cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Iskustva u GAK NIS

clock-img

04.09.2014, 15:30

clock-img

mati

pencil-img

6667

Ma nema veze. Ni upola tih stvari ti ne treba,prelistaj teme unazad ili idi na temu Kamperski vodic za porodiliste, vidi sta su zene pricale. Tebi su potrebne stvari za taj prvi dan, ostalo ti donosi muz ili ko stigne. Ja samoba puta imala onu sportsku torbu sto se produzava. Nikakve kese.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

04.09.2014, 15:34

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Ovo kao da je za mene pravljen spisak stvari-posto se kod mene vecito nesto iskomplikuje, pa trebace bebi garderoba za 10-15danauser posted image

clock-img

04.09.2014, 15:36

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Ana13

Zene,ja usla u 8 mesec.Jel nije kasno da sad krenem privatno kod Bojana? Nisam bas ni sigurna da li da jurim neku vezu za porodjaj user posted image Nisam pametna sta da radim

Anci kasno je sad,trebala si bar 3,4 puta da odes do sad on i onako zakazuje pregleda na 6,7 nedelja,ne znam koliko ce ti izaci u susret ako odes sad,obzirom da ne zna gde mu je glava,ne znam,jedino po preporuci nekako,ili probaj ne znam...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

04.09.2014, 15:37

clock-img

Ana13

pencil-img

972

ma znam ja da ne nosim ovo sve cim krenem u porodiliste,vec ce mm da donosi,ali nisam sigurna sta od ovoga da mu spakujem. Sad vidim na ovom papiru da pise vrlo sitno bebac.com na vrhu. Sta je bre ovo? Ocigledno nema veze sa nasim porodilistem. A vec sam citala sve teme za porodiliste i napravila svoj spisak,pa me sad zbunise sa ovom gluposcu

clock-img

04.09.2014, 15:38

clock-img

mati

pencil-img

6667

Pu, pu, cuti Daco.
Ma ne treba ni za bebu, osim ako ti zelis da nosi nove stvari, ali ja sam se vodila onim "kud svi , tu i mali Muja", a svakog jutra donose cistu bebecu garderobicu.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

04.09.2014, 15:38

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Serpi,nisam ni sigurna bas da mi treba veza,niti da je zelim. Ni sama ne znam sta hocu user posted image

clock-img

04.09.2014, 15:40

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Ana, to je portal slican ovome.
Serpi, sad me malo cimnu...a ja planirala da sl.nedelje pricam s Anticem, pa ukoliko nece da uradi carski da potrazim drugog dr-nije, valjda, kasno, pa da me i drugi odbiju?!...user posted image

clock-img

04.09.2014, 15:44

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Mati, treba biti spreman na sveuser posted image
Ja 1x kupila lepu i mogu vam reci prilicno skupu spavacicu, papuce, neke silne sapune i kreme, a to mi uopste nije trebalo, jer kad sam ja uspela da se pridignem iz kreveta-pustise me kuci.
Zato sam se 2x snabdela vlaznim maramicama, mirisljavim i antibakterijskim i to mi je bilo sasvim dovoljno...cesma s vodom kao da nije postojala u sobiuser posted image

clock-img

04.09.2014, 15:44

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Daco,znam sta je bebac,nego je glupo da mi stampaju sa njega sta je potrebno za nisko porodiliste. Valjda bi trebalo da imaju prave info,a ovakvih uopstenih spiskova sa neta mogu i ja da nadjem na sve strane

clock-img

04.09.2014, 15:47

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Ana, pa to je uopsten spisak...najbolje se raspitati kod zena koje su vec boravile tamo i videle sta je sve neophodno. Jel' plavusica drzala cas?

clock-img

04.09.2014, 15:51

clock-img

Ana13

pencil-img

972

jeste,Jelena.Mislim da tamo i nema drugih,sve drzi ona

clock-img

04.09.2014, 22:57

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Nama je najbolje objasnila glavna sestra iz porodilišta šta treba poneti. Bili smo na kraju školice u obilazak porodilišta, i tada se ona zatekla tu, svaka od nas pitala šta je imala, tako da nam je žena baš lepo objasnila. Uglavnom sve ono što smo pisale. Stvari za bebu nisam nosila, osim pelena , vlažnih maramica i pavlovićeve.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

05.09.2014, 09:05

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Cure molim vas da o stvarima potrebnim za porodilište pišete u odgovarajućoj temi : Kamperski vodič za porodilište

Ovde je reč o uslovima u Niškom GAK-u, doktrima koji tamo rade, proceduri prijema itd. Da se ne rasplinemo previše sa pričom.
Hvala!

