IZVORNA PORUKA: Azra_
Prošle godine je Deka , po meni, baš okasnio. Svi su pojurili kući, deca su već bila nikakva, nemamo ni grupnu fotku. Deka pita dečicu za neku pesmicu, a oni izmoreni, koncentracija 0. One godine u Smajlju je bilo ok. Sećate se da su paketići podeljeni, slikali se, pa se dečica vratila na igranje. Kada se deli kod supruga u firmi, Deka kao šapne dečici da nikako ne otvaraju sada paketiće, nego tek kod kuće,i svi mirni. Kako kažu ostale ženske, ovo je samo moj predlog i ono što bih ispravila u odnosu na prošlu godinu.
Ja nisam stekla takav utisak
Ne sećam se da mi je dete bilo izmučeno i neraspoloženo za Deda Mraza i ne sećam se da je neko jurio kući. A ja sam itekako imala razloga da "jurim" kući jer sam imala bebu od par meseci, sa produženom žuticom i pod alergijom. Što naravno nikog nije interesovalo.
Igraonice je prošle godine jedva zakazana, jer niste htele ni ovu ni onu ni Smiley, pa je bilo daj šta daš. Jedan od razloga je i to što vlasnici niških igraonica uopšte nisu zainteresoavni da daju prostor za reklamu pa je i to veliki problem.
Deka nam je glumac iz Lutkarskog pozorišta i mislim da je bio super sa decom, jer su neka deca po prvi put u životu pristala da se slikaju sa dekom. A po drugim igraonicama sam poslednjih godina videla klince koji se oblače u deda Mraza i ne umeju ni da drže decu u krilu a kamoli da se igraju i razgovaraju sa njima.
Deka svakako može da dođe kad god to želite. Ja nemam ništa protiv. Baš me interesuje ko će posle podele paketića da ostane u igraonici još sat ili dva a da ne otvori paketić.
I stičem utisak da se osećaš prozvanom za sve što napišem. Uopšte nisam mislila na tebe kada sam pričala o fotkama. Oni na koje sam mislila izgleda da ove godine uopšte ne prate ovu temu.
I da napomenem još nešto:
u igraonici svako plaća svoje piće! Nije problem da častim i grickalicama i kafom i ove godine, ali bi radije da častim na nekom rr druženju nego na Deda Mrazu, čisto da bar poznajem one koje sam častila.
Molim i ostale žene koje su bile na RR Deki u Nišu prošle godine da prokomentarišu, kako ne bi bilo da samo ja ovde "pametujem".
Dakle izjasnite se kada Deda Mraz treba da dođe i da li želite fotografa ili ne.
AKo želite da se nosi klopa i to napišite.