Mm sam prva, tako da bivsih nije bilo. Ponekad pomislim da je to steta, jer ne zna da se ponasa
Ok, nisam ni ja cvecka, a ni savrsena.
Kod mene je bilo svega, od maminih sinova, do zaljubljenika u flase bilo kog oblika, do onih finih neprezaljenih ljubavi.
Idemo redom, samo nekoliko njih cu
Bivsi br.1 - On je bio super za drustvo, s njim nikad nije bilo dosadno, i sex nam je super bio, ali on je toliko voleo da pije, da me je to najvise nerviralo, i prestajao je, smanjivao, i nista. Nikad se on nije derao na mene ili me udarao, ali je bio toliko dosadan kad se napije, i zaboravan, da sam odlepljivala. Njega moj brat nikad nije preboleo.
Bivsi br.2 - Mamin sin. Mama je uvek u pravu. Mama najbolje zna. Nije pio, mama je to kontrolisala samo tako, gde god da smo isli, on je vukao svoju mamu. Najvise me je nerviralo njegovo jedenje snicli. On lepo skine onaj pohovani deo, pa uzme sniclu isecka je na sitne parcice, i onda one bele zilice vadi, jer snicla ne sme to da ima, i uvek se moralo voditi racuna kakvo se meso uzima.
Bivsi br.3 - Intelektualac. Sati i sati pricanja o naucnim radovima, smor zivi. On nije znao da pokaze ljubav, on je pokusavao da je kupi, skupim poklonima, ponudama za skupa putovanja, sreca pa nisam imala pasos. Ne volim kad neko pokusava da me kupi, osecam se jako bespomocno kad pokusavam da na lep nacin odbijem, a da se druga strana ne naljuti i uvredi. I najveca mana, on misli da su deca mali djavolcici koji roditeljima uniste zivot. Ah, da, sex ocajan, ja nista nisam osetila, njemu je visuljak toliko mali, da je moj domali prst crnac za njegov hm...
Bivsi br.4 - Stariji od mene 7 godina, a ja klinka od 17. Znao je da me voli, prihvatio me je onakvu kakva sam bila (nisam vise toliko luda, porasla sam), drzao me je kao malo vode na dlanu. Sex savrsen. Ali, ta prokleta daljina, i ja klinka. Mozda, da smo se kasnije sreli to ne bi bilo to, a mozda i bi...
Nisam ih turala redom, kako mi koji naleti u glavi tako sam ih pisala, bilo je tu bas svakakvih sorti.