cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koju tortu napraviti za prvi rodjendan

clock-img

12.09.2014, 09:18

clock-img

branki*

pencil-img

20828

emice,kod vas,jeste tako,super izgledaju,a kad jedes nije nikakva..kad sam bila u nemackoj,veze nemaju sa tortama,nase su bolje.meni pravi zena neka za te vece dogadjaje,ukrasi lepo,nije sad neki umetnik,ali sto je ukusno,bas bas.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.09.2014, 10:22

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Pokušaću preko neta naći nekog ko kući radi torte kao kod nas što rade,ako ne nadjem vidjeću,valjda će mi nešto pasti na pamet drugo

clock-img

11.03.2015, 08:36

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ja se jos uvek dvoumim da li da pravim ili da porucim. Ako porucim, koliku da porucim? Mozda 3kg? Jedno parce racunam da ima oko 120g, dakle bice 25 parcica...i imacu jos dve torte... mislim da je dosta.

clock-img

11.03.2015, 08:38

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

obično se računa da u 1 kg torte ima 10 parčića. Realno može da se izvuče i neko parče više. Znači torta od 3kg ima oko 30 parčadi. Sve zavisi doduše i koju tortu poručiš i kog je oblika. Svakako računaj da imaš neko parče preko broja gostiuju. Uvek neko traži repete

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

11.03.2015, 08:40

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja porucujem za rodjendane,bar do sad sam tako.slazem se sa mod.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.03.2015, 08:45

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Mozda je ipametnije poruciti...videcu kakva sam sa veremenom .
Mod, da, uvek ce neko traziti jos, ali posto cu stavljati po dve torte, znaci kombinovacu. Ako svi dodju , to je max 40odraslih i 15 dece...ali za decu mogu napraviti i cupcakes...
E da, imacemo nugat, coko moko i ta treca planiram da bude svarcvald..

clock-img

11.03.2015, 09:05

clock-img

Plavusa34

pencil-img

197

po mom misljenu sama praviti je najbolje znas sta stavjas i nije tesko oblikovati po svojoj zelji neki lik iz crtaca

clock-img

11.03.2015, 09:07

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Slazem se Plavuso,samo treba imati zivce za to,neko jednostavno ne moze....da pipka tortu dva-tri sata a mozda i vise....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

12.05.2015, 10:27

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

tortu ce tetka da pravi, tako da o tome necu da razmisljam user posted image

clock-img

12.05.2015, 10:44

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Blago vama,dobro dodje kad imate gotovu tortu mi smo dobili jednu za krstenje od tetke.....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

27.01.2016, 00:08

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

meni se sve čini kao da sam o ovome pisala kad je L bio rođendan, ali neeeema user posted image

Elem, tražim recept za tortu koju bi i ona mogla da jede, a da opet bude dovoljno čvrsta da mogu da je prekrijem fondanom. Znači ona do prvog rođendana neće probati orašaste plodove, crveno bobičasto voće, bjelance, mlijeko, med. To je to ja mislim user posted image

Ja sam njima pravila onu običnu plazma tortu, pa ću vjerovatno i njoj, ali bih voljela da vidim ako ima još kakav dobar recept a da ne sadrži gore navedeno user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

27.01.2016, 10:01

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Choopo, mislim da ovo ispunjava kriterijume :) Ako joj nisi dala lesnik, mozes da lesnikovo mleko zamenis vodom.
Ultimativna torta za decu (ovo je jesina torta koju sam ja videla da deca zaista jedu na rodjendanima i traze jos user posted image )
Oko 1 kg posnog keksa (ja kupila Zlatni pek)
Skuvati 2 pudinga od vanile sa 800ml lesnikovog mleka i 200ml i 300g secera. U toplo dodati 400g cokolade. Kad se ohladi, dodati 500g penasto umucenog margarina.
200ml lesnikovog mleka zagrejati (treba da bue vruce, ne mlako) i u to umakati keks. Redja se red keksa, red fila dok se sve ne potrosi. Torta je fondan frendly :)

clock-img

27.01.2016, 15:30

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Bravo! Hvala :-)))) Možda ću jedino da ubacim banane jer ih ona voli, a možda i ne vidjećemo. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

27.01.2016, 15:37

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Čupo ja sam pravila onu tortu od pudinga sa čokoladom, doduše ne može sa fondanom, ali može da jede i bebac user posted image

Ostalo jedva 2 parčeta sad za rođendan. Ishvališe je svi redom user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

12.03.2016, 15:06

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ja sam za prvi jednu narucila,jednu pravila... Biskvit napravila od jaja, brasna, secera, prelivala svaki cokoladom ipravila rolate. Rolat seces i slazes u koji hoces oblik. Fil mleko, puding, margarin, secer. Posto beka voli banane, redjala sam biskvit, fil, banane, fil, biskvit, fil, banane i tako dok sam imala svega...
Beka tada jos nije pila kravlje mleko, ali sam joj stavljala malo u palentu, proju, pitu tako da je vec probala...

clock-img

12.03.2016, 15:26

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Ja sam pravila Reformu.Onu starinsku sa puno oraha i čokolade.Svi su bili odiševljeni.Nekako u mom mestu inače prave nešto brzinski,gde se ne peku kore ili kupe gotove tako da je ova tortica dobro došla za sve nas.Stari provereni ukus koji osvaja i ne treba menjati.

clock-img

28.10.2016, 22:16

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

mi smo nosili kumicu Spanski vetar

clock-img

28.04.2017, 11:42

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nama se blizi prvi rodjendanko,dajte prijedlog za neku jednostavnu torticu,da se brzo pravi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

28.04.2017, 11:52

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Markizaaa ...meni omiljena nema prostoje. Neka sa plazmom
Nama.moja mama pravi ja sam duduk za to. Ona ce i napraviti i ukrasiti, kao i svake godine. Polu suskava sa cokoladom i malinama i druga sa bananicama i plazmom.

clock-img

28.04.2017, 17:43

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Mi necemo slaviti rodjendan, ali cemo obeleziti. Drugarica ce mi praviti, verovatno Hello kitty, ukus Milka :)

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.04.2017, 17:48

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Emixe, Zoja torta ti je odlicna. Pogledaj recept.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

20.10.2017, 15:17

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Mi sno tortu doduse narucili ali bila je mix cokoladno-vocna.
Milka,Ferero Roche,beli andjeo a vocna ..meni nepoznat naziv :)

clock-img

20.10.2017, 15:19

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Mi smo imali kal na dva sprata gde je donji bio ona sa cokoladom i visnjama - ne znam naziv ali je predivna, a gore je bila dobos torta...
Treca torta je bila cokoladna obicna 😊

clock-img

20.10.2017, 15:28

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Kod mene je bi problem sto su neki alergocni na orase,onda neki me vole cokoladu a neki ne vole voce.
Mislim.da sam bas namucila zenu koja nam je torte pravila

clock-img

09.05.2018, 09:53

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

Za prvi rodjendan sam pravila deci vocne torte i oblikovala ih i ukrasila sama