cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2015

clock-img

25.11.2015, 21:59

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

I ja bih Sitoniju,ali je skupa..bem mu misa. Koji hotel?

clock-img

26.11.2015, 00:00

clock-img

Didy

pencil-img

7274

ELEA VILLAGE
Evo vidim da su sad i cene istakli, prošli put ih nije bilo. Hotel mi je preporučila Cvrčko (nema je već neko vreme na forumu), kaže da oni idu tamo već nekoliko godina i ne planiraju da menjaju. Nas dve smo se zamalo srele prošlog leta na Lagomandra plaži na Sitoniji, plaži koja je i mm i mene ostavila bez daha (ne onaj deo gde su ležaljke, već ovaj gde imaš sobodnu plažu i hladovinu borova), toliko da smo odlučili da sledeće godine letujemo negde gde će nam ona biti u dometu.
E sad, mi smo ranijih godina uvek rezervisali do 31.1. aranžmane, a plaćali celokupan iznos do 31.3. i onda dobijemo 27% popusta, što je našem slučaju oko 300 evra manje, što nije uopšte zanemarljiva suma.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

26.11.2015, 09:37

clock-img

jess021

pencil-img

13382

I ja razmisljam gde cemo, ali mi cemo verovatno u septembru.
Didy, Lagomandra je divna, mi smo bili dva puta prosle godine, ali ja bi sledeci put na prvi prst, drugi smo obisli uzduz i popreko. Ako neko ima preporuku, bas bi mi znacilo.
da napomenem, Lenka ce tad imati skoro godinu dana.user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

26.11.2015, 14:36

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Da vas preselim sve u novu temu LETOVANJE 2016

< Poruku je uredio Didy -- 26.11.2015 14:38:37 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...