Što se dr tiče, Ana ako tražiš vezu najbolje je da sada nađeš neku babicu ili sestru koja radi u GAK. One su često bolja veza nego bilo koji lekar. Moj savet je da ne prepuštaš slučaju. Mnoooooogo mnogo je bolje da imaš nekog. Makar i čistačicu

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

05.09.2014, 09:06

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

P.S. najbolji i najpotpuniji spisak stvari za porodilište dobila sam ovde na RR i to baš u temi koju sam vam gore linkovala. user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

05.09.2014, 09:46

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Azra,ja idem u EI i mislim da nam se skolica razlikuje.Nisam cula da mi obilazimo porodiliste user posted image
Mod,izvini,mislila sam da je ovo tema za bilo sta u vezi naseg porodilista user posted image

clock-img

05.09.2014, 09:48

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Zene da li u Nisu vazi pravilo ako je prvi bio carski da bude onda i drugi?

clock-img

05.09.2014, 09:52

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

lana ne važi. Uglavnom bude tako jer žene same to žele. Ali ne mora da bude. Samnom se porađala žena koja je tri godine ranije rodila bliznakinje na carski. Ovo treće je rodila prirodnim putem. Sve ide u dogovoru sa lekarom.

clock-img

05.09.2014, 09:55

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Da, ne mora,ali isto je bitno zasto je zena imala carski,ja sam pitala jos drugi put da idem na prirodno,receno mi je ne,nema sanse..

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

05.09.2014, 11:33

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Kako li ce ce moj doktorcic reagovati kada cuje spisak zelja?!user posted image
Serpi, Mod, sinoc naleteh u gradu na vaseg dr i bas se iznenadih-rekoh mm, ceo dan ga ogovaram na forumu i vidi natrcah na njega. user posted image

clock-img

05.09.2014, 11:37

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: daca77

Kako li ce ce moj doktorcic reagovati kada cuje spisak zelja?!user posted image
Serpi, Mod, sinoc naleteh u gradu na vaseg dr i bas se iznenadih-rekoh mm, ceo dan ga ogovaram na forumu i vidi natrcah na njega. user posted image

user posted image vidis mozda ti je sudjen,mislim na porodjaju user posted image Dacka kad ti se bas priblizi ja cu da ti dam spisak da ne lupas glavu i nosis bespotrebne stari.

clock-img

05.09.2014, 11:43

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Serpi, ne mora bas na porodjaju...ima da me posalje na prirodni, a mislim na vas, jer biste u tom slucaju izgubile dr...

< Poruku je uredio daca77 -- 5.9.2014 11:47:27 >

clock-img

05.09.2014, 11:47

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image Daco bre kako ja ne naletim nekad na njega user posted image

clock-img

05.09.2014, 11:51

clock-img

daca77

pencil-img

8079

A pa ne zalazis na prava mestauser posted image
Cesto ga vidjam u Pobedinoj- kod Kalce, na Margeru-kod Alpine i Saborne i tako...

clock-img

05.09.2014, 11:52

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

user posted image Daco bre kako ja ne naletim nekad na njega user posted image

i ja isto user posted image nego Daco,ipak ce ti nadjemo antica gde god bio samo da nam ostane dr ziv i zdrav user posted image

clock-img

05.09.2014, 11:53

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: daca77

A pa ne zalazis na prava mestauser posted image
Cesto ga vidjam u Pobedinoj- kod Kalce, na Margeru-kod Alpine i Saborne i tako...

Tu zivi user posted image