IZVORNA PORUKA: Sanchy
Ne brini,ima nas jos,pisala sam na prethodnoj strani ,nista nisam dobila krajem aprila jer je knjigovodja zakasnila sa predajom a zakasnila je jer su oni pomerili predaju zbog praznika ,da poludis,,sad ocekujem krajem maja ili cak u junu
Ne znam gde je tvoja knjigovodja zakasnila ... Vec sam pisala da porodiljko po pravilu ide kad i plata ostalim radnicima . To sto knjigovodja predaje nema prakticno veze sa tobom , jer se predaje nakon uplate tebi a ne obrnuto . Kod trudnickog poslodavac moze da ceka da mu rzzo uplati pa onda da on isplati a i ne mora , ako je normalan poslodavac i to ce isplatiti kad i ostalima .
Ne znam kakvo je stanje u firmi u kojoj si zaposlena , ali nije ispravno da ti kasni porodiljko , ne samo tebi nego i svima koji imaju taj problem . BUNITE SE ZENE , imate pravo na to , samo im malo mahnite Zakonom o radu , na neke ima uticaja....
Strasno je sta rade u ovoj zemlji , i ono sto ne placaju ne mogu da daju , uzas ...
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može