Jole, kad sam joj izmerila 38,7 i dala sam joj odmah brufen. (necemo o tome, poznajem svoje dete i ima tema o temperaturi, pa mozemo tamo polemisati , kad moram odmah u odbranu ) spala joj posle, evo dezuram sad.
Dijana, je l'''' si procitala? I K se povrati juce ujutru, jedna prolivasta i par puta povracanje i opet nista kao nova...ja ne znam sta je vise ovo.
A, veceras je okupam ranije, osusim kosu, sve po PS-u i dok sam sredjivala N ucinilo mi se da place, ja je pozovem ona odgovara ali mi cudna nekako, mirna, a tek bilo 20h, nije to moje dete pogledam je, oci cakle, znalaaaa sam...bez toplomera sam znala i dalje znate...Mm bio u apoteku i naravno ( ) raspitivao se i dobio odgovor da ima neki virus sa visokom temperaturom, ceo dan ljudi kupuju brufene i paracetamole za decu
A, ja iskuvavam flasice, one plasticne samo i cucle obavezno Sterilizator sam imala ali sam ga vratila u radnju da me sad pitas zasto, ne bih znala da ti odgovorim
Jole, ne kuvas Rosu, slobodno, ne....direkt dajes
samo zagrejes (Humana bese sa bas toplom vodom cini mi se) Nan ide sa mlakom pa je lakse
10 smajlica sam upotrebila, spalite me na lomaci, evo 11.
< Poruku je uredio Klarita -- 25.9.2014 23:27:49 >