cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje

clock-img

20.03.2012, 13:14

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

Ja cu od sledeceg meseca otvoriti trudnicko bolovanje. Znam da prvi mesec dobijam 65% od poslodavca, a od sledeceg od socijlnog 65% i 35% od grada. Bas me zanima koliko ce kasniti. Jos ne znam da li cu biti isplacena kada i ostali radnici ili ce poslodavac cekati da legne uplata za mene.

clock-img

20.03.2012, 20:58

clock-img

jeca_81

pencil-img

91

IZVORNA PORUKA: mama kukunka

leglo porodiljsko!!!

je l svi primaju istog dana ili mogu jos da se nadam?user posted image Je l zna neko,je l se prima iznos koji stoji na resenju?

clock-img

21.03.2012, 00:29

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

da trebao bi iznos koji pise na resenju..
Imas na prethodnim stranama telefon socijalnog ( ako si iz bg). pa trazi referenta za opstinu na kojoj ti je firma..ova moja ( savski venac) je jako nadrndana, ali je ja davim ko zmoja zabu dok ne dobijem zeljenu informaciju

clock-img

21.03.2012, 09:25

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

Ne iznos koji piše na resenju,To nije neto ,to je bruto.

clock-img

21.03.2012, 14:14

clock-img

gracia

pencil-img

162

ima li kakvih novih info kad ce decembarskih 35% od grada beograda??

clock-img

21.03.2012, 14:25

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

IZVORNA PORUKA: bokicans

Ne iznos koji piše na resenju,To nije neto ,to je bruto.

Ako iz Ns
user posted image

clock-img

21.03.2012, 14:37

clock-img

jeca_81

pencil-img

91

IZVORNA PORUKA: mama kukunka

da trebao bi iznos koji pise na resenju..
Imas na prethodnim stranama telefon socijalnog ( ako si iz bg). pa trazi referenta za opstinu na kojoj ti je firma..ova moja ( savski venac) je jako nadrndana, ali je ja davim ko zmoja zabu dok ne dobijem zeljenu informaciju

Hvala u svakom slucaju,iz Vrnjacke Banje sam.

clock-img

21.03.2012, 14:41

clock-img

jeca_81

pencil-img

91

Za svaki grad je drugacijeuser posted image Mislim da osim tog dela koji grad dotira nema razlike u odnosu na ostale gradove u Srbiji,ali ko zna,sve je moguce.Hvala u svakom slucaju

clock-img

21.03.2012, 15:28

clock-img

maslachak

pencil-img

333

IZVORNA PORUKA: Odri Hepbern

Ja cu od sledeceg meseca otvoriti trudnicko bolovanje. Znam da prvi mesec dobijam 65% od poslodavca, a od sledeceg od socijlnog 65% i 35% od grada. Bas me zanima koliko ce kasniti. Jos ne znam da li cu biti isplacena kada i ostali radnici ili ce poslodavac cekati da legne uplata za mene.

poslodavac je u obavezi da ti isplati trudnicko bolovanje koje ide na teret poslodavca kad isplacuje plate zaposlenima..e,sad ne znam za tvoju firmu,ali meni je moja prvih 30 dana isplatila 100% jer je trudnicko bilo bilo u pitanju,kada je isteklo tih 30 dana meni u drzavnoj ustanovi nisu uplacivali pre refundacije socijalnog trudnicko i kasnilo je otprilike 15-20 dana 2010.godine,dakle ne 01. u mesecu nego sam dobijala izmedju 15. i 20.og..cula sam da su u 2011.godini bas kasnili sa refundacijom i drzavnim firmama..

clock-img

21.03.2012, 16:03

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

IZVORNA PORUKA: gracia

ima li kakvih novih info kad ce decembarskih 35% od grada beograda??

zvala sam u ponedeljak..pocece sa isplatom 27. marta
ali posto sam dobila porodiljsko user posted image ovo sam zaboravila da vam napisem user posted image

clock-img

21.03.2012, 16:11

clock-img

nink

pencil-img

1125

Ja sam zvala ranuvodstvo moje firme i iskreno nista nisam razumela zenu,samo znam da mi je rekla da se dosta ceka,odnosno da kasne trudnicka,a inace cu biti sada odd 27 marta preko socijalnog.Radim u drzavnoj firmi..Po mojoj proceni i sta ovde citam pa ja pre jula,avgusta necu ni dobiti prvu uplatu???Uzas

clock-img

22.03.2012, 12:41

clock-img

gracia

pencil-img

162

MK, kako to? Poceli su da ti isplacuju porodiljsko, iako svo trudnicko jos nije isplaceno?

clock-img

22.03.2012, 13:55

clock-img

coka11

pencil-img

308

Da li se razlikuju obaveze poslodavca kad je u pitanju paušalac? Odnosno, htela sam da se prijavim kod posl.koji paušalno plaća porez, da bih dobijala porodiljsko, ali su mi rekli da su njegovi troškovi ostaju uvećani kada ja posle prestanem da radim. Malo sam konfuzno napisala, nadam se da se razume. Zna li neko išta o tome?

