writing-img

RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojite Cortinat krem!

clock-img

22.01.2016, 22:01

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Mojoj Lse pojavio na obrazu skolski primer ekcema. Danas je bogami fiiino buknulo, da sam se uplasila. Jarko crveno, rapavo, suvo .. uzas, uzas ... Ja verujem da je to jer je bila 20ak dana u kuci i onda smo isli na hladnocu ovih dana :(.
Ono sto sam htela da pitam je - CortinaT nam mnogo pmaze. Koliko cesto smem da joj mazem to i koliko dugo? Da li pre mazanja treba da premazem eventualno hidrogenom i sl, kao i za koliko da ocekujem poboljsanje. Bas je uzasno :(

clock-img

23.01.2016, 00:34

clock-img

bojana92

pencil-img

893

Hvala puno na odgovoru :)

clock-img

25.01.2016, 08:14

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Jedno pitanje: Da li se CortinaT može mazati i na ispucale usne?

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

25.01.2016, 12:31

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Ja ne znam sta je sa mojom L, nju pojede nesto. Ekcem, sta li je .. ovo je uzas uzas uzas. Nikad ovakva nije bila. Mazem CortinaT, basbasbas pomaze. Probavu jos dan dva ako ne bude bolje moram je voditi negde.

clock-img

01.02.2016, 18:09

clock-img

marketing RR

pencil-img

5113

Sva svoja pitanja i iskustva vezana za CortinaT krem možete nastaviti da pišete u novoj temi KLIK OVDE

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image