cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo

clock-img

23.02.2017, 01:25

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

E ja sam danas na poslu poludela...prosto ne mogu da verujem koliko pojedinci mogu biti sebični i gledati samo sebe a pritom gaze preko svih drugihuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

23.02.2017, 07:27

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Sve je vise takvih, tu sam delimicno atmosferu bijem i gazim preko mrtvih da uradim ono sto sam zamislio(la), bez obzira na sve.
A sve vise je takvih ljudi.
Branki, znam da ti je zbog boze muka kada procitas tako nesto...user posted image na tebe sam pomislila, znajucio sta je i kako. To nista ne mora da znaci, znace on da se izbori. Ljubim vas!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

23.02.2017, 07:43

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27001

Mi smo u nedelju bili na krstenju. Bili su tom muzevljevom kolegi brat sa snajom i dva deteta. Starije dete im je dete sa posebnim potrebama. Jako retku anomaliju ima. Za pola sata su napustili prostoriju, jer su obojica plakala.user posted image Sretnem tu zenicu i bas se lepo ispricamo. Kaze da je stariji upisan u specijalnu ustanovu i sad mu je super. Kaze: "Sada je svoj na svome". Dok je isao u redovan vrtic vaspitacica je govorila deci da beze od njega. user posted image Kakav si ti to covek kad deci tako govoris? Nikakav.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

23.02.2017, 07:58

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Ju bože kakva žena ccc,nemam reči.

clock-img

23.02.2017, 08:37

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Vociana,na žalost sve je više ljudi koji gaze sve pred sobom...a što se tiče te vaspitačice prosto ne mogu da verujem da je tako nešto radila.Ja sam vaspitač i u grupi imam jedno dete sa genetskim poremećajem,već sam ovde pre otvorila temu sa nazivom tog sindroma,i u našoj grupi to dete je prihvaćeno iako ništa ne govori.Važno je da se takva deca upisuju kod vaspitača koji imaju volju i želju da se posvete tom detetu i njegovoj socijalizaciji u grupi.Ta vaspitačica verovatno nikad nije prethodno radila sa takvom decom

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

23.02.2017, 10:44

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27001

Viki i te kako ima takvih nenormalnih. Meni su te stvari za osudjivanje.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

23.02.2017, 11:24

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Sanjice meni je to tako strasno i tuzno,pa bar ta uciteljica bi ih trebala uciti da smo svi isti.Bilo zdravi ili bolesni ne treba se tako ponasati

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

23.02.2017, 11:39

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24827

Posto je otvorena nova tema, ovu zakljucavamo.
Nova tema

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 23.2.2017 11:40:52 >

Jer smo tako u mogućnosti!