovo ide u citate
Anoniman
Steta sto ovde nema opcije Anoniman, jer ce ova tema postati pretnja za neke brakove , ali ajde kad ste vec sve hrabre i ja cu sa vama... Svedjani mozda jesu brzi, ali uz njih je tesko da biste vi i zelele sporije
viking
6644
IZVORNA PORUKA: lence
Ali bre nijedna rec o Srbima? Ne usudjujete se!?!
pa o Srbima sve znamo
Anoniman
pa nema ih na listi... ni bosanaca...ni srba...ni crnogoraca...ni hrvata ...ni slovenaca ...ni makedonaca...jbg
05.10.2009, 15:22
Anoniman
IZVORNA PORUKA: viking
pa o Srbima sve znamo
šta reći?
05.10.2009, 15:23
sladjaaaa
566
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.
pa nema ih na listi... ni bosanaca...ni srba...ni crnogoraca...ni hrvata ...ni slovenaca ...ni makedonaca...jbg
Možda nisu zaslužili da budu na listi
05.10.2009, 15:23
sladjaaaa
566
Katjiceeeee pričaaaajjjjj
05.10.2009, 15:24
viking
6644
Njima treba posebna lista - otpusna...
05.10.2009, 15:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa
Možda nisu zaslužili da budu na listi
Ma kako nisu?
05.10.2009, 15:25
Anoniman
05.10.2009, 15:27
sladjaaaa
566
Pa možda su i najgori bolji od Srba, vidiš šta kažu devojke, hvale i one koji su kao na toj listi najgori, znači da su Srbi ustvari katastofa, a Italijani, Francuzi i Španci, vrh vrhova
05.10.2009, 15:28
lence
788
Pa zar je dotle doslo, nisam bila na Balkanu vise od 10 godina, a vidim nemam se zasto ni vracati ...
05.10.2009, 15:28
Anoniman
de, de pa nisu oni taaako loši, samo smo navikli na njih.previše dugo naviknute .. ali nije bitno odakle dođe apetiti važno je da se večera kod kuće
05.10.2009, 15:29
sladjaaaa
566
IZVORNA PORUKA: kaliopi
de, de pa nisu oni taaako loši, samo smo navikli na njih.previše dugo naviknute .. alinije bitno odakle dođe apetiti važno je da se večera kod kuće
05.10.2009, 15:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa
Pa možda su i najgori bolji od Srba, vidiš šta kažu devojke, hvale i one koji su kao na toj listi najgori, znači da su Srbi ustvari katastofa, a Italijani, Francuzi i Španci, vrh vrhova
Ma... vidiš da se nisu ni usudili da ih uvrste u ovo istraživanje koliko su dobri.
05.10.2009, 15:32
Anoniman
Ne smem da se prisecam, pascu u iskusenje Secam se lepog imena - Daniel, predivnog lica, solidnog tela... mraka i haube auta Sve je islo brzo, ali meni se cinilo sporo S obzirom da zive u hladnim krajevima, pale vala kao 5 termo peci, tako da sam se plasila pozara ako ne pozuri Ostao mi je u jako lepom secanju, hteo je da me zeni, ali ja nisam htela (pih...koja sam ja glupaca) sve sam nesto mislila da ce mi biti hladno tamo Cak mi je i pismo pisao, poslao sliku, ali mu nikada nisam odgovorila Jao, sto ste me sad podsetile na to Sta mislite da li je kasno sada da mu odgovorim (proslo je 5 godina), mozda me jos uvek ceka
05.10.2009, 15:34
Anoniman
Ne smem da se prisecam, pascu u iskusenje Secam se lepog imena - Daniel, predivnog lica, solidnog tela... mraka i haube auta Sve je islo brzo, ali meni se cinilo sporo S obzirom da zive u hladnim krajevima, pale vala kao 5 termo peci, tako da sam se plasila pozara ako ne pozuri Ostao mi je u jako lepom secanju, hteo je da me zeni, ali ja nisam htela (pih...koja sam ja glupaca) sve sam nesto mislila da ce mi biti hladno tamo Cak mi je i pismo pisao, poslao sliku, ali mu nikada nisam odgovorila Jao, sto ste me sad podsetile na to Sta mislite da li je kasno sada da mu odgovorim (proslo je 5 godina), mozda me jos uvek ceka
*oće to tako , draga
05.10.2009, 15:35
Anoniman
To sto smo sve udate za Srbe i momke sa teritorije bivse Jug, dovoljno govori o njima Stranci su samo turisti, prolazne avanture, a onda lepo svako svojoj kuci
05.10.2009, 15:35
Anoniman
Sta mislite da li je kasno sada da mu odgovorim (proslo je 5 godina), mozda me jos uvek ceka