cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo

clock-img

15.07.2015, 12:07

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

I ja sam ovih dana imala problema oko učitavanja rr i pisanja postova pogotovo u ponedeljek,tada mi je rr skroz zablokirao jedno vreme

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

15.07.2015, 12:38

clock-img

amdn

pencil-img

1598

ja isto nisma mogla pisem i da citam, toliko je bilo sporo i pucalo al to nije glavna muka
imamo dobar antivirus na kompu, ali kad god sam na RR uvek mi iskacu blokade i upozorenja da je sajt pun virusa i crva i kojecega,
kad mi je crko lapt. tip kaze da je sa nekog sajta svast pokupio a to je bas ovaj, al ja ne mogu da ne dolazim, ovde mi bas lepo druziti se.
mislim, znam svasta mi pu postujemo i serujemo ali nek programeri nesto pokusaju,

hvala ana user posted image

clock-img

20.07.2015, 23:48

clock-img

marketing RR

pencil-img

5089

IZVORNA PORUKA: isidora88

Izludjuje me sto ne mogu da prihvatim zahteve za prijateljstvo pa mi stalno blika ono cudo. Kad stisnem na prihvati prijateljstvo nista se ne dogadja. Probala sam i sa telefona i sa razlicitih browsera ali ista situacija mi se dogadja

Odgovor programera:

Testirali smo i problem je do cache i cookies.

Zamolićemo korisnike da obrišu cache i cookies i da kad stisnu dugme za potvrdu prijateljstva, sačekaju stranu da se reloadira. Moguce je da je problem bio i to što je portal trenutno bio sporiji.

Kada obrišete cache i cookies javite da li je sve ok.

clock-img

26.07.2015, 01:07

clock-img

marketing RR

pencil-img

5089

IZVORNA PORUKA: marketing RR

IZVORNA PORUKA: isidora88

Izludjuje me sto ne mogu da prihvatim zahteve za prijateljstvo pa mi stalno blika ono cudo. Kad stisnem na prihvati prijateljstvo nista se ne dogadja. Probala sam i sa telefona i sa razlicitih browsera ali ista situacija mi se dogadja

Odgovor programera:

Testirali smo i problem je do cache i cookies.

Zamolićemo korisnike da obrišu cache i cookies i da kad stisnu dugme za potvrdu prijateljstva, sačekaju stranu da se reloadira. Moguce je da je problem bio i to što je portal trenutno bio sporiji.

Kada obrišete cache i cookies javite da li je sve ok.

Još jednom, zamoliću za odgovor, kako bi smo javili programerima da li je sve OK.

clock-img

26.07.2015, 15:20

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja ne znam šta se jutros dešavalo,ali tek sad sam uspela da uđem na rr.Celo jutro sam pokušavala i sa kompa, i sa lap topa nije imalo šanse da uđem u RR.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

26.07.2015, 16:33

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

I ja. Tek pre 10 min udjoh na RR a prbala sam od 7 jutros. Zar toliko vremena treba programerima da reaguju

< Poruku je uredio Maraj -- 26.7.2015 16:34:13 >

clock-img

26.07.2015, 16:47

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Iiihaj bravo za programere...resen problem user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

26.07.2015, 19:01

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Samo da je proradilauser posted image
Nedelja je , mozda su programeri imali slibodan dan i negde otisli pa nisu stigli brze da reaguju.

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

26.07.2015, 19:03

clock-img

amdn

pencil-img

1598

ja sad postovala recept jedva, a i do malo pre isto nisam mogla da se ulogujem.

clock-img

26.07.2015, 19:28

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Imam jedno pitanjce isto kao pre par godina user posted image

hoce li biti skoro RR aplikacija za android telefone? (Ja koristim RR najvise s telefona mozda 10 puta godišnje palim komp da prebacim neku sliku na RR)

clock-img

27.07.2015, 12:23

clock-img

nata11

pencil-img

9233

IZVORNA PORUKA: Maraj

Imam jedno pitanjce isto kao pre par godina user posted image

hoce li biti skoro RR aplikacija za android telefone? (Ja koristim RR najvise s telefona mozda 10 puta godišnje palim komp da prebacim neku sliku na RR)

Maraj imam osecaj da ako ja i ti jos jednom samo to pitamo dobicemo brisanje naloga user posted image user posted image user posted image
I ja pitam na svakih 3 meseca ali za sada nista

clock-img

27.07.2015, 12:29

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Ja poslednjih nekoliko dana imam problem sa otvaranjem stranice. Net mi radi normalno i sve mi otvara ali RR neće. Ili mi otvori pa onda odjednom zabaguje i tako. Evo i danas se to dešava.

clock-img

27.07.2015, 12:42

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Anarunika mislim da nikom juce nije radila RR do jedno 18h sinoc. A da i od jutros pomalo baguje.

nato user posted image pa sta cu ....nisam pitala malo poduze vreme.... a stvarno bi bilo super user posted image

clock-img

27.07.2015, 12:46

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

i ja sam jedva jutros usla na RR~prvo sam mogla,pa nisam..

clock-img

27.07.2015, 13:03

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Wiv, u pripremi je user posted image

Citajte zene...ja pitala skoro user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

27.07.2015, 13:16

clock-img

marketing RR

pencil-img

5089

Dragi korisnici,

Izvinjavamo vam se na problemu sa korišćenjem Ringeraje, koji je aktuelan ovih dana. Problem nije do nas već do hostinga. Cela situacija je izvan naše kontrole, nadležni rade na rešavanju problema, koji nije aktuelan samo na Ringeraji, vec i na ostalim web stranicama koje koriste ovaj hosting.

Unapred hvala na strpljenju,

Vaš Ringeraja tim

clock-img

31.07.2015, 23:39

clock-img

World

pencil-img

4234

Danas bas imam problema sa skrolanjem stranice, ne znam je li i to obuhvaceno ovim postom gore ili je zaseban problem?

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

31.07.2015, 23:42

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

World i ja imam taj problem. Nadam se da ce se brzo resiti.

clock-img

31.07.2015, 23:49

clock-img

dunja RR

pencil-img

30442

Javili programeri da je sređeno, a ako kojim slučajem još neko ima problem sa skrolom, kao npr i ja user posted image , neka obriše cache u browseru (CTRL + F5) i proradiće.

< Poruku je uredio dunja RR -- 31.7.2015 23:50:55 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

31.07.2015, 23:51

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

E i meni celo popodne ne radi skrol,ustvari na nekim stranama ga ima a na nekim ne,pa vidim samo pola stranice.Evo jos uvek isto,samo vracam nazad stanice.

clock-img

31.07.2015, 23:54

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Dunjci a kako na tel. da sredim?

clock-img

31.07.2015, 23:55

clock-img

World

pencil-img

4234

A dzaba, evo obrisala sam kes i nece opet.. otprilike refresujem stranicu po sto puta, pa ono sto prvi put moze...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

31.07.2015, 23:58

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

I kod mene nema scrolla ponekad bez obzira na ctrl + F5. Mislila sam da je do mog kompa pošto baguje nešto danima...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

01.08.2015, 00:02

clock-img

amdn

pencil-img

1598

e vidis i meni danas isto tako bilo, al sm ja mislila da je do starog kompa, jeej sad je ok

clock-img

01.08.2015, 00:08

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Aja mislila da mi je otisao ekran na tel. Jos brisem kao luda svaku mogucu packicu i krivim decu kud bas sada da ga pokvareuser posted image