cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo

clock-img

01.12.2014, 22:52

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Odjednom od veceras, tj, amlopre na stranici RR imam goooomilu nekih oglasa, Otisla sam na Ad options i deaktivirala, videcemo da li ce se pojavljivati i dalje. odo da proverim.

P.S. Ne pojavljuju se vise.

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 1.12.2014 22:54:06 >

clock-img

01.12.2014, 23:25

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Ček, ček, da iščitam sve natenane, pa ću da pišem.

Jedino što mogu i sama da pretpostavim je da nam je server verovatno malo preopterećen zbog baby kalendara i brada pristiglih fotki u galeriju. Otud malo strpljenja, a ja ću redom sve da popišem i da iznesem probleme.

Iskreno rečeno od samog početka RR ima problem sa isteklim sesijama i "preopterećenim" serverom. MOra bre malo da porade na tome. oš sad ima ipuno reklama i nagradih igara i kači se gomila fotki svuda.
Elem, da im nisam u koži user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

01.12.2014, 23:40

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Ako cete mi vjerovati, ja sam od 2010 na forumu, i u medjuvremenu nikad me nije izlogovalo sa foruma. Jedini problem koji povremeno imam je istekla sesija, dolazili su mi ona obavjestenja o pracenju tema i cim sam iskljucila prestalo i to je to. S telefona ne ulazim jedino pa tu sam neupucena. Ali ja bas nemam tih problema koji se stalno spominju na ovoj temi.

Eto da neko dodje na temu problema i kaze da mu bas uglavnom sve radi kako treba user posted image

clock-img

01.12.2014, 23:44

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Ja u sustini nemam problema, nikad me nije izlogovalo, cak i session dugo traje, ovo veceras sam odmah sredila (mm nesto petljao po kompu pa otuda ti oglasi - muska pamet, kaze hteo nesto da isproba user posted image ), sa mobilog i to se sredilo, danas sve OK.

clock-img

02.12.2014, 17:05

clock-img

Kata90

pencil-img

3305

mene i dalje izloguje i po vise puta u toku dana.......ma vise.....i ja ko choopa......
izgleda da je neresiv problem.......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

02.12.2014, 23:31

clock-img

mati

pencil-img

6667

IZVORNA PORUKA: mati

Jedva sam nasla temu.
Ne radi mi pretrazivac. A odavno vec nece da me prijavi u delu za prijavljivanje. Znaci ceo taj gornji desni ugao mi ne radi.

Evo opet da se ponovim. Prijavljivanje nece nikad, a pretrazivac radi kako-kad. Samo pravim poso moderatorima pa otvaram nove teme(vec postojece), u kojima sam cak i pisala , al me pretrazivac ubedi da ne postoji i da sam pisala u chat temi.user posted image
Danas , samo sto sam se prijavila i na prvom, ali prvom (kilometarskom) postu me izbacilo. Znaci nakon nepuna pet min.

Edit... E vala neces ga, kopirala sam post...user posted image ( opet je bio "pokusaj"user posted image izbacivanja)

< Poruku je uredio mati -- 2.12.2014 23:33:37 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

02.12.2014, 23:41

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

hahaha Mati da kopiram i ja odmah
nego i meni je trebalo vremena da nadjem u pretrazivacu temu , nesto ne fercera kako treba sa njim

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

02.12.2014, 23:51

clock-img

mati

pencil-img

6667

Oldzi, ja sam u podsvesti bila ubedjena da postoji, cak sam ga i pustala da odmori(pretrazivaca), pa opet trazila, menjala reci, redosled reci i nista.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

05.12.2014, 22:56

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ja htela sad da odem da vidim slicice za ovaj baby kalendar i nesto mi jako sporo. Bas sam htela sve slicice da pogledam pa da glasam. Jel to svima tako sporo ili samo meni???

clock-img

08.12.2014, 13:55

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Možda sam ja luda, ali u Novalacovoj nagradnoj igri, ili već anketi (šta li je) fali pitanje br 2. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

08.12.2014, 14:31

clock-img

dunja RR

pencil-img

30442

Tašo, ne fali, nego mi koji odgovorimo na prvo sa NE, preskačemo drugo pitanje, jer se drugo pitanje odnosi samo na one koji su isključivo dojili :)

2.Do kog meseca ste isključivo dojili (to znači da osim dojenja niste dodavali adaptirano mleko ili drugu hranu)? *

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

08.12.2014, 14:41

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

AAAAAAAAAA, 3x sam se vraćala da proverim... user posted image user posted image

Tasha

clock-img

08.12.2014, 14:42

clock-img

dunja RR

pencil-img

30442

I ja isto user posted image

Pa sam pisala klijentu i oni mi javiše u čemu je caka :)

< Poruku je uredio dunja RR -- 8.12.2014 14:43:35 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

08.12.2014, 14:52

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Ja zahtevam da za nas izmisle dodatno pitanje! To tako nije u redu! user posted image

Tasha

clock-img

08.12.2014, 15:11

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Meni stalno izlazi da sajt ima problem sa bezbedonosnim sertifikatomuser posted image pa opcija "nastavi, ponisti, nazad"user posted image

clock-img

08.12.2014, 15:24

clock-img

dunja RR

pencil-img

30442

Klari jel ti to izlazi za Ringeraju ili Novalac?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

08.12.2014, 15:47

clock-img

superm

pencil-img

3244

IZVORNA PORUKA: Klarita

Meni stalno izlazi da sajt ima problem sa bezbedonosnim sertifikatomuser posted image pa opcija "nastavi, ponisti, nazad"user posted image

Isto

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

08.12.2014, 15:48

clock-img

mati

pencil-img

6667

IZVORNA PORUKA: Klarita

I meni isto, kad. otvaram RR preko tel. Pisala sam i ranije ovde za to, ali nista. Jedno vreme se nije pojavljivvalo i od pre par dana opet pocelo. To samo sa tel kad citam.

< Poruku je uredio mati -- 8.12.2014 15:50:15 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

08.12.2014, 15:51

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Klari jel ti to izlazi za Ringeraju ili Novalac?

Za Ringerajuuser posted image to kad pokusam sa telefona i to se ne logujem preko nika, vec samo pratim kad ne stignem do kompa...tipa juce kad se Daca poradjala jedva sam uspela da procitam, na svakih 20-30sec mi izbaci to i izbaci me sa sajtauser posted image

clock-img

08.12.2014, 15:58

clock-img

Ana13

pencil-img

972

I meni se to javlja kad koristim tablet user posted image

clock-img

08.12.2014, 16:09

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26984

Kod mene se to desava vec dve nedelje. Ne stizem da napisem. Ali me uzasno nervira.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

09.12.2014, 08:06

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Meni se sinoć blokirala RR i nisam mogla ni jedan post da napišem

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

09.12.2014, 12:13

clock-img

superm

pencil-img

3244

Nesto nije u redu. Sa tableta ne mogu da otvorim ni jednu debatu, nista bas. Sada pisem sa telefona, prosla poruka nije prosla, ova jedvauser posted image

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

09.12.2014, 12:18

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

I meni ne radi kako treba. Jedva otvara stranice

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

09.12.2014, 12:55

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ja sam jedva usla na RRuser posted image