cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo

clock-img

19.04.2016, 10:33

clock-img

Anoniman

Juce je jela kao i uvek pahuljice. +kasa hipp organik od 4 meseca breskva banana.
Made imamo I te pahuljice sa ukusom banane..mi Sada imamo jedan pravu obrok. Pa se mislim kada da joj ucedem voce za uzinu a za rucak povrce. Meso cu od 6 meseca u dogovoru sa dr.

clock-img

19.04.2016, 12:49

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Fino. Mi smo ručkali hipovu karticu jabuka banana, mada mu ja ovako ne dajem bananu. I mi imamo jedan obrok, nekad slan, nekad sladak. Ja mu do šestog meseca sigurno neću uvoditi drugi obrok. Nekako mi je to suviše rano.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

19.04.2016, 12:57

clock-img

Anoniman

Sanjalice i ja sam tog misljenja. Nama je danas slani obrok. Jede li sada lepo?

clock-img

19.04.2016, 13:55

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Um, kako kad. Juče je baš lepo ručkao. Par dana pre toga je zezao. Izgleda da mu se više sviđaju slatke kase.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

20.04.2016, 15:52

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Mi smo danas jeli proso i jabuku. Super je proslo. Sutra cemo proso i sargarepu.
Ja njemu pripremim pa onda presipem u onu malu teglicu da bih znala koliko pojede :) I to je kolicina koju on i hoce da pojede, vec na kraju krene da pljuje i da se kao gadi. Koliko pojede Nora? Jel misli da je ovo malo, mnogo? user posted image

clock-img

20.04.2016, 20:32

clock-img

Anoniman

Mi jeli danas kao juce. Za sutra se mislim user posted image
Sanjalice meni ona jede iz cinijice za decu. Uglavnom ona bude skoro puna. Nekad pojede sve. Nekad ostane neka kasicica.

clock-img

20.04.2016, 20:58

clock-img

Anoniman

Mi jeli danas kao juce.
Pahuljice krompir tikvica sargarepa.
Za sutra se mislim user posted image
Sanjalice meni ona jede iz cinijice za decu. Uglavnom ona bude skoro puna. Nekad pojede sve. Nekad ostane neka kasicica.

< Poruku je uredio Unina mama -- 20.4.2016 20:59:08 >

clock-img

21.04.2016, 08:16

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ne znam koje su to činijice. Sigurno su veće nego teglica.

clock-img

22.04.2016, 17:14

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Mi smo danas kao loše jeli. Baš ga muče ove trojke. Neće ni da sisa user posted image

clock-img

25.04.2016, 17:54

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

drage moje ja vam se pridruzujem za jedno dve nedelje danas smo bili na kontroli kod dr kaze otprilike za dve nedelje da uvedem zitarice ...jedva cekam da se druzimo

clock-img

26.04.2016, 13:38

clock-img

Anoniman

Anim cekamo teuser posted image
Sta se rucka danas? Nora upravo jela. Pojela celu frutrek kasicu 190g breskva pirinac...

clock-img

27.04.2016, 23:15

clock-img

Anoniman

N je danas jela tikvicu ,sargarepu, krompir i luk.
Sutra planiram da joj uvedem meso.

clock-img

27.04.2016, 23:31

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

I mi smo uveli meso, tacnije, pilece belo.
Sutra cemo neku slatku kasu, verovatno kruska-jabuka.

clock-img

27.04.2016, 23:40

clock-img

Anoniman

Super sanjalice i mi cemo sutra njega u kombinaciji sa povrcem. Mi smo vec nekoliko dana i gluten probaliuser posted image
I uveli veceru jos samo dorucak da uglavimouser posted image

clock-img

28.04.2016, 10:14

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

A čime ste uveli gluten?
Šta joj daješ u večeru?

clock-img

18.05.2016, 09:12

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Nama je doca rekla da od prvog krećemo pirinač, imaće 5 meseci i 20 dana. Htela sam da vas pitam za savet s obzirom da za sada samo siki koji kupovni pirinač za bebe da kupim i da li sa mlekom? Nešto mi je glupo sada prvo da ga navikavam na neko ad mlekce pa tek onda da spremam klopu sa njim. Vojinu sam ostavljala moje mleko pa sa njim pravila a sada nisam pa ne znam kako taj prelaz da odradim.

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

clock-img

18.05.2016, 09:26

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Sonyasha ima milupa pirinčana koja se sprema sa mlekom, pa možeš sa tvojim.
Ja sam uzimala onu koja se sprema sa vodom, dakle ima već mleka u sebi. A i ti možeš tu koja se rastvora sa mlekom.

clock-img

18.05.2016, 09:40

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Sonya, zemljakinjo user posted image , ja Iku dojim a te prve pahuljice sam mu davala ove sto kaze Suzi, Milupine koje se spremaju sa vodom jer vec imaju u sebi mleko.

clock-img

18.05.2016, 09:43

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Zemljakinjo user posted image
Probaću i ja te Milupine koje se mućkaju sa vodom kad kažete da su dobre! Jedva čekam da krenemo, baš sam nestrpljiva user posted image

clock-img

18.05.2016, 13:38

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Mi od sledeceg meseca pocinjemo sa kasicama, sve sa pozaboravljala, moram ovih dana malo da se aktiviram i iscitam sve. Prvo ide pirinac jedan obrok, 3 dana po malo ili kako?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

18.05.2016, 15:02

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ja sam pirincanu kasu davala jedno nedelju dana, mozda i vise pre nego sto sam mu uvela sargarepu.

clock-img

19.05.2016, 10:11

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Ja sam davala pirinčanu dok nisam potrošila kutiju, ali njime drema nije dugo ni trajala, nekih nedelju dana, pa onda kutiju pirinač i kukuruz pa onda krompir, šargarepa, tikvica, jabuka, bundeva...

clock-img

19.05.2016, 10:29

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Sonya vidim da nisam jedina koja jos uvek samo dojiuser posted image
Mene svi napadaju da mi je dete gladno i zednouser posted image
Ima preko 8 kg i 5 meseci, malo li je a samo ga dojim. Ovih dana idem da kupim pirinacnu kasu pa da vidimo kako ce to iciuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

19.05.2016, 10:36

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

user posted image i mene napadaju Di, ako kmekne istog momenta se nađe neko pametan da kaže "pa možda je gladan, ipak je samo na tvom mleku"*&$#@ Vi ste ekstra sa kilažom user posted image Istina,M ima 7,2 valjda ćemo za ovaj mesec da dođemo do 8 pa da bude da je duplirao do šestog.
Sva sreća pa je mm skroz uz mene pa guramo do prvog,a onda kreće ona pesma "njam, njam"user posted image

clock-img

19.05.2016, 10:50

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Di vi ste super mi prekosutra punimo osamdesetih meseci a imaju po 7400gr i 7600gr.
Moja najbolja drugarica je svoju ćerkicu dojila godinu ipo, jeste je i hranila ali dok ju je samo dojila doktorka je govorila da dete mora na dijetu i da je ne prehranjuje (mislima mislilaje na čvrstu hranu) a ona je u tom periodu samo dojila. Tamo da smo nek ima mleka i nek beke sisaju a čvrsta hrana će doći na red...