Uzasno sam besna,ujedala bih! I nemocna i tuzna i ma ne znam vise ni sama... Ova godina nam je bas teska,poslednjih par meseci narocito.Mm je bio dugo na bolovanju zbog povrede i plata je naravno srezana. Ni sama ne znam koliko cu jos moci da presipam iz supljeg u prazno.Racuni se samo gomilaju,oglasila sam gomilu stvari da prodam zbog praznika,da deci makar malo ulepsam. Izmedju ostalog i nov mobilni koji sam uzela uz paket u telenoru. Imam komsiju,zivi preko puta mene.Ne vidjamo se cesto jer mnogo radi bukvalno od jutra do mraka.Popijemo kafu kad ima vremena a sa njegovom zenom redovno kafenisem.Moja deca se druze sa njihovom decom.Spremam im redovno peciva kad je njihovim klincima rodjendan,bez nadoknade,naravno, jer smo dobri.NJihovog klinca vec dve godine vodim i vracam iz vrtica,sad vec skole. I zamoli mene komsija da mu dam telefon,njegov je totalno otisao,treba mu za posao a placa za 7 dana. Kazem mu da mi pare stvarno trebaju,deci za paketice,zamolim ga lepo da ako kaze za 7 onda to i bude za 7 dana. Obeca,ma nema problema pa Boze moj,komsije smo,druzimo se ,dobri smo! Pa nece me valjda za****ti. Vec danima me zavlaci,ne javlja se na telefon,kad se i javi obeca da dolazi uvece i naravno,ne dodje.Odselio se od zene pre par dana,ona ostala sa klincima
Racuni neplaceni,paketica nema,o novogodisnjoj trpezi mogu samo da mastam. Ja u kuci 2000 do 6. januara.... Juce mi dete daje 70 dinara dzeparca sto joj je ostalo ,kaze evo ti mama da nam napravis kolace za novu godinu...
Dusa mi se raspada...