IZVORNA PORUKA: buduca mama*
pozdrav drage mame,sinoc sam nasla ovaj forum i vec danas resila da se prijavim!trenutno zivim u Pozarevcu zbog suprugovog posla a inace sam iz Nisa,gde i planiram da se porodim pocetkom februara ovde vodim trudnocu ali kad god dodjem u nis idem privatno kod matijasevica pa sam razmisljala o tome da me on porodi!Da li neka od vas ima iskustva sa njim,jer bas ne znam sta da radim, vasi komentari o pojedinim doktorima,teraju mi strah u kosti a jos mi je ovo prva trudnoca molim vas da mi kazete za bilo kakva iskustva sa ovim doktorom!
Nislijke su nam malo lenje po pitanju piskaranja na forumu, uz posebne izuzetkak od nekoliko mama koje su uvek tu da pomognu, steta sto ih nije malo vise.
Drugarica je nekad isla kod dr Matijasevica, ali nije bila preterano zadovoljna. Kaze da je on kao lekar dobar, ali je ordinacija u blagom rasulu i cela organizacija tamo. E sad, ona nije trudnica i ne poznaje njegov rad iz tog ugla. Licno, ja nisam sretala ovog dr, samo prenosim ono sto sam cula, pa to uzmi sa rezervom.
Bitno je da trudnoca lepo protekne, da je sve ok, a kad dodje cas za porodjaj ne mozes ga izbeci, i svako od lekara ce odraditi ono sto se mora. Svakako da je lakse ako je kraj tebe dr koga poznajes, ali to je vec stvar izbora.
Ja cu do kraja januara biti mama ako Bog da, pa cu moci vise stvari da ti kazem o samom porodilistu i lekarima ako te bude zanimalo.