cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje

clock-img

31.01.2012, 14:17

clock-img

andjelinat

pencil-img

42

srelence,

napisace ti nista posobno, proceduru oko papira, kako se kad sta predaje, ma zazaju bree, ja ih pitam lepo sto toliko kasni a oni meni objasnjavaju preceduru oko papira!!!! ma videces, samo ce proslediti mail taj isti i tebi 100%

u totalno smo istoj situaciji, ne kazem da mi nije znacilo ova sica sto sam primila, ali to nije ni 20% mojih mesecnih troskova a da ne pricam za dete sto vec imam kuci pa za bebu itd.. ali sta mozemo, ne vrediii nista!!!!

clock-img

01.02.2012, 12:00

clock-img

paulinapola

pencil-img

20

cao svima upravo mi je legla uplata bolovanja za novembar onih 65% (opstina savski venac bg, ako to nesto znaci) user posted image

clock-img

01.02.2012, 13:07

clock-img

paulinapola

pencil-img

20

cao svima upravo mi je legla uplata bolovanja za novembar onih 65% (opstina savski venac bg, ako to nesto znaci) user posted image

clock-img

02.02.2012, 10:24

clock-img

srelence

pencil-img

26

Paulinapola, bravo za uplatuuser posted image Ja naravno jos uvek cekam svoju za novembar, opstina Cukarica!user posted image

clock-img

02.02.2012, 17:29

clock-img

andjelinat

pencil-img

42

Meni je danas bila uplata  35% od grada za novembar.. rekli mi da nece biti a na kraju mi uplatili.... vise se i ne radujem jel to prakticno i nisu moje pare, unapred su potrosene user posted image  user posted image

clock-img

03.02.2012, 12:46

clock-img

srelence

pencil-img

26

Ja se ne mogu da ocekujem tih 35% od grada za novembar, jer prvo mora da mi legne uplata od socijalnog za novembar, ali se radujem da bar neko dobija pare na vreme od mojih drugarica trudnicauser posted image

clock-img

03.02.2012, 14:10

clock-img

andjelinat

pencil-img

42

IZVORNA PORUKA: srelence

Ja se ne mogu da ocekujem tih 35% od grada za novembar, jer prvo mora da mi legne uplata od socijalnog za novembar, ali se radujem da bar neko dobija pare na vreme od mojih drugarica trudnicauser posted image

Ajde ovako, posto se ja nadam i uplati za decembar sad do 10og februara, ja mislim da ces ti dobiti isto za novembar a mozda i za decembar...mnogo je da toiko kasne, pa ako ne budem u pravu user posted image ne znam kako da se oduzim i sebi sto se nadam i tebi sto dajem laznu nadu hahaha,  zezam se malo ali svarno se nadam!!!!
jel znas kad su tvoji predali doznake za decembar?

Meni ova moja iz racunovodstva pre neki dan kad sam nosila doznake za JANUAR rece da kasne skoro svake godine oko nove godine ali sad ce valjda doci u red malo.. pitah je znas li kad ce decembar, kaze ne znauser posted image

A ako budem u pravu sta ondauser posted image user posted image

clock-img

03.02.2012, 15:00

clock-img

pescana

pencil-img

41

Ni meni jos uvek nije stiglo onih 65% za novembar. Drago mi je sto su   bar nekome poceli da isplacuju, a nadam se da cemo vam se  Srelence i ja uskoro pridruziti  user posted image

clock-img

04.02.2012, 17:32

clock-img

srelence

pencil-img

26

IZVORNA PORUKA: andjelinat

IZVORNA PORUKA: srelence

Ajde ovako, posto se ja nadam i uplati za decembar sad do 10og februara, ja mislim da ces ti dobiti isto za novembar a mozda i za decembar...mnogo je da toiko kasne, pa ako ne budem u pravu user posted image ne znam kako da se oduzim i sebi sto se nadam i tebi sto dajem laznu nadu hahaha,  zezam se malo ali svarno se nadam!!!!
jel znas kad su tvoji predali doznake za decembar?

Meni ova moja iz racunovodstva pre neki dan kad sam nosila doznake za JANUAR rece da kasne skoro svake godine oko nove godine ali sad ce valjda doci u red malo.. pitah je znas li kad ce decembar, kaze ne znauser posted image

A ako budem u pravu sta ondauser posted image user posted image

Andjelinat, samo ti nas izvestavaj o uplatama, ja se stvarno radujem kad ipak cujem da nekome ipak na vreme koliko toliko isplate. Rekose mi u socijalnom da je moj predmet tek navodno 4.1. primljen i obradjen i poslat i da se ne nadam do kraja februara novembarskoj uplati. Ova iz racunovodstva tvrdi da je jedne doznake nosila krajem novembra, a druge krajem decembra e sad kako da znam da li govori istinu i kako da znam do kad mora da se to preda u socijalno da bi mi na vreme to isplatili? Mozda vi znate? Pozz

clock-img

04.02.2012, 17:33

clock-img

srelence

pencil-img

26

IZVORNA PORUKA: pescana

Ni meni jos uvek nije stiglo onih 65% za novembar. Drago mi je sto su   bar nekome poceli da isplacuju, a nadam se da cemo vam se  Srelence i ja uskoro pridruziti  user posted image

Pescana, nama ostaje samo dauser posted image i da se radujemo tudjim uplatamauser posted image

clock-img

04.02.2012, 21:04

clock-img

andjelinat

pencil-img

42

Srelence,

i meni su rekli da ce mi 35% biti krajem februara kad ono uplatili mi 2. februara, znaci nista se ne zna kod njih!!!
Ja samo znam da socijlano kad je u pitanju moja firma kasni 2 meseca i ako se desi da ovako kasni po 3 onda bi oni to trebali da nadoknade tako sto ce uplatiti dve plate skoro vezane.. a inace su uplate od socijlnog u mojoj firmi od 3 do 10og pocetkom meseca, zato se ja nadam jos jednoj upalti sada pa onda kontam da ce i vama biti za novembar..

