cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2015

clock-img

05.03.2015, 20:33

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

gagana koja je cena (u kom terminu ste vi bili) smestaja u tim apartmanima? imas li negde sliku te plaze?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

06.03.2015, 12:33

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Jel bio neko u Sitoniji? Preporukeeee? Po slikama i snimcima nisam odusevljena. Nema one tirkizne boje mora...ima dosta siprazja oko plaza, ne znam kako da nazovem... A krajnje je vreme da rezervisemo . Bas se brinem ... Ne znam ni da li cu uklopiti godisnji .

clock-img

06.03.2015, 12:37

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

IZVORNA PORUKA: gagana83

Metamorfosis je vazdusna banja, odlican je za decu koja imaju problema sa disanjem. Jedino sto plaza nije neka i do nje se smusta stepenicama.
Moja preporuka za Tasos je http://studios-pefkari.com/index.php/en/ ako vam ne smeta sto je plaza veci delom krupan sljunak i kamenje. Ja nikad nisam videla bistriju vodu. Smestaj je na samoj plazi, prostran, sa novim namestajem. cisti se svakog dana a lezaljke na plazi su besplatne. Jedino sto je kuhinja mala.
Potos je 2-3 km od Pefkarija.

Hvala ti gagana!
Bas to sam i ja cula za Metarmofosis, pa kapiram da ne bi bilo lose da tu imamo smestaj i da tu spavamo, tj, veci deo vremena budemo tu, a da svrljamo po okolnim plazama. A necemo ni da umremo, ako i se i na toj plazi okupamo!user posted image

clock-img

06.03.2015, 13:02

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Jel bio neko u Sitoniji? Preporukeeee? Po slikama i snimcima nisam odusevljena. Nema one tirkizne boje mora...ima dosta siprazja oko plaza, ne znam kako da nazovem... A krajnje je vreme da rezervisemo . Bas se brinem ... Ne znam ni da li cu uklopiti godisnji .

Koje mesto na Sitoniji?
Ja nisam bila nikada na Halkidikiju, ali ne bih rekla da na sitoniji nema lepih mesta, plaža, vidi ME KLIK

Sledeće godine planiramo ili Sitoniju ili Tasos.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

06.03.2015, 13:07

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Wow! Ja gledala snimke sa yt -a , nije mi se dopalo! Pa pricali smo o Nikiti, Neos Marmaras i Metamorfossis...idemo sa jos jednimm ili dva para...

clock-img

06.03.2015, 13:08

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

se jos mislimo gde otici na letovanje gde je najbolje posto nam je doktorka preporucila more zbog deteta zato sto je imala bronhitisi

clock-img

06.03.2015, 13:11

clock-img

wivern

pencil-img

8800

ME znam da je Sarti super sa plazicama, bio MM sa bivsom devojkom ja gledala slike user posted image
A tirkizna boja ti je na drugoj strani tj jonsko more. Lefkada po boji vode neprikosnovena.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

06.03.2015, 13:16

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Jonsko je na strani Sartija, istocna strana poluostrva? Pa kakav je smestaj na Sartiju?

clock-img

06.03.2015, 13:25

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Jonsko je nastavak od jadranskog mora, potpuno na drugoj strani. On je bio bas zadovoljan imali su neke apartmane, jedino ostrvom Evija nije bio zadovoljan kaze da je gerijatrija potpuna. E sad to je bilo pre 8 godina, verujem da je Evia sad potpuno drugacija jer je ima u ponudama vise.
On kaze da na sartiju (tj okolina bliza) ima bas divnih divljih plazica tj uvalica.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

06.03.2015, 15:45

clock-img

jess021

pencil-img

13385

ME, Neos Marmaras i nije bas pozeljan za roditelje sa malom decom, sem ako ne uzmete vilu na plazi jer je jako brdovit. Ja sam obisla Sitoniju prosle godine i super je ako idete kolima jer su plaze divne, ali 5-10 km od nekog mesta. U samom Nikitiju plaze su odmah pored setalista i to je super, ali nisu ni blizu kao neke pored. Sarti ima ogromnu plazu ali posto je bas na otvorenom moru cesto je vetrovito.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

06.03.2015, 15:48

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Razumem ja sve to, ali izgleda svako mesto ima svoje prednosti imane... znaci Jess tvoja preporuka je ipak Sarti i okolina? Idemo autom... a gde ste vi odseli i kako si zadovoljna?

clock-img

06.03.2015, 15:52

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Mi smo bili u Neos Marmarasu i svako vece isli u setnju, dusu ispustim dok se popnem u apartman. Sarti je skroz ravan i posto idete kolima gde god budete mislim da nije problem, jer su plaze po celom ostrvu i sve su divne i imaju prirodan hlad od borovine, milina.

clock-img

09.03.2015, 11:01

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: isidora88

gagana koja je cena (u kom terminu ste vi bili) smestaja u tim apartmanima? imas li negde sliku te plaze?

Mi smo placali 35e na dan sredina juna. Ne znam jesu li se cene promenile od tada.
Avgust je recimo dosta skuplji.
Mislim da ima i agencija koje rade ovaj smestaj, a mi smo rezervisali direktno preko vlasnika.
Vila ima 3 razlicita vlasnika, podeljeno po spratovima, ovi studiji i apartmani gde smo mi bili su najbolji.
Evo slika
user posted image

user posted image

user posted image
Zadnja slika je sa terase naseg studija.
Samo da upozorim, mesto je bas malo, za sve treba ici u Potos. Zapravo to i nije mesto, vec plaza sa smestajem, restoranima i jednom malecnom prodavnicom.

Na plazi ima sitnih kamencica, krupnog kamenja, a ima i peska.
U levom delu plaze ima vise peska, mada smo se mi uvek kupali na plazi ispred apartmana, nije nam smetalo kamenje.
2 km odatle je Potos, koji ima super pescanu plazu ali je za nas ukus bila prevelika guzva.

Nekon je pitao za Sitoniju, Sitonija je meni pored Tasosa najlepsa od tih blizih destinacija u Grckoj.
Tasos vs Sitonija - mrtva trka

< Poruku je uredio gagana83 -- 9.3.2015 11:05:16 >

clock-img

22.03.2015, 03:24

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Ja otišla po polisu osiguranja i odnela pasoše prošle nedelje, i još mi spustiše cenu (ne znam zašto i ne zanima me user posted image ), tako da sam ubola baš dobar popust, I sada samo dočekati user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

25.03.2015, 10:27

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Kontaktirali smo motel Predejane za prenociste,dvokrevetna soba je 4000, a trokrevetna 5000din. U dvokrevetnoj bi nam dali i krevetac.
Mislim da bi mm znacilo da prenocimo na pola puta,jer kad stignemo tamo ujutru ceo dan ce nam propasti,a pri tom ne volim da vozi bas nocu..Tako bi krenuli oko 5 popodne,da stignemo u motel u 22,i ujutru krenemo u 6, i taman stignemo kad sobe budu spremne..
Pretprosle godine smo krenuli pre ponoci,putovali cele noci,stigli u pola 10,bili napolju do 12..mrtvi!
Jeste dosta 4000,ali to nam je usput,i mislim da ce biti lakse.

clock-img

25.03.2015, 10:49

clock-img

Anoniman

Von to vam je super, taman i decica da se naspavaju, je li to cena samo za prenociste ili i dorucak?

clock-img

25.03.2015, 10:51

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Dorucak je jos 400din po osobi.

clock-img

25.03.2015, 11:00

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Von, mislim da je super na pola puta malo odmoriti, pogotovo zbog dece.
MM se uopste ne zali na put do Grcke, isli smo 3 puta i uvek nam je trebalo oko 10 sati. Krenemo uglavnom pred svitanje, ne voli da vozi nocu.
Kaze da mu je to nista naspram puta za CG.

clock-img

25.03.2015, 11:02

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ni mm se ne zali,ali kad stignemo taj dan bude mrtav,a mi bi na plazuuser posted image
A ja ne volim da spavam dok se vozim,onda i ja kljoknem,a kad imas dvoje dece toga nemauser posted image ,moja nijedna nije spavalica,cak i u voznji slabo spavaju,da nesto ne propuste!
Mislim da cemo rezervisati smestaj!

clock-img

25.03.2015, 11:03

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Ma naravno, kad stignete odmorni imacete ceo dan pred sobom.

clock-img

25.03.2015, 11:04

clock-img

Anoniman

Pa dobro, manje od 50 evra izadje dorucak i prenociste, to je super!

clock-img

25.03.2015, 12:23

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ova tema bi trebalo da se zove Grcka 2015 user posted image

Ima li neko neki dr predlog za letovanje osim Grcke?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

15.04.2015, 12:01

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

Ja razmisljam o Prcnju,za septembar. Bebac ce tad imati 8 meseci,nije previse toplo i nema neke velike guzve. Nisam odusevljena tim kamenim-sljunkovitim plazama,al to nam je preporuka od dr zbog bronhitisa. I naravno ostaje dilema kojim prevozom ici. Auto otpada jer nije siguran za put od 400km,autobus putuje 10-12sati,voz je ok zbog spavacih kola mada opet od Sutomora bi morali busom. Nadam se da cu uspeti da ulovim avio karte po povoljnijim cenama,montenegro erlajns uvek ima neke popuste u maju mesecu,to bi nam bilo idealno.Ovako mi je bas puno da platim 300e karte a a apartman nas kosta 250e za 10dana

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

16.04.2015, 18:06

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Help, iz teme ishrana beba:

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mozete zumance da ispecete na puteru i uz to hlebic i jogurt, zitarice sa jogurtom, projice, pitu sa mladim sirom/tikvicama, mladi sir i hlebic, makaronice sa sirom, pavlakom itd.

Anči, probah da mu dam mrvice hlema sa domaći pekmezom (Lesica roles user posted image ), i pojede on to, ali se davi, tj. ono kao krene kao da povrati, a ja se sva stresem. Tako da mi ove projice, pite deluju kao daleka budućnost ..user posted image Samo se nadam da će početi da jede to krupnije na leto, kada odemo na more, da može svašta da klopa (u septembru). Jer u protivnom, nemam pojma ..

Ne znam šta i kako inače klopaju deca koja jednu miksano a letuju u hotelima (u mom slučaju ALL)? Kako se snaći tada ?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

16.04.2015, 18:28

clock-img

branki*

pencil-img

20828

dunjac,kad smo isli prvi put sa bozom,nosili smo kupovne kase povrcne sa mesom,puno teglica i nosili smo i blender cak,jer sam mu tamo miksala griz sa bananom ili nekom vockom..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !