Hvala vam, žene, majke, kraljice ;) Počekaću da minu praznici, pa možd i odem pre termina, tek da sam mirna da je sve u redu. Javiću posle i ja iskustva iz našeg porodilišta da doprinesem temi ;) Mada iz priča poznanica - sve je do toga koliko si trpeljiva :) I brat bratu, jest sve to šokovito iskustvo za ženu, sam porodjaj i sve posle, posebice za nas amaterke - prvorotke ( fuj izraz!) :) Što bi rekla moja A. - tamo plačeš što te ne puštaju već, a posle kukaš što nisi još malo ostala jerbo je posle bolnice sve samo na tebi :) Doduše, ona jeste imala epidural, ali pre tri godine bezmalo i kaže - tako bi mogla da se poradja još ihaha puta. Ja jesam razmišljala o tome, ali takva peripetija je nastala sa svim tim, ne razbiram ništa, u Bg-u možeš da biraš na samom porodjaju ako želiš i da platiš naknadno samoj bolnici kao nestandardnu proceduru, a ne da vabiš lekara unapred kao u nas, ispod žita. To mi je i logičnije, ne znaš šta ti priroda sprema, možda prodje glat, možda bude krkljanac. Kreneš stameno, a ako tamo razabereš da te bolovi parališu, iskukaš epidural :) Uostalom, muški danas civilno služe vojsku, što mi ne bismo bezbolno radjale ;) No, kako smo (t)južna pruga, idemo na ovaj bolni, pak ćemo za drugi jednom, da demonstriramo kod konja da nas anesteziraju :) Zbiljski vam kažem, taj ćemo forum, pa akciju da pokrećemo mi, Nišlijke moje :)