cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo

clock-img

03.08.2015, 00:48

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: isidora88

I dalje ne mogu da prihvatim prijateljstvo, niti skrol radi. Ne znam koji problem ima sajt ali nek se programeri pozabave sa tim.

Isi,pa prihvatila si me user posted image

clock-img

03.08.2015, 08:50

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Meni i dalje blinka onaj znak kao da nisam, a i kad stisnem da prihvatim nista se ne desava

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

03.08.2015, 08:52

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Kod mene ne pomaže više zumiranje. Na nekoj temi mogu bez problema da skrolujm, na nekoj ne. PA onda refresh, pa proradi i onda crkne.

I flunked anger management! }:->

clock-img

03.08.2015, 09:02

clock-img

eca89

pencil-img

3753

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Kod mene ne pomaže više zumiranje. Na nekoj temi mogu bez problema da skrolujm, na nekoj ne. PA onda refresh, pa proradi i onda crkne.

Isto ovako!

clock-img

03.08.2015, 10:44

clock-img

Buba Mira

pencil-img

757

Jedva sam se prijavila i uopšte učitala ringeraju. Sajt izgleda kao da ga učitavam sa dial upa, a sa hroma nema šanse ni da ga učita. Prestao je problem sa skrolovanjem, ali je ovo ostalo užas. Nemam pojma ni kako pišem ovo.

clock-img

03.08.2015, 11:49

clock-img

marketing RR

pencil-img

5089

Sređen skrol problem user posted image

Trebalo bi da je sada sve ok, još da proverimo zahteve za prijateljstvo.

clock-img

04.08.2015, 11:10

clock-img

marketing RR

pencil-img

5089

I dalje ne mogu da prihvatim prijateljstvo, niti skrol radi. Ne znam koji problem ima sajt ali nek se programeri pozabave sa tim.

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ne radi i dalje zahtev za prijateljstvo. Konstantno blinka i ne mogu da ga prihvatim

Odgovor programera:

Sve radi ok, Isidora je prihvatila zahtev veselice. Kao što smo ranije javili, neka obrishu cache KLIK, ovo je primer za chrome, moze i nekoliko puta ctrl + f5, ali bolja je prva varijanta http://prntscr.com/80mw77 i proradice.

< Poruku je uredio marketing RR -- 4.8.2015 11:55:31 >

clock-img

04.08.2015, 11:17

clock-img

World

pencil-img

4234

E bravo, skrol proradio, vidis kako rade kad je plata u pitanju...user posted image user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

04.08.2015, 11:18

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image Sada skrolujemo bez problemauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

04.08.2015, 11:30

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Odgovor programera:

Kao što smo ranije javili, neka obrishu cache KLIK, ovo je primer za chrome, moze i nekoliko puta ctrl + f5, ali bolja je prva varijanta http://prntscr.com/80mw77 i proradice.

Ovo nije rešenje za skrol. Možda za prijateljstvo. Nit brisala nit' išta radila. Samo je proradilo, odnosno izgleda da su popravili šta god je bio problem. Mislim na skrol

clock-img

04.08.2015, 11:46

clock-img

marketing RR

pencil-img

5089

Trco, skrol je juče definitivno sređen, javili smo to već :)
Da, ovo danas se odnosilo samo na problem sa zahtevima za prijateljstvo, koji su Maraj i Isidora prijavile.

< Poruku je uredio marketing RR -- 4.8.2015 11:59:08 >

clock-img

04.08.2015, 11:49

clock-img

branki*

pencil-img

20828

I kod mene sad radi skrol.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

04.08.2015, 11:53

clock-img

marketing RR

pencil-img

5089

a da ne pricam da je sajt prepun virusa, programeri bi trebalo malo bolje da rade, jer problem nije resen

Odgovor programera:

Sve je u redu sa RR. Da Ringeraja ima problem sa virusima, problem bi bio globalni a ne samo kod jednog ili nekoliko korisnika. Da postoji problem, svi antivirusi kod svih korisnika bi javljali problem, i javio bi nama google da imamo problem sa virusom.

Najverovatne je problem je kod korisnice, ako ima ona prikupljeno virusa u browser onda oni prave probleme.

clock-img

27.08.2015, 08:52

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

POSTOVANI, NA CEKANJU IMAM TRI ZAHTEVA OD DRUGARICA NA RR , NIUKAKO NE MOGU DA IH PRIHVATIM A NE MOGU NI DA ODBIJEM ZAHTEV PA DA JA NJIMA POSLAJEM SVOJ ZAHTEV ZA PRIJATELJSTVO. RECITE MI STA DA RADIM

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

27.08.2015, 11:01

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Vocicana samo nemoj pisati velikim slovima, na netu to znači da se deres na nekoga. A za ostalo će ti se javiti neko stručan.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

27.08.2015, 13:30

clock-img

marketing RR

pencil-img

5089

IZVORNA PORUKA: vocicana

POSTOVANI, NA CEKANJU IMAM TRI ZAHTEVA OD DRUGARICA NA RR , NIUKAKO NE MOGU DA IH PRIHVATIM A NE MOGU NI DA ODBIJEM ZAHTEV PA DA JA NJIMA POSLAJEM SVOJ ZAHTEV ZA PRIJATELJSTVO. RECITE MI STA DA RADIM

Obrište cache KLIK, ovo je primer za chrome, a moze i nekoliko puta ctrl + f5, ali bolja je prva varijanta http://prntscr.com/80mw77 i proradiće.

< Poruku je uredio marketing RR -- 27.8.2015 13:31:06 >

clock-img

01.09.2015, 15:01

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Odblokirala sam se konacno. Jos jednom hvala, zaista nisam videla da ste mi odgovorili. Oprostite molim Vas, inace sam veoma temeljna i poslusna osoba, ne bi ponovo postavljala isto pitanje.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

01.09.2015, 15:31

clock-img

marketing RR

pencil-img

5089

Vocicana, sjajno! Zato kažemo, čitajte i probajte :) Jer samo tako se reši problem, a mi smo tu da pomognemo, a pre svih naši dragi vredni programeri čiji savet zlata vrede :)

< Poruku je uredio marketing RR -- 1.9.2015 15:32:10 >

clock-img

04.09.2015, 12:55

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Kako da isključim Pampers reklamu, non stop mi se uključuj, ko pokvarena ploča?

clock-img

04.09.2015, 13:50

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Meni se često dešava kada uđem na temu i idem na odgovori, ne mogu da otvorim prozor, pa nekad kasnije mogu.

clock-img

04.09.2015, 13:54

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Kako da isključim Pampers reklamu, non stop mi se uključuj, ko pokvarena ploča?

Kad staneš mišem na reklamu otvori se ispod linija sa alatima na kojoj možeš da pritisneš pauzu kao i da isključiš ton

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

04.09.2015, 13:59

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Radim to, ali moram svaki put kad mi se učita stranica
Nisam dosad primetila da se uključuje, danas slušam muziku au pozadini non stop ide Pampers user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 4.9.2015 14:01:10 >

clock-img

04.09.2015, 21:55

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Postoje dodaci mislim da se zovu blockeri ili tako nešto. Pitam u ponedeljak kolegu pa ti javim

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

10.10.2015, 23:06

clock-img

Kata90

pencil-img

3305

Dal je ikako moguce resiti,da kad udjem na rr pocnem pisati post,i odjavi me svaki put sa stranice???
Vise puta i odustanem od pisanja.....ovaj problem vec dosta dugo imam ali niko nije reagovao.Hvala

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

06.11.2015, 11:16

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Jako mi je spora RR. Od juče nešto zeza.

Drugo - jel meni prsao telefon ili se radi aplikacija za mobilne, čudno mi je izbacio stranicu kad sam sa telefona otvarala