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

clock-img

23.03.2012, 14:30

clock-img

pescana

pencil-img

41

Konacno su mi uplatili trudnicko (novembar, decembar i januar)user posted image ...nadam se da cu uskoro dobiti ostatak i od grada.

clock-img

23.03.2012, 16:05

clock-img

paulinapola

pencil-img

20

Pescana, čestitam na paricama, vikend i lepo vreme iskoristi za shoping user posted image ,user posted image ,user posted image ... Ja od grada ocekujem uplate za decembar i januar, socijalno mi je uplaćeno za januar 8. marta.

clock-img

23.03.2012, 16:12

clock-img

srelence

pencil-img

26

IZVORNA PORUKA: pescana

Konacno su mi uplatili trudnicko (novembar, decembar i januar)user posted image ...nadam se da cu uskoro dobiti ostatak i od grada.

Bravo i meni konacno upalceno od socijalnog za novembar, decembar i januar, ali zato od grada nema jos ni uplate za novembar.

clock-img

23.03.2012, 18:54

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

IZVORNA PORUKA: gracia

MK, kako to? Poceli su da ti isplacuju porodiljsko, iako svo trudnicko jos nije isplaceno?

ostalo je jos samo 35% od grada za decembar da mi plate sto se tice trudnickog

clock-img

24.03.2012, 07:50

clock-img

soni

pencil-img

5581

ja sam sada 6. mesec a od sledeceg mislim da cu na trudnicko...

U nNOrveskoj porodiljske traje godinu dana, s tim sto ja imam pravo samo 9 meseci a suprug 3.. I on ne moze da prebaci na mene.. Tako da posle 9 meseci kada ja pocnem da radim on po zakonu mora da uzme 3 meseca sa detetom.. Nesto novo su uveli , ali i nije tako loseuser posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

25.03.2012, 16:01

clock-img

gracia

pencil-img

162

Soni, interesantno... znaci i tate moraju na porodiljsko user posted image Kod nas mogu na porodiljsko, ako mame hoce da se vrate na posao, ali od kraja 2. bebinog meseca, pa jos tih 9 meseci. Bas me je zanimalo kako su Skandinavci to resili, jer znam da su u Evropi prilicno surovi po pitanjuporodiljskog

clock-img

25.03.2012, 19:43

clock-img

pescana

pencil-img

41

Paulinapola, eto obradovah se i ja nekom shoping-u, ali pre je posluzilo za popunjavanje rupa u budzetu. Ipak svaka uplata je dobrodosla user posted image

Srelence, nadam se da cemo uskoro dobiti i od grada! Javljaj ako bude neka uplata ko tebe user posted image

clock-img

28.03.2012, 16:43

clock-img

srelence

pencil-img

26

IZVORNA PORUKA: pescana

Paulinapola, eto obradovah se i ja nekom shoping-u, ali pre je posluzilo za popunjavanje rupa u budzetu. Ipak svaka uplata je dobrodosla user posted image

Srelence, nadam se da cemo uskoro dobiti i od grada! Javljaj ako bude neka uplata ko tebe user posted image

Nista jos uvek od uplata grada! Svaki dan se nadam bice, nisam ih zvala, prosli put rekose krecu od 27.3. sa zaostalim uplatama, evo danas je 28.3. i nista. Mozda su i krenuli, pozvacu sutra.

clock-img

29.03.2012, 11:34

clock-img

milvul

pencil-img

12

Pozdrav svima! Ima li neko da zna kakva je procedura za ranije zatvarnje porodiljskog bolovanja (2-3 nedelje pre redovnog isteka porodiljskog)? Da li samo kod ginekologa uzeti doznake sa datumom kad želim da zatvorim bolovanje ili ...? Moja dr nije baš nešto potkovana tim pravnim rešenjima, pa moram da se pripremim pre odlaska kod nje. Hvala unapred!

clock-img

29.03.2012, 15:10

clock-img

pescana

pencil-img

41

Nista jos uvek od uplata grada! Svaki dan se nadam bice, nisam ih zvala, prosli put rekose krecu od 27.3. sa zaostalim uplatama, evo danas je 28.3. i nista. Mozda su i krenuli, pozvacu sutra.
[/quote]

Srelence, zvala sam ja danas, kazu da su svima uplatili. Da li znas kako uplaciju: direktno nama na racun ili firmi?

< Poruku je uredio pescana -- 29.3.2012 15:12:32 >

clock-img

29.03.2012, 16:32

clock-img

andjelinat

pencil-img

42

Bile su uplate samo ne znam je li bila i za januar?! A oni uplacuju na racun poslodavca pa onda poslodavac na tvoj racun, to moze da potraje ..

clock-img

30.03.2012, 12:31

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

meni leglo juce od grada za decembar!
Zavrsila sam sa njima :)