cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Iskustva u GAK NIS

clock-img

05.09.2014, 11:55

clock-img

daca77

pencil-img

8079

To bih vam i ja savetovalauser posted image
A kad Antic cuje-hocu carski, vadi levi jajovod, desni ne diraj i sl.-slogirace se...vazno da sam ga naucila pameti da mi ne pominje godine, jer ih nemam puno i vec na zadnja 2 UZ mi to i sam kaze...mlad decko pa uci brzo user posted image

clock-img

05.09.2014, 12:06

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Dacika nadji oftamologa da ti napise vecu dioptriju i nemas problem za carski cim vide +- 2,3 odma te salju u salu user posted image al ozbiljno tako sam cula...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

05.09.2014, 12:06

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: serpica

Da, ne mora,ali isto je bitno zasto je zena imala carski,ja sam pitala jos drugi put da idem na prirodno,receno mi je ne,nema sanse..

Prvi put je bilo ovako(inace moja jetrva je u pitanju)mrsavica je a nosila je bebu od 4.500,pustili su je da se muci 24 sata i na kraju je bio carski pa zato pitam,da je ne bi mucili i drugi put

clock-img

05.09.2014, 14:06

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Serpi, moram nositi sociva da bi me odmah poslali na CR.

clock-img

05.09.2014, 14:09

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: lanajelena

IZVORNA PORUKA: serpica

Da, ne mora,ali isto je bitno zasto je zena imala carski,ja sam pitala jos drugi put da idem na prirodno,receno mi je ne,nema sanse..

Prvi put je bilo ovako(inace moja jetrva je u pitanju)mrsavica je a nosila je bebu od 4.500,pustili su je da se muci 24 sata i na kraju je bio carski pa zato pitam,da je ne bi mucili i drugi put

Obično kažu da dako je jednom išla na carski ide i drugi put. Ali nije pravilo. Najbolje bi bilo da se posavetuje sa svojim lekarom ili još bolje da joj trudnoću vodi neko iz GAK-a pa da to odmah unapred ugovori.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

22.09.2014, 18:23

clock-img

mim@mim@

pencil-img

3

Cao svima,nova sam na forumu i pokusala sam da u moru ovih poruka nadjem odg na ovo pitanje ali nisam uspela.Interesuje me,posto ovaj CR moram da zakazem na vreme jer mi je treci i zadnja dva puta sam se poradjala pre termina i to po 3 nedelje,s kim je najbolje da porazgovaram o sterilizaciji tj. podvezivanju jajovoda u toku operacije CR i da li uopste to na GAK-u rade?Inace imam 24 god,cula sam da na to imaju pravo samo zene posle 35 ili one sa 3 CR-a.Ispunjavam jedan od uslova,cak mi se i ova trudnoca vodi kao visoko rizicna zbog raznih zdr. problema i ne bih smela ponovo da ostanem u drugom stanju.user posted image

clock-img

22.09.2014, 18:33

clock-img

mati

pencil-img

6667

Mima ja nisam cula da je neko to tradio kod nas ali ima ovde puno zenica koje mozda da ti bolje odgovore i upute te na pravog dr. A koji si mesec sada? i ko ti vodi trudnocu?

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

22.09.2014, 18:40

clock-img

mati

pencil-img

6667

Nema mi uredi...
Bas si mlada, svaka cast.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

22.09.2014, 20:39

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: mim@mim@

Cao svima,nova sam na forumu i pokusala sam da u moru ovih poruka nadjem odg na ovo pitanje ali nisam uspela.Interesuje me,posto ovaj CR moram da zakazem na vreme jer mi je treci i zadnja dva puta sam se poradjala pre termina i to po 3 nedelje,s kim je najbolje da porazgovaram o sterilizaciji tj. podvezivanju jajovoda u toku operacije CR i da li uopste to na GAK-u rade?Inace imam 24 god,cula sam da na to imaju pravo samo zene posle 35 ili one sa 3 CR-a.Ispunjavam jedan od uslova,cak mi se i ova trudnoca vodi kao visoko rizicna zbog raznih zdr. problema i ne bih smela ponovo da ostanem u drugom stanju.user posted image

Da li imas svog dr koji ti vodi trudnocu? Ako nemas,prvo nadji nekog sa klinike a kad budes otvarala istoriju bolesti navesces sve sto bi dr trebali da znaju. Ko te poradjao proslog puta? Mozda je najbolje da ides opet kod tog dr. Kod nas rade podvezivanje jajovoda uz pisanu saglasnost,ali da znas da ni to nije 100% sigurna zastita,znam zenu koja je ostala trudna i pored podvezivanja. Pored toga uzmi neke pilule najbolje da o tome pricas sa svojim dr. Zelim ti puno srece,ja sam imala 3 CR i nisam razmisljala o podvezivanju,ne znam,mozda ako rodim jos jedno dete to uradim,mozda.

< Poruku je uredio serpica -- 22.9.2014 20:40:07 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

22.09.2014, 20:53

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Kako bre nije sigurno Serpi? Stvarno? Nikad me nije ni zanimalo pa nisam nesto citala o tome ali ipak..
Izvinjavam se na off.

clock-img

22.09.2014, 21:26

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: nata11

Kako bre nije sigurno Serpi? Stvarno? Nikad me nije ni zanimalo pa nisam nesto citala o tome ali ipak..
Izvinjavam se na off.

