cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo

clock-img

01.09.2018, 09:28

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

IZVORNA PORUKA: jess021

Setite se sta je bilo sa UM, ali ona je opet nakin toga stavljala slike dece.

Ovo me interesuje, šta se desilo? Jel'' može neki link?
SVE POHVALE ZA NOVI DIZAJN SAJTA I FORUMA! 😊

clock-img

01.09.2018, 09:51

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

To moze samo Masnica da nam kaze sta se desilo. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

25.10.2018, 08:31

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Jel'' biste mogli da pomerite ovaj plus, ili da ga stavite u isti nivo sa "odgovori" i "citiraj", ili da ga stavite pod "više opcija"? Često ga zakačim dok kucam komentar.

clock-img

25.10.2018, 08:58

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Jess ima 2 ili 3 u slike mama sa svojim bebama, ali slike samo dece vise nisam kacila na rr niti bih okacila. Bebac je takon 100 postova napisi pa imas uvid u odredjene teme. To bi i rr trebala da uvedr ipak ima veliki broj clanova.
Sta 

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

25.10.2018, 09:03

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

IZVORNA PORUKA: Dora89

Ovo me interesuje, šta se desilo? Jel'''' može neki link?

Dora ,ljudi tj. zene na rr se dele na one koje su tu da nauce nesto,procitaju ,posavetuju se, i na one dokone i zavidne, pa ako malo se izdvajas iz mase, nadje se neko ko bi da ti napskosti,ali ne zna za koga se zakaci.😅🤣

clock-img

25.10.2018, 10:28

clock-img

jess021

pencil-img

13391

UM, bez ljutnje, ali secam se frke iako ne znam sta je tacno bilo, a posle si opet stavljala slike sa D krstenja. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

25.10.2018, 10:40

clock-img

Tajčica

pencil-img

268

UM, kada se uđe na tvoj profil na FB, sve slike dece se vide, sve stavljaš javno, šo znači da i oni koji nisu prijatelji mogu da vide.

Meni ne pada napamet da mi slike dece gledaju oni koji mi nisu prijatelji.

clock-img

25.10.2018, 12:41

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica

Ovo me interesuje, šta se desilo? Jel'''''''' može neki link?

Dora ,ljudi tj. zene na rr se dele na one koje su tu da nauce nesto,procitaju ,posavetuju se, i na one dokone i zavidne, pa ako malo se izdvajas iz mase, nadje se neko ko bi da ti napskosti,ali ne zna za koga se zakaci.😅🤣

Otprilike pretpostavljam da je neko delio slike dece. Slažem se, treba ih zaključati na društvenim mrežama, tako da ih vide samo ljudi u koje imamo poverenja, mada ni to nije 100% sigurno, jer i njihovi profili mogu biti hakovani. Ovde na Forumu bi se moglo regulisati da za svaku sliku koju članica objavi u svom albumu može da bira osobe poimence koje tu sliku mogu da vide, bukvalno jednu po jednu članicu da bira. Tako je najsigurnije.Ne bih sad da pametujem, ali volela bih da podelim jedan savet. Ako kačite sliku samo šake, računajući da je to bezbedno, vodite računa da se ne vide otisci prstiju ni pod uvećanjem. Iz tog razloga nisu bezbedni ni oni crteži kad dete uvalja šaku u temperu, pa prisloni na papir.

clock-img

25.10.2018, 12:49

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Dora, imas Albume gde mozes kontrolisati ko ti moze videti slike.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.10.2018, 13:27

clock-img

marketing RR

pencil-img

5067

Ivana vam je lepo rekla, a mi ponavljamo godinama.
U albumima objavite slike i gledaće ih onaj kome VI dozvolite (desno u albumima podesite).
Zašto objavljujete javno na forumu, ne želite da vam svi gledaju slike a ne koristite opcije koje nudi Ringeraja?

Dora, naravno, pa toliko je stranica koje žive od lajkova (lajkovi donose novac tim stranicama), sve udaraju na emociju - rodna mesta, rodna gruda, ostala mi duša u rodnom kraju itd, puno ih je, i opušteno skidaju slike (često dece) sa FB profila koji su javni i objavljuju na svojim stranicama radi lajkova. Naravno da neće skinuti slike mame koja ne objavljuje slike dece ili koja je zaključala svoje fotke na FB.

Slažem se, treba ih zaključati na društvenim mrežama, tako da ih vide samo ljudi u koje imamo poverenja

< Poruku je uredio marketing RR -- 25.10.2018 13:33:49 >

clock-img

01.12.2018, 20:04

clock-img

suzyyy

pencil-img

32

Pozdrav svimaDal mi neko moze pomoci kako da obrisem duplikat recepta u takmicenju za recept meseca ?? Tel mi nesto blokirao i objavim dupli a to nesme . :((
Hvala 

clock-img

01.12.2018, 20:08

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Suzyyy, stavi nam link recepta koji treba da se obrise, pa cemo da sredimo.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

01.12.2018, 20:37

clock-img

suzyyy

pencil-img

32

Ukusna piletina

< Poruku je uredio veselica RR -- 1.12.2018 20:41:42 >

clock-img

01.12.2018, 20:47

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Evo teme za postavljanje linkova Kako napraviti link

clock-img

02.12.2018, 13:39

clock-img

suzyyy

pencil-img

32

Dali ste obrisali moje recepte sto sam traziila??

clock-img

02.12.2018, 13:47

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

suzyyy, tek od ponedeljka. Sad je vikend. Budite bez brige. Bice obrisano.

clock-img

23.12.2018, 16:00

clock-img

suzyyy

pencil-img

32

Ja opet zabrljala jel mozete da obriset_e ova dva recepta hvala 😘[/url]    [url=http://www.ringeraja.rs/c-kuhinja/recepti/riblja-corba_4001.html]

clock-img

15.01.2019, 09:38

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pokusavam da glasam u temi "Paket za trudnice"-januar.Ali mi ne ide. Ne belezi se moj glas. Kaze da nisam na fb. A jesam ulogovana

clock-img

28.03.2019, 09:18

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Udjoh da ptam nesto pa videh neke odgovore od prosle godine koji su mi promakli. Moze RR da se vadi koliko hoce ali ja imam pisani dokaz da je slika skinuta bas sa ovog sajta, ne sa mog licnog profila. :) A ti Tajcice posalji zahtev da vidim ko si posto vec znas kako da me prondjes na fb.user posted image

clock-img

28.03.2019, 09:46

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Mashnice, sad nisam u toku, ili sam zaboravila, ali slike mogu da se skinu sa svakog sajta. Klikneš na nju da se otvori i lepo je sačuvaš. Tako da svako ko stavlja lične fotografije po forumima je u riziku da ih neko "ukrade". Nema to veze sa RR ili bilo kojim drugim sajtom. Da, ima sajtova gde moraš da budeš ulogovan da bi video fotografije ali šta je teško otvoriti nalog? Sreća što slikomat više ne radi pa je gomila fotki nestala sa foruma user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 28.3.2019 9:50:16 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.03.2019, 19:45

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

16.07.2019, 12:16

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Ne mogu da posaljem privatnu poruku kad udjem na RR desktop site preko mobilnog. Pokusavam vec duze vreme ali ne ide.
Nekoliko puta mi uspelo ali iz stotog pokusaja bukvalno. Ne znam da li nesto pogresno radim ili... 

clock-img

16.07.2019, 13:00

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ivanka,moras naslov poruke da uneses.

clock-img

16.07.2019, 13:11

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ivanka,moras naslov poruke da uneses.

Unosim sve sto treba ali nece. 

clock-img

16.07.2019, 13:46

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Pokusaj direk sa foruma na nik da.posalhes, meni tako hoce, pp u desktop verziji