cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: TV u dječijoj sobi

clock-img

11.09.2014, 15:01

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ista prica i kod nas.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

11.09.2014, 15:02

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

M.retko gleda tv,uvece mu pustim neki crtac sto voli na komp ili tablet i to gleda ,omiljeni mu je Muppet showuser posted image a i mama voli da gleda user posted image ..tako da sto se tice tv/a u njegovoj sobi sad kad je sredimo,nece ga biti..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

11.09.2014, 15:04

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Da ali posle 5. Godine,i tad ograničeno vrijeme gledanja a ne da drnda po čitav dan.

clock-img

11.09.2014, 15:13

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Moji klinci dele sobu, cerka od 6 i sin od 4godine, od nedavno imaju tv u sobi. Uglavnom je ukljucen kada slusaju decije pesmice preko dvd, a crtani popodne posle rucka, jedan dugometrazni Disney, ili ako ne tada, onda uvece, umesto price, kako kada. Samo biti umeren, nista vise. Cak im i objasnjavam da je stetno za okice da puno gledaju u ekran, a i da je bolje da se igraju ili citaju, jer se bolje zabavljaju i uce. Sve zavisi od nas, kakve navike im mi stvaramo!

clock-img

11.09.2014, 16:33

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ipak mislim da je bolje djetetu stavit tv u sobu nego dati mu telefon u ruke da bi bilo mirno user posted image

clock-img

11.09.2014, 16:50

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Planiramo da ga ubacimo.. kad neznam. Ali na zidu cuvamo mesto za njega. Posto imamo jedan mali u nasoj spavacoj, taj bi prebacili kod njih a nama malo veci user posted image

clock-img

11.09.2014, 16:52

clock-img

branki*

pencil-img

20828

jos nemamo uredjene decije sobe,ali kad budu bile,necemo imati tv tamo.jedan je u dnevnoj,jedan u spavacoj i to je to.dok su deca mala,kad porastu,bice ver.drugacije.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.09.2014, 16:57

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

branki kad budu veca popice ti mozak dok im ne ubacis user posted image

clock-img

11.09.2014, 16:58

clock-img

branki*

pencil-img

20828

emice,i ja mislim da ce biti takouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.09.2014, 18:08

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: branki RR

jos nemamo uredjene decije sobe,ali kad budu bile,necemo imati tv tamo.jedan je u dnevnoj,jedan u spavacoj i to je to.dok su deca mala,kad porastu,bice ver.drugacije.

ne znam sta korisno mogu da vide na tv... mislim, mi ne gledamo tv, sada gledamo Srecne Ljude a pre toga se desi po nedelju do 10 dana da ne upalimo tv... nemamo ni kablovsku...E gleda crtace pre podne i uvece po pola sata, mada sada vise trazi da slusa pesmice nego da gleda crtace, i drago mi je zbog toga...
uglavnom, tv sigurno nece imati u sobi, necu da je navikavam na to... iz pocetka bude po pola sata, sat, kasnije dva i dodjemo do toga da deca sa 7-8 godina dnevno gledaju tv po 5 sati sto je meni strasno

clock-img

11.09.2014, 18:35

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Kada bude imala svoju sobu, nema sanse da ce u njoj biti tv. Stari koji smo zamenili oterali smo kod mojih, treci nemamo i srecna sam zbog toga! Deca treba da se druze , da se igraju , da idu u park, da im se sto vise vremena posveti kako bi bila zadovoljna. Zadovoljstvo ne treba da pruza tv. A koliko obrazovnih emisija imamo? user posted image
Dakle , ako se ja pitam ne. Crtani ce gledati, dobri su na mini i ultra...ali zna se kada, po pola sata_sat ujutru i uvece .

clock-img

11.09.2014, 18:38

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: emicaa

branki kad budu veca popice ti mozak dok im ne ubacis user posted image

Moj mozak je vec popijen , ispijen , kako god. ..user posted image ma kad nema-nema, tacka . Da se zna ko je gazda. user posted image

clock-img

11.09.2014, 18:44

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ni kod nas nema TV-a,neće ga biti ni u dečijim sobama

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

11.09.2014, 18:51

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Nemamo tv u decijoj sobi, a necemo ga ni stavljatin

