cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje

clock-img

21.02.2015, 11:27

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ahahahah pa ja cekam jul, avgust i septembar user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

21.02.2015, 12:20

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: wivern

Ahahahah pa ja cekam jul, avgust i septembar user posted image

Ih, kada si mogla do sada be tih para mozes i dalje... A i sta ce ti pare, bzvz...
Queenj zeno, jesi sigurna da su ti uplatili? Nije fatamorgana user posted image !?

clock-img

21.02.2015, 14:17

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Da, ali mislim da vi cekate bolovanje, a meni su ovo jos redovne plate. Ja na bolovanju od 15. januara.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

22.02.2015, 18:43

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Queenj zeno, jesi sigurna da su ti uplatili? Nije fatamorgana !?

user posted image Valjda jesu... Ili sam potrošila fatamorgana pare i sad sam u problemu... user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

22.02.2015, 18:52

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: QueenJ

user posted image Valjda jesu... Ili sam potrošila fatamorgana pare i sad sam u problemu... user posted image

user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

22.02.2015, 21:00

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: QueenJ

Hihihihihi pare nisu problem, para vise nema user posted image

clock-img

22.02.2015, 21:22

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Neeema! user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

24.02.2015, 13:21

clock-img

bubili023

pencil-img

188

clock-img

24.02.2015, 13:46

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Da, zvala sam i danas kazu nista za sada od trudnickog...

clock-img

24.02.2015, 15:41

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ja ne razumem sta mi cekamo, najbolje je da se pokupimo i pred nemanjinu. Pa da vidim sto ce da me oteraju sa sve detetom u rukama.

Honey, I'm Home

clock-img

24.02.2015, 17:09

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

user posted image muka mi je vise od cekanja,sta oni misle,da mi zivimo od vazduhauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

24.02.2015, 19:36

clock-img

branki*

pencil-img

20828

i kod mene jos nistauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

24.02.2015, 20:26

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Ja ne razumem sta mi cekamo, najbolje je da se pokupimo i pred nemanjinu. Pa da vidim sto ce da me oteraju sa sve detetom u rukama.

Pa ajde, mora neko nesto da pokrene

clock-img

24.02.2015, 21:43

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

user posted image
Ja sam ovo odavno rekla. Ali podrške nema...

clock-img

26.02.2015, 09:31

clock-img

bojanka

pencil-img

42

Ne znam da li smeju da se postavljaju linkovi sa drugih foruma ali ovo je bitno

Tu popunite i prosledice zastitniku gradjana za zajednicku prituzbu.

bojanka,ipak ne smeju...

< Poruku je uredio branki RR -- 26.2.2015 9:32:27 >

clock-img

26.02.2015, 09:43

clock-img

bojanka

pencil-img

42

Ok, onda predlog zenama da odu na drugi forum gde ce naci da popune prituzbu koja se prosledjuje dalje, sto vise zena popuni bice veci efekat.

clock-img

26.02.2015, 09:52

clock-img

branki*

pencil-img

20828

da,videla sam i ja na fb,i meni kasne te uplateuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

26.02.2015, 12:17

clock-img

wivern

pencil-img

8800

E pa ja sam popunila, i nadam se da ce se nesto pokrenuti. Ovo vise nema smisla. Ja sam jos super, meni duguju samo 35% za tri meseca a gde su zene koje nista nisu primile?

Honey, I'm Home

clock-img

26.02.2015, 14:28

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

OOooo, na telefonu sam već sat vremena. Samo me vozaju... Zna li neko na koji br. mogu da proverim da li su predata dokumenta za PORODILJSKO bolovanje, opština N. Beograd?

clock-img

27.02.2015, 13:46

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Jupi,stiglo mi resenje konacno i pare su uplaceneuser posted image
radujem se ko da sam milione dobilauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

27.02.2015, 14:44

clock-img

Ulus

pencil-img

4

Pozdrav svima,
Samo da javim da sam danas, na jedvite jade posle oko 40 minuta prebacivanja veze, razgovarala sa gospodjom iz RZZO, Nemanjina, koja mi rece da ce od ponedeljka poceti da isplacuju 35 % iznosa za trudenice koje su na bolovanju. Molim vas da mi "iskusnije" na ovu temu napisu sta da ocekujem. Meni je za sada , sa dva meseca zakasnjenja isplacen u jan 2015, deo plate za nov 2014, i od tada nista. Je li uobicajeno da se kasni po tri meseca? Cini mi se da mi se da su uplate sa prvom trudnocom (dok je ovaj iznos isplacivao grad Beograd) bile redovnije...user posted image
Pozzz

clock-img

27.02.2015, 15:01

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ulus ne bih da te plasim ali meni grad duguje 35% za jul, avgust i septembar 2014 user posted image . E sad to je pola greska poslodavca, nisu redovno dostavljali moje doznake a pola rzzo-a. Bilo je neko uskladjivanje necega, pa je rzzo trazio od poslodavaca dopune papirologije i zbog toga je ovoliko kasnjenje. Tako se barem oni brane.

Honey, I'm Home

clock-img

28.02.2015, 11:06

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Kato, bravo! user posted image Jesu ti uplatili sve zaostale uplate odjednom ili...? Pitam zbog sebe...
A ja sam uspela da pronađem pravi broj posle sat vremena akanja i da saznam da su dokumenta KONAČNOHVALABOGU predata 24.02. Nadam se da je sve ok i sad čekam rešenje. Da nam svane.

clock-img

03.03.2015, 11:20

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Žene?
24. februara su predati papiri. Koliko se čeka na rešenje? Koliko se posle rešenja čeka na uplatu? Uplaćuju li sve zaostale zarade odjednom?
user posted image

clock-img

03.03.2015, 11:47

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Qj mojoj kumi je prosle godine u oktobru uplaceno porodiljsko za sve zaostale mesece, tako da misim da isplate sve od jednom sto kasne. Za ostalo ne znam. Mi jos nemamo ni izvod, tako da nisam nista predala za porodiljsko