cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje

clock-img

18.02.2015, 12:31

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: adulence

Opet ja sa pitanjima,da li postoji mogucnost uplate doprinosa ako je firma u blokadi?!

Nema sanse!user posted image

clock-img

18.02.2015, 13:00

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Zvala sam firmu da vidim da li im je stiglo resenje,kaze jeste..a meni ladno nijeuser posted image

clock-img

18.02.2015, 15:01

clock-img

bojanka

pencil-img

42

Znate zasto nema uplata i zasto ne odgovaraju na mail. Citam na drugom forumu, zena isla u rfzo direktno i covek joj rekao iskreno, uplate su blokirane zbog tog novog sistema obracuna od 1.feb a kad ce pojma nemaju, kao u fazonu bice ne nervirajte se,. Jedino sto moze da se uradi je da se zivka svaki dan i pita kad ce. Ali mislim da oni u stvari nemaju para ili nesto slicno i tako prolongiraju. Tako da ne nervirajte se, para nema, bice ih ali kad, mozda tek pocetkom proleca jer Srbija :)

clock-img

18.02.2015, 15:08

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Sjajno, bice uplata ne brinite kad vam dete krene u srednju skolu. I to ce biti taman da kupi zvaku.
user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

18.02.2015, 16:35

clock-img

bojanka

pencil-img

42

Ali bitno da kad ti kasnis drzavi za uplatu poreza ili bilo sta ide kamata. U normalnoj zemlji bi za kasnjenje mi isto dobili kamatu.

clock-img

19.02.2015, 14:25

clock-img

branki*

pencil-img

20828

covece,jos nema trudnickog...do sad je bilo oko 12. u mesecu,a gle sad koji je datumuser posted image mislim,stvarnouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

19.02.2015, 15:04

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Branki ja cu odlepiti vise. Vidim da cu cekati godinu dana da bi mi isplatili pare. Meni jos nije legao jul, avgust i septembar.
Sledece nedelje cu da odem u rfzo sa dokazom o predatim papirima da vidim sta ce licno da me slazu.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

19.02.2015, 15:08

clock-img

branki*

pencil-img

20828

stvarno,bre,nisu normalni vise!pa,kako misle da neko zivi.od vazduha!suluda drzava totalno.necu ni da je nazivam vise drzavom,seoska komuna je bolje organizovana!
sramotauser posted image

branki

clock-img

19.02.2015, 15:40

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Uh...vi se bas napatiste sa tim uplatama...ovi moji, kuc kuc u drvo, redovno mi uplacuju svakog 1.u mesecu.user posted image

clock-img

19.02.2015, 15:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Ja vidim sve uplate kada firmi refundiraju porodiljsko, i svakog meseca je upata par dana kasnije. Što kaže Branki, ranije je bilo oko 10., a prošli mesec su isplatili novembar, 21.1., Za decembar bi trebalo ovh dana znači, verujem da će sledeće nedelje, jer kažem, svakog meseca pomeraju za par dana.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

19.02.2015, 17:27

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

krenuli su sa isplatama, meni je danas uplaceno, malo pre mi je javila knjigovodja. sutra ce mi prebaciti na racun

clock-img

19.02.2015, 20:04

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

nije valjda,i ja cekam da mi jave........

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

19.02.2015, 21:14

clock-img

jess021

pencil-img

13382

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Opet ja sa pitanjima,da li postoji mogucnost uplate doprinosa ako je firma u blokadi?!

Moguce je ako firma ima duznika koji su voljni da umesto firmi uplate na doprinose, pa se napravi neki ugovor tipa cesije.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

20.02.2015, 11:04

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Zvala me je knjigovodja opet, greska, nije mi uplaceno trudnicko nego porodiljsko za koleginicu. Pa sam zvala fond i kszu da je otklonjen kvar na sistemu koji obracunava porodiljsko i to su krenuli da isplacuju a trudnicko se nadaju da ce biti pocetkom sledece nedelje... Ako lazu oni lazem i ja :-)

clock-img

20.02.2015, 11:43

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Znaci lazes Bubi..lazes user posted image

Honey, I'm Home

clock-img

20.02.2015, 12:07

clock-img

branki*

pencil-img

20828

covece,ovo je luda kuca!nemam volje ni da se nerviram vise..isti djavo.osudjen si na cekanje kao da je milostinja.

branki

clock-img

20.02.2015, 12:33

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: wivern

Znaci lazes Bubi..lazes user posted image

Hihihihi verovatno

clock-img

20.02.2015, 17:52

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Evo sad javili na beogradskoj hronici da je rfzo objavio da ce trudnicama isplatiti 35% najkasnije do 10.marta

clock-img

20.02.2015, 19:03

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: jess021

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Moguce je ako firma ima duznika koji su voljni da umesto firmi uplate na doprinose, pa se napravi neki ugovor tipa cesije.

bilo nekad,sad ne moze ni to!

clock-img

21.02.2015, 10:10

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ju Von, otkad to?! Blago meni, radila sam u tako divnoj firmi da smo stalno pravili neke kombinacije za plate i doprinose zbog blokade, a i sad mi je frka da ih ne blokiraju, bar dok mi plate ne isplate, idioti!!

clock-img

21.02.2015, 10:51

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

IZVORNA PORUKA: bubulence
queenj ti kada dobijes pare ima da otvorimo temu za cestitanje user posted image , covece koliko te zavlace

user posted image
Da ne bude da samo mračim, evo i pićence, na mene
user posted image
Bila uplata. Jedna. user posted image Al' ćuti, vredna. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

21.02.2015, 10:57

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Queen, super. Bitno da je krenulo.
Ja cu od ovih mojih da flipnem. Tek sam krenula sa bolovanjem, a vec zajuser posted image .

clock-img

21.02.2015, 11:02

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Queen extra user posted image
mrzim ovu temu jer se osecam kao user posted image sto moram da kukam i vucem za rukav za moje pare

Honey, I'm Home

clock-img

21.02.2015, 11:16

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Wiv, isto tako. Lepo mi je muka kad ga zovem, kao da trazim martovsku, a ne novembarsku platu

clock-img

21.02.2015, 11:25

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Ooo, ova moja bila za septembar...

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.