Ali Leptiric zasto si jos uvek ovde ako je nekada biolep forum? Meni to nije jasno. Ako mi se nesto ne svidja odoh ja sve petama u du*e, a ne da gubim vreme ne znam ni ja zbog cega. To sto ti pricas je meni potpuno nejasno, ili sam ja glupa pa ne shvatam ili je moja sujeta ogromna pa ja to sto ti spominjes sebi nikada nebih dopustila.
Ja koristim već treći nick. Ni jedan nije bio lažni. Svi su pravi. Ne krijem se.
Zašto se vraćam?
Vraćam se jer ovde imam svoj dnevnik, da kažem tako, u kom piše sve što mi može biti od značaja. Npr, ovde, ako imam strpljenja, iskopaću tačno koji dan sam svom sinu dala koliko zalogaja neke namirnice i kako je na nju reagovao (a bitno mi je zbog alergije).
Ovde nađem kad sam bila kod dr na pregledu grudi, i šta je dr rekao, pošto mi nije napisao izveštaj.
Ovde nađem svašta što sam pisala kad mi je bilo teško, kad mi je bilo lepo... Ovde je moj život unazad 6 godina.
Ovde sam upoznala žene koje su mi sada bliže nego mnogi moji prijatelji koje sam upoznala u real life.
Žene se menjaju. To je ono što sam pre neki dan napisala "Ozari me sunce kad Mod vidim ujutru u temi za kafenisanje", ne zato što ostale ne cenim, već mi to daje neke flash-ove u prošlost, prosto, prijatan osećaj.
Jako mi je žao što su neki otišli. I, nije baš potpuno tačno da u vreme kad sam ja bila moderator nije bilo kavgi. Bilo je. Uglavnom protiv mene
jer sam preterivala. Sada vidim da sam preterivala, da sam nekad izazivala kavgu. To je čak izazvalo i odliv članica u jednom momentu, i žao mi je, jer u principu ne mislim ni da su Oti, ni Kaliopi bile loše, nego sam ja tad terala mak na konac.
I dodaću, meni lično ne prija način obraćanja u Olginim postovima, ali pošto se retko obraćamo jedna drugoj, nije mi toliko bitno.
< Poruku je uredio Peace* -- 15.10.2014 11:01:25 >