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.09.2014, 18:57

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Oooo pa mi inače nemamo tv user posted image tako da ga neće biti ni u dečijoj sobi.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

11.09.2014, 18:57

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ni ja nisam za tv program.Mi isto nemamo kablovsku niti gledamo tv, ponekad Srecne ljude, u to vreme se klinci i kupaju i spremaju za spavanje. a na netu sami biramo sadrzaj i program koji zelimo, kako sebi tako i deci,uglavnom muziku.Imamo jedan tv u dnevnoj ,koji sluzi za to. A u decijoj samo preko dvd pesmice, zvucne bajke i crtani sa dvd kada im pustim. i nedeljom volimo Vreme je za bebe, to im je sada posebno zanimljivo, stalno vicu "mama,rodi nam takvu bebu!istu takvu !" user posted image

clock-img

11.09.2014, 19:44

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Iskreno, nemam ništa protiv TV u dečjoj sobi. Kad Tina bude imala svoju sobu, svakako će imati i TV u njoj.Imam kablovsku, pa mi u dnevnoj po ceo dan drndaju crtaći, ne mogu da pogledam nišpšta što bi mene zanimalo, kada je ona kući.

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

11.09.2014, 19:58

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Jos da imam TV, mogla bih da se upucam, iovako provedem ovde to neko vreme.
Meni se ne svidja ideja da nemaju kontrolu na ono sto gledaju a ako imaju TV u svojoj sobi, vrlo ce brzo sami upravljati dugmicima. Moji gledaju preko compa crtace i to one koje mislimo da su primereni njima. Mi smo ranije gledali Drzavni posao, sad mesecima ni to, YouTube.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

11.09.2014, 20:20

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Moje dete gleda DIsney junior. I nemam ništa protiv. Mislim da joj je i to gledanje crtaća doprinelo da sa 4 god tako tečno govori engledski

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

12.09.2014, 07:30

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Torbica
Meni se ne svidja ideja da nemaju kontrolu na ono sto gledaju

Ja im pustam i u spavacoj ali uvek ono sto im ja pustim , ako nije sa usb-a onda je mini ultra stvarno ima lepih crtaca tamo. Sve ostalo im proveravam sta gledaju, ne volim one nasilne ili neke sa cudovistima i sl.

clock-img

12.09.2014, 07:41

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Mi smo jedno 6mj imali TV u dječijoj sobi iako sam se žestoko protivila tome.Sad opet nemaju niti se dobiti u skoro vrijeme.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

12.09.2014, 09:21

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Kad porastu, ode kontrola....

Patrijarh Pavle

clock-img

12.09.2014, 09:28

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Izgleda da jedino ja nemam problem sa TV-om i decom. Ana doduše voli više one edukativne crtaće i emisije (Dora, Diego, Brzi ili spretni prsti....) Te forice i dosta je i engleskog naučila uz doru, nodija...

Mislim da je ovde više do samog deteta i njegove generalne reakcije na TV. Od malena je i ana u fazonu, mora da bude na TV-u crtani iako ga skoro uopšte ne gleda. Sad smo to krenuli da sanckionišemo i ako ne gleda, gledamo mi. A evo pet godina će sad, pitajte me koliko dnevno gledam TV, pogovtovo kad je kući. Non stop zvrji OTO, Minimax, Nickelodeon. Manje više su svuda isti crtaći, a one bakugane i sl ne gleda.
Doduše, sad je hit sunđer bob (meni taaaako debilan crtani), ali dobro. Zna na kom kanalu su crtaći i sama pušta.
E sad, to je TV u dnevnoj.
Što se tiče kontrole 'šta će gledati u svojoj sobi' - pa ljudi jednostavno namestite samo kanale sa crtaćima. Postoji i opcija child lock i ne vidim uopšte problem.
Kad bi imala svoju sobu, kupili bi joj TV.

I flunked anger management! }:->

clock-img

12.09.2014, 09:30

clock-img

superm

pencil-img

3244

NIKAKO user posted image Tu sam beskompromisna.

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

12.09.2014, 09:36

clock-img

superm

pencil-img

3244

Stariji sin je vec pokusao- Ali, taj i taj imaju tv u sobi... Ja- ali tog i tog mama tuce a ja tebe ne, eto, vidis, svi smo razliciti.user posted image

3 je moj srećan broj!!!