IZVORNA PORUKA: Valerie
IZVORNA PORUKA: New Mom
Von zna moj slucaj. Iz soc. uprave donesu resenje crno na belo da je porodiljsko 40000, a revizija tom referentu ne pusti resenje i vrati na proveru. Jer „ja radim kod privatnika i nije realno da je kod privatnika plata visa od 25000". Iako sami kazu da su svi papiri regularni. Al ja nisam popustila i dobila sam taj puni iznos i toliko i refundiraju firmi.
vrlo cudne stvari se desavaju. meni se cini da su tim raznim sluzbama dali nalog da kojesta izmisljaju, pa sta prodje-prodje. racunaju da ljudi ne znaju, da se plase poslodavca, poreskog.
krajem prosle godine sam se tako naganjala sa poreskim jer su u dva nevezana slucaja pokusali da mi uzmu neke pare, i to ne male. da nemam druga advokata ko zna kako bih prosla. pisala zalbu jednom, drugi put on zvao i objasnjavao poreznici zakon i oslobodili me oba puta. ko god ima osnova mora da se zali. nema pravde, to je ocigledno.
kad ti kazu "moracete da platite", a to nije tacno
Ovo ako prosje - prodje je sigurno!!!
Žene ne daj te da vas vozaju!
Evo Dunja I ja sam živ primer da su MENI vratili pare iz poreske!!!
Doduše, drugi je bio osnov, ali nisam dala da me prave budalom. Nama je regularno stiglo Rešenje sa sve tačnom matematikom, za plaćanje poreza na prenos apsolutnih prava, kada smo kupovali stan, sa sve zakonskim osnovom, ali....
Lepo ukucam ja sve to na Google, kad u Zakonu postoji I nastavak tog obrazloženja, koji je nama dao osnov da nam obračunaju manji porez na kupovinu prvog stana itd...da vas ne davim.
Ja lepo uplatim po rešenju, ali odkucam I Žalbu sa sve obrazloženjem I odem kod poreskog referenta I kažem da je nisam
sisala vesla...baš tim rečima... I on kao samo da pozovem šeficu I posle 2 minuta mi odštampa drugo Rešenje po kome treba da platimo
10xmanje novca. Ionda su mi posle 7 dana vratili razliku odpredhodno uplaćenog iznosa.
Eto I ja sam primer da mi je Poresko vratilo pare