cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Iskustva u GAK NIS

clock-img

10.11.2013, 11:53

clock-img

Ljubazna

pencil-img

15

Pokusala sam da objasnim, ali kada sam kliknula na potvrdu poruke sve je nestalo

clock-img

11.11.2013, 21:31

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Ljubazna

Pokusala sam da objasnim, ali kada sam kliknula na potvrdu poruke sve je nestalo

Verovatno zato sto i nije trebalo da se procita jer ovde se pise o iskustvima u niskom porodilistu a ne o prijavama,korupciji i slicnim stvarima.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

11.11.2013, 21:34

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Šerpi nemoj tako user posted image
Ovih dana je bilo problema sa hostingom. Pisala je Lesica o tome: Obaveštenje administratora korisnicima portala

Zbog napada na našeg hosting partnera, svi Ringerajini portali su bili nedostupni noćas od cca. 23 sata do cca 0.30! Zbog prirode problema, lako se može dogoditi da se napad ponovi u narednim satima, danima te se unapred izvinjavamo našim korisnicima na mogućim neprijatnostima.

Imajte malo strpljenja, nadamo se da će se ovaj problem ubrzo rešiti!

Vaš Ringeraja tim

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

11.11.2013, 21:43

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ok povlacim sta sam rekla sory...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

12.11.2013, 10:41

clock-img

Jungle Girl

pencil-img

9

Ne znam šta bih rekla na ovo o dr. Miši. Kod njega idem godinama na redovne preglede, uvek je bio korektan, nikad me nije slao na dodatne preglede samo da bi još zaradio. Evo i sad mi izlazi u susret pa dođe u ordinaciju subotom zbog mene kad se dogovorimo i za ova 4 meseca nijednom nije izmišljao dodatne preglede, analize... Čak sam ja htela nešto da radim i ponavljam, a on me odvraćao, a mogao je bez problema da klimne glavom. Takođe, mene je odbio da me povezuje sa anestezolozima, da mi sređuje epidural, rekao je da on to ne radi,da se svašta priča i da on ne želi da u tome učestvuje. Koji je njegov razlog da mene odbije, ne znam, ako zaista to radi.
Ja prag bola nemam koliko ne umem da istrpim i izdržim tako da me jako brine porođaj.
user posted image

clock-img

12.11.2013, 11:34

clock-img

serpica

pencil-img

8707

JG rekoh ti vec ugovori epidural sa anesteziologom,videces kad on radi pa ces dodatno da se dogovoris sa svojim dr. I onako ce anesteziolog da bude pored tebe sve vreme,gin.nije toliko bitno kako se poradjas. Znaci kontaktiraj dr Srdjana,budi fina,zamoli ga,objasni mu sve kao ovde nama i mislim da ce sve biti ok,ne brini,samo na vreme kontaktiraj anest.

clock-img

12.11.2013, 11:47

clock-img

Jungle Girl

pencil-img

9

Da,da. Hvala ti puno. Već sam se angažovala oko povezivanja sa anesteziologom, ili Srdjan ili neka Maja, jer je moja drugarica preko nje dobila epidural. Rekli su mi da je još rano, tek sam 4. mesec, ali dobro je da su mi rekli da ćemo moći da sredimo. Znam da je lekar tu za “ne daj Bože”, tako da se ne cimam mnogo oko Miše, ali samo sam htela da podelim svoje iskustvo sa njim. Mahom sam čula da je arogantan i nadrndan, ali eto ja sam zadovoljna, a ako verujete mene boli i običan pregled pa cmizdrim. Nikad mi nije vikao, mada komentariše “da će doći moj muž da ga bije ako vidi dam sam od plakanja razmazala šminku”, iskritikuje me da to ne valja za mene jer se dodatno stegnem, sad ne valja ni za bebu jer je moj strah stress za nju. Idem privatno kod njega, da li to ima veze ne znam, ali on mene nazove kad stignu rezultati jer zna da nisam u Nišu pa mi sve objasni. On zna da ne mogu da istrpim bol i za sad je imao razumevanja.

clock-img

18.11.2013, 15:12

clock-img

reve84

pencil-img

533

Nislijke jeste videle ovo?

KLIK

< Poruku je uredio lesica RR -- 18.11.2013 21:53:29 >

Posle kise dodje duga :))))

clock-img

18.11.2013, 16:16

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Bolje da nismo....user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

18.11.2013, 18:14

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ko je Bratislav T? Ima bar dva Bratislava ali neznam ko je ko. Tražim negde da vidim ko je ali nema nigde slike niti punog prezimena.

A što se toga tiče i vreme je da se stane na kraj bahatosti.

