cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Diznijeve priče od danas na kioscima

clock-img

11.02.2010, 10:13

clock-img

Anoniman

I mi danas kupujemo poslednju! user posted image

clock-img

02.03.2010, 01:17

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Jao kod nas ovo nema user posted image
A sto se tice skupoce, ja sam kod nas uzmala knjige iz Vijesti, ali u njihovoj poslovnici, nakon sto prodje neko vrijeme. Onda ti ne neaplacuju cjenu novina(ja novine ne citam), nego samo knjigu. Tako sam umjesto 3.50e, placala 3.00e. Nije malo 0.50e * 30 kniga =15eura user posted image Probajte se raspitati da li mozda moze i gore tako?user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

02.03.2010, 01:23

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Jao kod nas ovo nema user posted image
A sto se tice skupoce, ja sam kod nas uzmala knjige iz Vijesti, ali u njihovoj poslovnici, nakon sto prodje neko vrijeme. Onda ti ne neaplacuju cjenu novina(ja novine ne citam), nego samo knjigu. Tako sam umjesto 3.50e, placala 3.00e. Nije malo 0.50e * 30 kniga =15eura user posted image Probajte se raspitati da li mozda moze i gore tako?user posted image

Ovo je cena bez novine,samo knjigu dobijes.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

02.03.2010, 01:25

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

A tako. Kod nas nisi mogao na kioscima  da kupis knjigu bez novina.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

02.03.2010, 09:27

clock-img

Anoniman

choopa, mislim da možeš da naručiš sve knjigice, pogledaj na blic.rs, ako ne piše ništa, pošalji im e-mail. 

clock-img

02.03.2010, 09:36

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Drage moje,a da li znate gde mogu da kupim Diznijeve crtace???user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

02.03.2010, 12:30

clock-img

Anoniman

Kopiraću tvoje pitanje u temu o crtaćima. user posted image

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image