Opet ja ovdje
Imala sam u ponedeljak zastoj mlijeka tj pocetak mastitisa u desnoj dojci ( uvecala se dojka do ogromnih proporcija u odnosu na desnu, zacrvenila se sa strane, imala temperaturu 38.8 i tako) stavljala hladne obloge, kupus, tople pred podoj i izmlazanje, masirala, beban dojio, nutkala ga stalno desnom izmlazala i sve što treba i smirilo se do utorka ujutro i kao ok je.....Ali primjetila sam da mu iz lijeve brže krene mlijeko i da se ona ( cini mi se bolje i brže prazni), al ajd rekoh sad cemo malo forsirati desnu i izmlazat cu je da se i na njoj bolje razrade kanali.
Evo jutros se probudila desna dojka mi je opet ooogromna, ali ovaj put nema crvenila, temperature, ni jednu grudvu ili cvor nisam napipala, ali osjetim da je puna mlijeka i ponavljam ooogromna je. Nudila mu je da sisa, ali nikako da mu krene mlijeko pa se unervozio sav, elem dadnem mu lijevu da se narucka i uspavam ga nekako, onda navalim na izmlazanje, dok sam navukla 30 ml on se probudio, dadnem mu to da popije i još ga stavim da i on malo sisa( ovaj put ide mljieko) i on lijepo zaspi, a ja opet vidim d je ova desna veca od lijeve.....nije više tako ogromna ali je veca, vidi se prostim okom.....opet uzmem pumpicu izvucem možda još 5 ml i nece ni kap više da krene
Ne znam šta više da radim više s njom, ne znam šta cu sa sobom
Nigdje na internetu nisam našla nikakav slican problem, pomagajte
P.S. Inace imam malo vece grudi, sad su se uduplale, a ova "bolesna" se kvadrirala jbt, i gravitacija ej vuce dole, pa mi je teška ko olovo :( kad hodam baš mi smeta.
< Poruku je uredio pipi_coco -- 22.4.2016 10:55:58 >