Nije 100% sigurno,moja bivsa komsinica je ostala trudna nekih 5 god posle podvezivanja,a probacu da nadjem i zvanicnu pricu pa da ubacim u odgovarajucu temu.

clock-img

23.09.2014, 08:37

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Tražila i ja temu o tome i nema.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

23.09.2014, 08:47

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ja ubacila pricu u temi koliko CR novi CR..a o podvezivanju jajovoda nemamo temu jel da?

clock-img

23.09.2014, 11:06

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Ja imam podvezan, tj.radjena je okluzija levoj jajovoda...Lukic mi je tvrdio kako se to u Nisu ne radi, a Antic kaze da to nije tacno i da se cesto na klinici radi...e pa sad...kome verovati?!user posted image

clock-img

23.09.2014, 11:44

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: daca77

Ja imam podvezan, tj.radjena je okluzija levoj jajovoda...Lukic mi je tvrdio kako se to u Nisu ne radi, a Antic kaze da to nije tacno i da se cesto na klinici radi...e pa sad...kome verovati?!user posted image

Dacika verovatno se ne radi zenama koje nisu radjale ili ako nije iz medicinskih razloga,znas da Lukic uvek ide protiv vetrenjaca user posted image ali sam cula da se radi i bas cu da ga pitam kad idem na sledecu kontrolu nesto o tome.

clock-img

23.09.2014, 16:43

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Moja drugarica je u Ćupriji posle 3 carskog podvezala jajovode na svoj zahtev (tj, uradili joj carski ipodvezali jajovode u istom trenutku), ne znam zašto bi oni odbili to da urade ako žena traži a odlučila je da više ne rađa?

I mojoj sestri dr hteo da podveže jajovode tokom carskog kad je video u kakvom joj je stanju materica, ali nije jer nije imao njenu saglasnost.

clock-img

25.09.2014, 12:47

clock-img

mim@mim@

pencil-img

3

Za dva dana ulazim u 9. i po preporuci svojih lekara dolazim sa zelenim uputom na konsultacije i eventualno zakazivanje CR-a.Nisam iz Nisa.Poradjala sam se prethodna dva puta u Aleksincu ali sada stvaaarnooo ne zelim da idem tamo,nekako imam utisak da je kod vas bolja situacijauser posted image .Kog doktora da trazim,sa kim da se dogovaram,a opet od koga da bezimuser posted image Moju saglasnost ce dobiti sigurno za podvezivanje,samo ako oni to mogu da mi urade.

clock-img

25.09.2014, 12:51

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

mima definitvno beži od Vere Dimić user posted image
ostali su ok. Sve zavisi kako su ustali tog dana user posted image
Bolje da se jave žene koje su imale carski, ja sam bila svesna oba puta! I dosta mi je (za sada) user posted image

clock-img

25.09.2014, 13:03

clock-img

mim@mim@

pencil-img

3

Upisana na crnu listuuser posted image Ne znam stvarno,morala bih sve do tancina da se dogovorim i samo mi fali neko nerazumno bice s kim nema dogovorauser posted image Mnogo hvale tog nacelnika Bojana Lukica,navodno najbolje radi CR,e sad ja imam jos jedan zahtev,da li on to radi stvarno nemam pojma.

clock-img

25.09.2014, 13:06

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Radi i za mene i Šerpicu je spasilac! Ja ću mu doživtono biti zahvalna za sve što je uradio! Šerpici je i bukvalno spasio život. Ali on je prezauzet. Inače radi u privatnoj klinici Demetra. Da odeš prvo tamo, da možeš na tenane da sa njim popričaš? U bolnici ga stalno neko zove za nešto i rastrzan je na sve strane

clock-img

25.09.2014, 13:09

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

I od mene sve pohvale za Bojana Lukića, fantastičan lik user posted image user posted image Naravno, veliki stručnjak.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

25.09.2014, 14:22

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Samo cu ja biti uzdrzanauser posted image

clock-img

25.09.2014, 14:28

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Kao sto rece Mod,idi kod njega privatno,objasni mu situaciju i sta zelis nakon porodjaja ( podvezivanje) ponesi svu medicinsku dokumentaciju jer ce ti traziti da vidi,covek je ,saslusace te,ako ne bude mogao da te primi on,to ce ti i reci otvoreno,a ako bude mogao opet ce ti reci kad da dodjes. Mislim da je vreme da vec odes kod njega,nadam se da nije kasno,jer cula sam da on poradja svoje pacijentkinje,odnosno zene kojima je vodio trudnocu od pocetka,to ne znaci da cete odbiti,ali ima previse obaveza na klinici,a mozda te samo uputi na nekog,tako ga i pitaj,ako Vi ne mozete ili nemate vremena mozete li me uputiti na nekog,u tom fazonu. Zelim ti puno srece,javi kako si prosla.Pozdrav

clock-img

09.10.2014, 16:56

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja sad citam ovu dilemu o podvezivanju jajovoda , pa kako je ostala trudna , to se presece , nema komunikacije sa matericom , kako moze da ostane trudna user posted image
mislim jajnik "visi "sam
ono , nema veze , nije bitno al mi cudno
i da , ja nikad ne bih podvezala jajovode da noje indikovano medicinski , ne svidja mi se kao metoda kontracepcije
ali nema veze s nicim
svako ima pravo da odlucuje o svom telu

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !