IZVORNA PORUKA: Peace*
kad sam ga ostavila u centru i otišla jer se derao kao magarac, a on ide za mnom i njače "Mamaaaaa", a ja hodam kao da nije moje. Mislim, majke ti, ne brukaj me!
A ovo za crtanje...Prije nekoliko imala L domaći da nacrta učionicu, učiteljicu, đake...prilično težak crtež. Ja joj pomognem tako što na jedan papir crtam ja, a na drugi ona. I dobro. Nakon nekog vremena kupim je iz škole, šta imate za domaći? Ona kaže da nacrtamo zeca lijevo od djevojčice, ali ja ne znam da ga nacrtam pa ćeš mi ti uradit domaći. Ja

Ne može, neću ja da ti radim domaći, moraš sama kako znaš i umiješ. I tu ona pada u histeriju, ali ja ne znaaaaam bla, bla...Ja kategorična, ne interesuje me, moraš sama. roditelji mogu da pomognu, ali ne da crtaju umjesto djece. Onda ona bezobrazno: Baš me bbriga, ja ću da nacrtam djevojčicu, ja jedino to znam. Ja kažem kako god hoćeš, tvoj problem. Ona i dalje bijesna. Dođemo kući i dok sam ja otišla u WC, kuhinju, ulazim u dn. boravak, a ona za stolom nacrtala djevojčicu umjesto zeca u radnoj svesci i to pritisnula što je više mogla, da pređe na drugu stranu. Ja

, ali cool glasom kažem: Divno, sad ću ja da sklonim svesku, da ne možeš da obrišeš a ti sutra objasni učiteljici šta i kako

. Kad je ona počela da plače. Nemoj mama molim te. Nacrtaću zeca. Nemoooooj! Nisam joj dala svesku cijelo popodne da bi ukapirala šta je uradila. I uveče sam joj pokazala na jednom papiru kako se crta zec, onda smo izbrisali tu djevojčicu, ona je kasnije fino nacrtala zeca. Od tada mi više ne govori za domaće, ja ne mogu i neću, nego radi kako zna i snalazi se sama.