Buduce mame, kao sto ste mogle da procitate , ja sam se porodila. Beba malo pozurila, ali dobro. Jos uvek se oporavljam i uhodavam, pa ne stizem da pisem.
Generalno, porodjaj prosao bas brzo, ali sam se unutra jako pocepala, kaze dr takvo mi je tkivo, pa sam morala na usivanje pod totalnom anestezijom, izgubila dosta krvi, pa transfuzija, itd. Generalno, lakse mi je pao sam porodjaj nego ovajs sada oporavak. Epidural nisam dobila, sve je bilo iznenada i brzo.
Sto se osoblja tice, nemam vece zamerke. Nisam ocekivala skoro pa nikakvu pomoc od njih, tako je uglavnom i bilo, ali nisu bile neljubazne, ili nesto posebno namrgodjene.Ranu same obradjujete, a niko vam to i ne kaze kako treba. Nama su to u skolici u dz objasnili, a u porodilistu niko nije ni spomenuo.
Dakle, dobro se informisite, opremite i nece biti problema.
Ja sam imala svoju spavacicu, ali je nisam oblacila, niti sam videla da je neko nosio svoju. Ne bih prezivela bez vlaznih maramica za wc solju! Tesko je sa ranom lepo se namestiti, a jos da cucis nad soljom, nikako...
Toliko za sada...jedva i ovo napisah. Nadam se da cu uskoro moci punom snagom da ucestvujem u forumu, pa se cujemo.