cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Palacinke

clock-img

04.02.2020, 15:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: Didy

Ana, ta šipka vanile je odlična. Moraću je opet negde potražiti. U nedostatku se zadovoljim i vanilin-šećerom iz kesice. 

Prilično je skupa ali vredi. Taj iz kesice trošim kao luda, po par kesica uvek stavljam gde god ide.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.02.2020, 18:29

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Obozavam vs 🥰

Danas kuvala sutlijas u krcku i stavila 3 kesice 😀

clock-img

04.02.2020, 18:49

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ja u zadnje dve godine nisam napravila normalne palacinke.

Obavezno budu rupicas_te. Sve sam probala. A nisam zadovoljna ni testom.
Ne znam gde gresim u odnosu na nekad kad su bile savrsene. Probacu ovaj Anin recept. Mozda je do tiganja...

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 4.2.2020 18:50:43 >

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

04.02.2020, 19:06

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Ja sam nasla savrsen recept  za americke, pa cas pravim njih cas obicne.user posted image

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

04.02.2020, 19:49

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

Moze recept  , prelepe su palacinkice, jos nisam pravila ovakve

clock-img

04.02.2020, 20:11

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Masnice, a kakve su to kuglice u pozadini? 🙂

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

04.02.2020, 20:45

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ja stavljam pzp,tako naučila. I ne poklapam ih kad ih ispečem, samo redjam.sledeći put cu da poklonim. 

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

04.02.2020, 21:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Moj Marko voli američke palačinke, domaće slabo. Pojede jednu sa nutelom i to je to. Ja ih volim sa borovnicama i maple sirupom mmmmm

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

04.02.2020, 21:35

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Kako ih oblikujes tako🤪

clock-img

04.02.2020, 21:42

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Von kutlacom.😁

Sanjalice to su one gioto kuglice i rafaelo samo ih ja izvadila iz pakovanja .😅Mama I pisem recept i ja sam ga nasla na insta ,podelila je jedna divna mama,nema boljeg.
Ana gde kupujes borovnice sada?Ja pravim i klasiku i ove nutela -plazma u mleku-tutku keks izmrvljen i lesnici mleveni i banane ili neko dr.voce.

clock-img

04.02.2020, 21:44

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

user posted image

I ja dodam 2 kes.vanilinog secera obavezno.

clock-img

04.02.2020, 21:48

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Mašnice, u Metrou user posted image

Von, testo je gusto i sipa se malom kutlačom i taman se lepo oblikuje. Ja sam imala nekad onaj malecni tiganj pa taman bude za jednu palačinku.

clock-img

04.02.2020, 21:49

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Joj moram da potrazim.Jede mi se pita sa borovnicama😅😅😅😅

clock-img

04.02.2020, 22:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja ih obožavam. Jednog leta mi je Nela (sa RR) donela punu koficu domaćih borovnica - nikad lepše nisam jela.

clock-img

04.02.2020, 22:52

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Prestala sam da pravim američke palačinke, jer moji vole obične palačinke, pa jedno 10 mesta prazno, pa onda ostala hrana.

Doduše, pre par godina sam uzela pekač za vafle (slično tosteru) i oni eventualno mogu palačinkama da pariraju.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

04.02.2020, 23:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Didy, i Mare obožava vafle 😊 i dan danas spominje vafle iz Sivote 😁 ali obične palačinke baš slabo. Ne moram nikad da ih pravim što se njega tiče, sem američkih. 

clock-img

11.04.2020, 19:16

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Hocu da kupim neki bas dobar tiganj za palacinke? Imate li predloge?

clock-img

11.04.2020, 19:38

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Potvrđujem da je ovaj recept za američke palačinke koji je Mašnica postavila odličan!

Mada i dalje češće pravim obične palačinke. Navika.Moje dete najviše voli te najprostije slatkiše - palačinke, bakin kolač, sutlijaš, koh, tri leće...

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

11.04.2020, 19:48

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica

Ja sam nasla savrsen recept  za americke, pa cas pravim njih cas obicne.user posted image

Ja ovo pravila. Odlicne su 👍

clock-img

11.04.2020, 19:53

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Wow nato svaka cast, odlicno izgleda user posted image

clock-img

11.04.2020, 20:27

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ovo je Masnicina slika.

Moje su bile lepse 🤣🤣🤣🤣. Salim se Masnice 😉

Ja danas pravila picu šo Masnicinom receptu i super je. Ines smazala parce sa mladim sirom i mas uljem. 

clock-img

11.04.2020, 20:31

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Aaaa tek sad vidim da je Masnicina slika user posted image
Stvarno izgledaju preukusno.

clock-img

11.04.2020, 20:31

clock-img

princezica1

pencil-img

1295

Ja cu da isprobam taj recept. Dosadile su nam obicne palacinke.

clock-img

12.04.2020, 10:15

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Nato,divne su.👍Ja ih ređam jednu na drugu,premazujem nutelom ili eurokremom i posioam mlevenom plazmom,pa ispadne kao mala tortica.

clock-img

12.04.2020, 10:20

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Da, milina.
Ja sam americke probala i sa mesavinom raznih vrsta brasna, isto ispadnu odlicne.
I slana i slatka verzija.