< Poruku je uredio Modessty RR -- 18.11.2013 18:17:24 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

18.11.2013, 18:18

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ako je to covek na koga sumnjam,ja ne verujem uopste.To su ciste gluposti,klasicna namestaljka sadasnjem direktoru.posto njemu ne mogu da nadju ni jednu mrlju u karijeri ajde da namestimo bratislava a ko malo bolje poznaje imenovanog znaju u kakvom su odnosu direktor gak-a i uhapseni dr.

clock-img

18.11.2013, 23:22

clock-img

lanajana

pencil-img

32

To sigurno nije dr Braca. Kada sam jednom zvala gak da proverim kada radi dr Braca, portir me je pitao koji Braca.
Znaci da ima jos neki Bratislavuser posted image Inace, Braca se preziva Vidovic i ima 47 godina i apsolutno nema sanse da je on u pitanju.

clock-img

19.11.2013, 06:43

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: lanajana

To sigurno nije dr Braca. Kada sam jednom zvala gak da proverim kada radi dr Braca, portir me je pitao koji Braca.
Znaci da ima jos neki Bratislavuser posted image Inace, Braca se preziva Vidovic i ima 47 godina i apsolutno nema sanse da je on u pitanju.

user posted image user posted image user posted image bravo za prezime ja se ubih razmisljajuci kako se preziva. Znala sam i ja da nije ali eto nam i potvrde.

clock-img

19.11.2013, 11:41

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Bas cu da pogledam na otpusnoj listi kako se preyiva Braca koji je mene porodio

clock-img

19.11.2013, 20:43

clock-img

Ljubazna

pencil-img

15

Uhapsen je Bratislav Todorovic.

Serpice naravno da nije namestaljka, vec se covek previse uneo u losoj ulozi. Sigurno je da se nece zavrsiti na njemu, bila bi velika nepravda da bude tako.

Cestitke porodici koja je prijavila korupciju, prijavili su na vreme!

Evo vesti sa fotografijom

KLIK

< Poruku je uredio Modessty RR -- 19.11.2013 23:18:30 >

clock-img

19.11.2013, 22:31

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ovako nesto i treba da se nadje pred sudom,ali LJubazna,ne mozes sve lekare svrstavati u isti kos.Svi mi imamo lose iskustvo sa po nekim doktorom pa opet ne idemo iz krajnosti u krajnost. Posto primecujem da si ovde da bi "minirala" niski GAK,reci mi molim te nesto i od dr Lali jer ja za nju mogu mogu da tvrdim da ne da nije lekar vec u najmanju ruku kasapin bez diplome.Unistila je i mene i moje dete,zbog nje sam prosla tantalove muke,pa opet ne mogu da budem kivna na sve ostale lekare.

clock-img

19.11.2013, 23:24

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ma ovaj je mala maca za Dejana Mitića! <pitam se da li će i on jednom da dolija!

clock-img

19.11.2013, 23:54

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

IZVORNA PORUKA: Ljubazna

Uhapsen je Bratislav Todorovic.

Serpice naravno da nije namestaljka, vec se covek previse uneo u losoj ulozi. Sigurno je da se nece zavrsiti na njemu, bila bi velika nepravda da bude tako.

Cestitke porodici koja je prijavila korupciju, prijavili su na vreme!

Evo vesti sa fotografijom

KLIK

Nije moj dr Braca user posted image

clock-img

20.11.2013, 11:00

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Zalosno user posted image

clock-img

27.12.2013, 16:39

clock-img

Ljubazna

pencil-img

15

http://ntv.rs/uhapsen-anesteziolog-gak-a/

Hvala dragom Bogu, delimicno je zadovoljena pravda! On je najodgovorniji za stradanje mog deteta

clock-img

27.12.2013, 21:44

clock-img

Nimfa

pencil-img

594

Uzas,ako ovako nastave ostacemo bez doktora heheheh

clock-img

27.12.2013, 23:40

clock-img

Ljubazna

pencil-img

15

Molim moderatora da zabrani postavljanje postova Nimfe zbog ismevanja sa "Hehehehe", sto je potpuno neprimereno. Ocigledno da gospodja ne zna kada treba da se nasmeje!

clock-img

27.12.2013, 23:53

clock-img

Nimfa

pencil-img

594

Ja se zaista izvinjavam zbog toga ali posto spadam u mladjoj generaciji to se kod nas koristi dosta cesto nisam mislila da nikog ismevam , ako ovaj post neko smatra uvredom ili bilo koji neka se ukloni ali istina jeste da su doktori uzasni i da cemo ostati bez njih ako nastave da ih otkrivaju jer su svi isti ,cas_t izuzecima. U sustini samo sam htela da se malo nasalim ali u redu

< Poruku je uredio Nimfa -- 27.12.2013 23:55:12 >

clock-img

28.12.2013, 00:01

clock-img

Ljubazna

pencil-img

15

Prihvatam izvinjenje! Necemo ostati bez doktora, ostacemo bez olosa! Postoje casni i posteni doktori u Gak-u!

Pozdrav

clock-img

28.12.2013, 19:56

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Opšti uslovi korišćenja

Molim da se podset_ite pravila i uslova korišćenja foruma!
Ovo nije chat tema i nije dozvoljeno pisati samo u jednoj temi!

< Poruku je uredio jole82 RR -- 28.12.2013 20:00:00 >

Enyoj the silence!