cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo

clock-img

09.04.2016, 19:44

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Danas smo ručkali šargarepu drugi dan. Sviđa mu se. Ja se dvoumim između jabuke i tikvice

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

09.04.2016, 20:54

clock-img

Anoniman

Sanjalice superuser posted image kod nass jabuka prosla super. Pojede 2 kasike pahuljica sa pola teglice jabukeuser posted image
Sutra drugi dan.

clock-img

10.04.2016, 11:51

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Um, sve pojede? Juče je Ika pojeo pola teglice šargarepe. Baš sam se uplašila da mu nisam mnogo dala za drugi dan. Njemu se svidelo. Mogao je još.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

10.04.2016, 11:55

clock-img

Anoniman

Sve pojede. Nekad ostane jedna dve kasicice. Meni ona onda mleko pije tek u 16h. Posto jede u 13h kasicu.

clock-img

10.04.2016, 12:50

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Super. Sta planiras sledece da joj uvedes?

clock-img

11.04.2016, 15:38

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Danas smo ručkali jabuku. Onako, nije bio baš oduševljen. Pomešala sam je sa pirinačanim pahuljicama, a njih slabo jede. Šargarepu je jeo lepo, nju nisam mešala. Probaću sutra bez pahuljica.

clock-img

11.04.2016, 21:22

clock-img

Anoniman

Nama danas bio treci dan jabuke. Sada ne znam sta da radim da li da uvodim nesto novo ili da mesam. Krompir-sargarepa ili sargarepa-jabukauser posted image

clock-img

12.04.2016, 13:30

clock-img

Anoniman

Mi danas uveli bundevu. Nije proslo more. Pojela je skoro ceo obrok. Ostale 4 kasicice. Opet sam joj dala sa pahuljicama.

clock-img

12.04.2016, 13:51

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

super UM! Mi danas opet jabuku. Koje pahuljice joj dajes? Mi smo do juce Milupine pirincane. A od danas cemo kukuruz-pirinac.

clock-img

12.04.2016, 14:38

clock-img

Anoniman

Ja joj dajem sa pirinac- kukuruz. Obozava ih. One su mi osnova. Mislim da cu sledece tikvicu. Nasla sam danas bas lepe.

clock-img

13.04.2016, 13:09

clock-img

Anoniman

Sanjalice sta ste ruckali danas?
Nas drugi dan bundeve prosao odlicno. Pojela je sve iz cinijice. Sutra treci dan pa cemo nesto novo .

clock-img

13.04.2016, 13:24

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Um, nama je danas jabuka treći dan. Možda pomešam sa šargarepom. Sutra ćemi ili tikvicu ili bundeva. Vrv bundevu jer je Imam u zamrzivaču.

clock-img

13.04.2016, 14:45

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Promena plana. Danas tikvica i šargarepa.

clock-img

13.04.2016, 15:35

clock-img

Anoniman

Kako je prihvatio tikvicu?
Ti mu dajess bez pahuljica?
Name su za sada osnova.

< Poruku je uredio Unina mama -- 13.4.2016 15:38:05 >

clock-img

13.04.2016, 18:15

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Nije bio baš oduševljen, pojeo četri kašike.
Danas mu nisam stavila pahuljice, samo tikvica i šargarepa. Nekako su mi one slatke, pa rekoh da mu ne bude svaki obrok sladak. Tj. Da se ne navikne na slatke kašice. Šta znam, možda lupam.
P.s. Nije tema, ali dok si ovde. Kakvi ste s zubićima?

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 13.4.2016 18:16:02 >

clock-img

13.04.2016, 19:42

clock-img

Anoniman

Sanjalice jos ih nemamo user posted image ja za sad tako mesam. Pa cu uskoro da uvodim i slani obrok.

clock-img

15.04.2016, 13:33

clock-img

Anoniman

Sanjalice gde ste?
N danas probala tikvicu pojela je sve 3 kasike pahuljica I 1/3tikvice odusevljena je. Nastavljamo sutra...

clock-img

16.04.2016, 13:48

clock-img

Anoniman

Ovde nikog nemauser posted image
Vodim sama svoj dnevnik ishraneuser posted image
Drugi dan tikvice prosao odlicno. Pojela je 4 kasike pirincanih sa pola manje tikviceuser posted image

clock-img

16.04.2016, 14:45

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Um, tu sam. Izgleda samo ti i ja. Kod nas bundeva juce nije bas slavno prosla. Danas ce da dobije teglicu posto nismo kuci.

clock-img

16.04.2016, 15:02

clock-img

Anoniman

Sanjalice samo nas dveuser posted image kad predjemo u sledecu temu opet ce biti isto stanjeuser posted image
I ja dajem iz teglice ponekad sta ina veze. Mada uzimam hipp videh da u juvitanu stavljaju seceruser posted image

clock-img

16.04.2016, 16:39

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Izgleda da mu se ne sviđaju moje kaše. Pojeo je skoro celu onu malu teglicu . A kući se baš zeza.
I ja uzimam hipp bio organic iz istog razloga.

clock-img

16.04.2016, 16:47

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Ništa ne fali, po meni nekada da klopaju iz teglice, samo pazite njih nekako uvek hoće-tamani, bar je takav V bio, a sa mojima je uvek išlo polako. Na moru se ekstra ugojio od kupovnih pa sve to njihovo organik bez dodataka uzimam sa rezervom.

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

clock-img

19.04.2016, 10:07

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

UM, sta klopate?
Mi cemo danas krimpir i sargarepu. Sutra cemo da uvedemo proso.

clock-img

19.04.2016, 10:11

clock-img

Anoniman

Sanjalice juce smo zitarice breskva banana...
Danas cemo tikvica krompir sargarepa

clock-img

19.04.2016, 10:25

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ručkate bananu? Ili su to žitarice sa bananom? :)

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 19.4.2016 10:26:59 >