cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2015

clock-img

05.06.2015, 22:42

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

prelep je hoteluser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

06.06.2015, 08:17

clock-img

nata11

pencil-img

9225

IZVORNA PORUKA: wivern

Les vala ja bih i u paraliju pre nego kuci. Nemoj neko da je pogresno shvatio, nemam nista protiv paralije osim sto ima previse Srba user posted image

Nemam nista protiv Paralije osim ruzne plaze user posted image
U kom ste smetaju Les? Ja volim NP ali ja sam onaj dosadni tip na moru sto po ceo dan sedi na plazi a uvece pijucka na terasi i cita.

clock-img

06.06.2015, 08:35

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Nato, bicemo u vili Magas, prakticno na plazi.
I sto kazes, i meni se cini da cemo ovaj put i mi da primenjujemo tvoj sistem user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

07.06.2015, 21:20

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

I mi idemo za nepunih mesec dana, uzeli smo 21-o nocenje, jooooj, jedva cekam! Polupansion, moze da se bira da li zelis dorucak/rucak ili dorucak/veceru, 4*, Uranopolis, na obali.
http://www.travelland.rs/sr/item/theoxenia-hotel-4*-uranopolis-leto-2015/1265#.VXSZV0a9u71

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

07.06.2015, 21:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Torbice, super kad imate toliko odmora, to je prava stvar user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.06.2015, 19:40

clock-img

Didy

pencil-img

7274

E, Torbi, mi smo isto ovaj hotel gledali. Baš javi utiske. I jako mi se sviđa varijanta da možeš uzeti ručak umesto doručka, moji svakako doručak probrljaju i onda tek u vreme ručka budu gladni. Videćemo kako će proći ovaj naš polupansion.
Ja ne mogu da verujem da idemo za 18 dana, baš se primaklo. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

08.06.2015, 20:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Didy user posted image još malo!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

09.06.2015, 10:09

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Mi sinoc rezervisali OVAJ apartman
Sad jos samo da krenemo.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

09.06.2015, 10:13

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Wiv, super zigledauser posted image
Nego, ne mogu da skontam koji je to deo Grcke?
Skontala, to je ovamo skoro na granici sa Albanijom.

< Poruku je uredio jess021 -- 9.6.2015 10:15:09 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

09.06.2015, 10:29

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: jess021

Skontala, to je ovamo skoro na granici sa Albanijom.

Da, Krf je u pitanju

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

09.06.2015, 19:13

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Krf, pa tako kaziuser posted image
Ja uopste nisam skontala, em plavusa, em trudnauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

09.06.2015, 20:25

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Wiv super je plaza u Benicesu . Za decu super. Ne znam da li idete kolima al obavezno svako vece u grad Krf blizu vam je...ja mislim oko 10km

clock-img

15.06.2015, 16:43

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Maraj ovo nam je peti put da tu letujemo user posted image to nam je omiljena destinacija za sada.
Na kraju smo rezervisali OVAJ, 50 eura skuplji ali je extra.

Honey, I'm Home

clock-img

15.06.2015, 18:10

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

I mi idemo na Krf ove godine. Doduse, sa njih troje je daleko od odmora, al ajd.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

16.06.2015, 10:16

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

mi ipak idemo u CG, dvoumili smo se, gledali Grcku ali je CG prevagnula zbog jabudica user posted image ... doslo vreme da se upoznamo ,,,

clock-img

16.06.2015, 10:25

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

IZVORNA PORUKA: bubulence

mi ipak idemo u CG, dvoumili smo se, gledali Grcku ali je CG prevagnula zbog jabudica user posted image ... doslo vreme da se upoznamo ,,,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2015, 11:45

clock-img

adulence

pencil-img

7314

bubulence a gde idete?nas deli samo jos25 dana do moraaaaa....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

16.06.2015, 11:52

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Ja Jadran jako volim... Mada, od kada se dete rodilo, idemo u Grčku. Generalno, u CG nigde ne naiđoh na mesto koje nam se sviđa, a ima dobru plažu za decu. Dok smo bili sami, i ponte nam nisu smetale, nismo nosili kantice i lopatice, pa nam pesak nije bio neophodan. Perat je moj omiljeni gradić...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

16.06.2015, 12:19

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Adulence idemo u Radovice...
Azra mi idemo u ovo mesto jer je blizu plaze Plavi Horizonti a kazu da je najlepsa za decu, nisam bila ali su nam svi preporucili pa i jabudic koja zivi na par km odatle.

clock-img

16.06.2015, 12:28

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Da, čula sam za tu plažu... Znači, do plaže autom???

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

16.06.2015, 12:58

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

kazu da ima 500m do plaze a i ako nije tako nema veze, svakako idemo kolima i ako nam se plaza ne svii ici cemo svaki dan na drugu...

clock-img

16.06.2015, 13:03

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Bubi, ja nekako sve tolerišem na odmoru, ali sedanje u auto svaki dan-jok. Može obilazak plaža, ono za ćef, ali biram uvek mesto i smeštaj na plaži, a ako nije to, onda maksimalno 100m do plaže po cenu možda bolje ponude. CG ćemo verovatno posetiti u septembru, nakon Grčke, ali volela bih da budemo negde pored mora, pa još ako se okupamo, milina...

clock-img

16.06.2015, 16:31

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

azra eto, svi smo drugaciji. ja ne volim da sam bas pored mora a ni pored setalista, mora da je bar malo udaljeno... meni je ok sve do 1km. volimo da setamo i nije mi problem ni da pesacim 15ak min do plaze samo da nismo u guzvi i haosu. poslednji put kada sam bila uGrckoj, na samoj plazi, nisam ni spavala. nocu mladi prave zurke, sviraju, piju, pevaju, tuku se, ujutro u 7 penzioneri vec rasire peskire, dovikuju se, deca isto tako vicu... bila sam premorena...

clock-img

16.06.2015, 23:51

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Joj Bubi i to je tačno, mada se meni nije dešavalo. Najčešće me bude deca iz susednih soba-apartmana i sl. a sa plaže nikada nije bilo buke. A šetališta ni ja ne volim. Teško da tu može biti mirno.

clock-img

17.06.2015, 00:10

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Izgleda da samo mm i ja spavamo ko bebe na moru user posted image
Nista nas ne moze probuditi do 10 ujutru user posted image
Ali, plaza je uvek 2-3 ulice od smestaja, a mi uvek idemo na sam kraj plaze gde je mirnije.