IZVORNA PORUKA: wivern
Nato o tome se i radi, moj auto je izvucen iz gomile zato sto nije dzip, nije nov auto (ford star 10 godina) a nije ni jugo. Nego taman za uzeti pare.
A tek sad kad sredjuju ulicu i pomeraju sine nema mesta za parkiranje. Ja ne znam dokle ovaj narod ima zivaca da trpi svasta
Ja sam vec pisala da se ne ponavljam ljudi sa nekim praistorijskim jugom dovoze bebu, vidi se da nisu bas pri finansijama zena place trce sa detetom i naravno ostavljaju kola. Dolazi gospoda podize auto i dok ga podizu na isto mesto staje dzip (zna se i dziji posto je mali grad) nisu ni pogledaliii.
Situacija dva ispred zdravstvene stanice podizu opet stariji auto, izlaze baba i deda. Baba dosla da primi inekciju, placu ljudi, kukajuuu.
Kada se ovo desilo mm vozio je auto mog svekra, star 15 god sa nalepnicom za invalida pa su poleteli kao i uvek. Inace mi imamo noviji sto je nebitno za ovu situaciju au njemu nas NIKADAAA nisu zaustavili. Pa me samo zanima kakva je to logika i gde je ima uopste..
Uf kad krenem o nasim saobracajcima poludimm
Bilo u novinama dok u Nisu saobracajac napise 5 kazne, kod nas u LE za to vreme jedan napise od 25-30.
Po cemu bi to jedna od najsiromasnijih opstina trebala da puni budzet??