Ma skoro sam sigurna da ce tako biti...

clock-img

05.02.2012, 12:01

clock-img

paulinapola

pencil-img

20

I ja sam se raspitala kod koleginice koja se skoro porodila, kaze da joj je socijalno redovno uplacivalo 8/9 u mesecu a grad 26/27, sve je bilo redovno do ove novembarske uplate koja je kasnila zbog novogodisnjih praznika (ne moze i jare i pare user posted image ). Nadam se da ce ubuduce biti redovnije ako ne zbog nas ono zbog predstojecih izbora user posted image .

clock-img

05.02.2012, 13:14

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

da li neko zna da mi kaze kako ide procedura kad zena predaje ostatak porodiljskog suprugu....???

clock-img

09.02.2012, 13:14

clock-img

andjelinat

pencil-img

42

Zeneee, saznala sam da je pocela isplata bolovanja, ne znam za koje mesece ali rekose mi da ce biti do 15og isplate... Ajde i to cudo da vidimo.... 

clock-img

09.02.2012, 15:10

clock-img

paulinapola

pencil-img

20

Sjajno user posted image , ako nesto legne odmah javljam, da nam se racuni ne zamrznu pored ovog globalnog smrzavanja user posted image

clock-img

09.02.2012, 16:35

clock-img

pescana

pencil-img

41

Andjelina, hvala na informacijama. user posted image Kako dolazis do tih podataka? Ja sam zvala RZZO, ali oni telefonom nece nista da kazu,.. user posted image Nikako da nekoga organizujem da ode tamo da proveri za mene sta se desava.

clock-img

10.02.2012, 12:46

clock-img

andjelinat

pencil-img

42

2646022 to je u nemanjinoj, javice ti se centrala a ti trazi sobu broj 7, pravna sluzba za bolovanja.. uvek se javi neka druga zena i svaki put drugacija informacija..

clock-img

10.02.2012, 14:03

clock-img

pescana

pencil-img

41

Nemanjinu sam i zvala prvi put, a oni mi rekli da zovem socijalno na mojoj opstini. Nasam znala za sobu br.7,user posted image probacu ponovo. A nadam se da ce nas ovih dana sve oobradovati uplatom. Hvala ti!user posted image

clock-img

13.02.2012, 19:41

clock-img

gracia

pencil-img

162

Zene, da li su nekoj od vas uz doznake za odrzavanje trudnoce trazili i izvestaj lekara specijaliste?? Nasla sam se u cudu. O Beogradu se radi. Inace, cekam svoju decembarsku uplatu, al neeeema...

clock-img

13.02.2012, 21:57

clock-img

pescana

pencil-img

41

Ja sam, skoli u kojoj radim, uz doznake predala i izvestaj lekarske komisije. Oni su to posle slali u socijalno. Obavezno fotokopiraj taj izvestaj, jer ce ti trebati kada sledeci put budes isla na lekarsku komisiju.

Pozdravuser posted image

clock-img

13.02.2012, 22:17

clock-img

paulinapola

pencil-img

20

Ja svakog meseca uz doznake predajem kopiju izvestaja lekarske komisije (ako na to mislis), na bolovanju sam od 20.10. Bgd. Takodje cekam decembarsku platu user posted image

clock-img

13.02.2012, 22:24

clock-img

paulinapola

pencil-img

20

Koleginice i ja radim u skoli, sta mislis da li ce nam skoro biti plata za decembar, ne znam da li neko radi uopste zbog vanredne (smrz) situacije user posted image

< Poruku je uredio paulinapola -- 13.2.2012 22:25:41 >

clock-img

14.02.2012, 11:20

clock-img

andjelinat

pencil-img

42

Svi cekamo tu platu za decembar, rekose da ce biti do 15, sobzirom da ne rade sutra nadam se da ce nam danas biti...
muka mi je viseeee od ove trule i lopovske drzave!!!!!!!!!!!!

clock-img

14.02.2012, 12:59

clock-img

pescana

pencil-img

41

IZVORNA PORUKA: paulinapola

Koleginice i ja radim u skoli, sta mislis da li ce nam skoro biti plata za decembar, ne znam da li neko radi uopste zbog vanredne (smrz) situacije user posted image

Kod mene u skoli radi sekretarijat i racunovodstvo (od sutra do ponedeljka nece raditi zbog praznika). Ovih dana sam u kontaktu sa njima jer meni nije bila uplata ni za novembar. Prvo sam mislila da su zakasnili sa slanjem papira, ali na kraju se ispostavilo da su sve na vreme poslali, a od uplate nistauser posted image
Danas mi je zena iz racunovdstva rekla da i ona pokusava da dobije RZZO da vidi u cemu je problem. Nadam se da cu imati neke informacije uskoro...

clock-img

14.02.2012, 14:27

clock-img

srelence

pencil-img

26

Pescana i kod mene je kao i kod tebe ista situacija, jos uvek mi nema ni novembarske uplate, a kamoli decembarske, pa se sve nesto nadam da ce nam istovremeno uplatiti za decembar i tu zaostalu za novembar. Od juce zovem Nemanjinu, pravnu sluzbu za bolovanja, ali naravno ne pada im na pamet da podignu slusalicu, samo mi se centrala javi. Bas sam i ogorcena i besna