IZVORNA PORUKA: milicicak
Izvini, Sancy, nisam nista lose mislila nego mene bas nerviraju ti tako sklepani clanci koji propagiraju zdravu hranu a puni su poluinformacija... prosto mi iz inata dodje da ne kupim to sto tako pogresno hvale
da rezimiram, da, kinoa kao dodatak povrcu moze od 6 meseci :) mada moze od nje i da se pravi kasica sa mlekom (ja to nisam radila)
Ma u pravu si,i izvor je ha ha,nego mi prvi izasao a sustinu su pogodili tj,da je bez glutena i da je hranljiva
,cisto da se devojke ne plase da je daju bebicama..ova tema je malo hm.. od tri do sest ,mislim sa tri meseca se ne preporucuje nista osim mleka,onda pojedina istrazivanja govore u prilog da se pocne sa cetiri lagano dok pojedina govore nista pre sest i svi imaju argumente za svoj stav..ja sam to dosta bistrila u to vreme kad smo bili mali
pa sam zakljucila najbolje zlatna sredina te krenusmo od pet meseci ..generalno s obzirom da sam postovala preporuke tri nedelje zitarice pa onda dve povrce pa tek onda voce,mi pre sest nismo ni krenuli sa necim drugim osim Nestle pirinac i Nestle kukuruz i pirinac e tad sam krenula sa kinoom i prosom..
ME nema na cemu,ja sam dosta toga i zaboravila kao da je bilo pre sto godina
ali i kinoa i proso su odlicne i za decu i za nas odrasle i treba ih konzumirati
< Poruku je uredio Sanchy -- 24.9.2014 0:22:07 >
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!