cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Iznenadati muza za rodjendan ili slicno

clock-img

12.02.2010, 16:26

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

user posted image user posted image user posted image  I to ti je dobra ideja, mada moze i bez kutije user posted image

clock-img

12.02.2010, 16:37

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Pa nije to to bez kutije (salim se). I ono kad pridje kutiji ti mu pocnes striptiz izvoditi. Ali na stolu pripremi veceru ,muzikicu ,svijece latice ruza po bracnom krevetu i stolu. Ma ja ti puno gledam filmove pa kradem ideje s filmova user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2010, 16:41

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ja to nikad nisam radila zato što sam ubeđena da smo mi te koje se ložimo na to - večera, muzika, šampanjac, ruže... Mislim da njih boli ona stvar za to, ali vi me slobodno demantujte ako grešim. user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

12.02.2010, 16:41

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Samo ti gledaj pa da nam pricas!

clock-img

12.02.2010, 16:42

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

IZVORNA PORUKA: indy_25

Pa nije to to bez kutije (salim se). I ono kad pridje kutiji ti mu pocnes striptiz izvoditi. Ali na stolu pripremi veceru ,muzikicu ,svijece latice ruza po bracnom krevetu i stolu. Ma ja ti puno gledam filmove pa kradem ideje s filmova user posted image user posted image user posted image

Ma to je svima lepo, ali njima ne znaci kao nama sigurno! Boli njih uvo da li je neka lepa vecerica ili pljeskavica na stolu user posted image

clock-img

12.02.2010, 16:53

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: viking

Ja to nikad nisam radila zato što sam ubeđena da smo mi te koje se ložimo na to - večera, muzika, šampanjac, ruže... Mislim da njih boli ona stvar za to, ali vi me slobodno demantujte ako grešim. user posted image

Pa zavisi kako koji muskarac. Moj se bas obraduje kad mu tako nesto priredim. I bas uzivamo tada nekako ozivimo ljubav ko da smo se tek upoznali i tek se zaljubili. Sada to ne radim jer sam trudna pa ne mogu da pijem sa njim. A inace bude bas lijepo jos kad nas vino opije pa onda onako opijeni bas lijepo vodimo ljubav poslije toga.

clock-img

12.02.2010, 16:59

clock-img

viking

pencil-img

6644

Super Indy, onda samo napred, uživajte user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

13.02.2010, 03:00

clock-img

AxyWaxy

pencil-img

5

IZVORNA PORUKA: indy_25

mozete isto i ovo ,vazi za godisnjicu braka a moze i za druge praznike.Da u kutiju koja je lijepo oblozena ukrasnim papirom napiset e 365 porukica zasto ste sa svojim partnerom i dadnete mu zadatak da svaku noc pred spavanje procita po jednu. Tako da ce do sljedece godine trajati poklon. Ja sam vise za ove neke romanticne varijante nego parfeme i druge stvari za poklone. Nekako mi ovo bas ima simboliku ljubavi.

Jaooo, meni je ovo savršen poklon!!!! Svaka ti čast na ideji!
Problem je u tome što je meni i mm godišnjica 15.02. tako da ja pored silnih obaveza nema šanse da stignem da ispišem sve to, mada je ideja fenomenalna!!! Baš mi se svidja!
Ja sam za Dan zaljubljenih već spremila poklon, sašila sam mu kilt, on se baš loži na Škote, a za godišnjicu sam mu napravila orden za hrabrost što je ovoliko izdržao sa mnom, ali mi treba još nesto...Imam hiljadu nekih ideja, ali mi ni jedna nije dovoljno zanimljiva ili izvodljiva...u principu ja bih najviše volela da ga iznenadim sa , ali kad već ne može to.... Može mala pomoć od vas?

Ponekad je malo ludosti jedini način da se očuva zdrav razum...

clock-img

13.02.2010, 03:01

clock-img

AxyWaxy

pencil-img

5

.u principu ja bih najviše volela da ga iznenadim sa user posted image , ali kad već ne može to.... Može mala pomoć od vas?user posted image

clock-img

13.02.2010, 09:08

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

To bi sigurno bio poklon kome bi se najvise obradovali user posted image

clock-img

16.02.2010, 17:32

clock-img

AxyWaxy

pencil-img

5

Drage moje ja sam za godisnjicu i Dan zaljubljenih sasila mm kilt, napravila orden za hrabrost i nesebicnu ljubav, napravila torticu u obliku srca i u kutiji sam stavila 365 papirica sa porukicama zasto ga volim i zasto sam sa njim... trebala mi je citava noc za te poruke, negde kod 200. vec mi je nestalo inspiracije, pa sam onda pocela da pisem saljive poruke, ostavila sam i tridesetak praznih da on napise po nesto. Bilo je vrlo zamorno i iscrpljujuce, ali trud se veoma isplatio, bio je odusevljen!!! user posted image

clock-img

03.06.2010, 15:49

clock-img

Anoniman

da ne zna neko gde ima da se kupi monopol ili scrubble?

clock-img

03.06.2010, 15:52

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ima svuda, u Mercatoru, Rodicu, svim Turbo Limač radnjama, OFY...

clock-img

03.06.2010, 15:58

clock-img

Anoniman

opet moram da smisljam sta cu za godisnjicu braka i pojma nemam...AAAAAAAAAAAAAAAAAa

viking, gledam tvoje postove u ovoj temi jer si , da se ostale ne uvrede., dala najbolje predloge...zrele i originalne..
ne znam sta cu...

volela bih da kupim nesto sto cemo oboje da koristimo...za igru, za zajednicke momente...kao ti sto si pomenula karaoke ali ne to..user posted image user posted image

clock-img

03.06.2010, 18:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: OTI

volela bih da kupim nesto sto cemo oboje da koristimo...za igru, za zajednicke momente...

user posted image
...ja bih ti sad rekla šta ...

Bez zezanja i ja sam u nedoumici ...user posted image

clock-img

15.06.2010, 16:37

clock-img

Mayablue82

pencil-img

51

Mom dragom je rodjendan za dve nedelje i jos uvek nisam sigurna sta da mu poklonim. S obzirom na to da smo zajedno vec 10 godina, bilo je tu stvarno svacega sto se poklona tice...i ideje su malo potrosene. Posto cekamo prvu bebu, mislila sam da mu mozda poklonim solju sa slikom sa ultra zvuka i da pored pise nesto tipa: srecan rodjendan, tatice. Videcemo...
P.S. Surfujuci po internetu, naisla sam na ovaj sajt koji ima kojekakve originalne ponude...mozda vam se nesto i svidi ili vam bar da ideju: http://www.hocuto.rs/

clock-img

15.06.2010, 17:03

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Mm je rodjendan u nedelju a ja neznam sta cu.
Obzirom da smo punih 8 godina zajedno,ispucala sam ideje za rodjendane,dane zaljubljenih,godisnjice...

sa ovog sajta sto je dala Maja nekago je za njega najvise ledena krigla za pivo user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

22.06.2010, 08:45

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

ja sam svom dragom za 30 rodjendan poklonila mob telefon onaj koji je zeleo da kupi sebi pa sam ga ja preduhitrilauser posted image user posted image user posted image

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

clock-img

22.06.2010, 18:02

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

Drage moje,mm i meni je u nedelju 27-og prva godisnjica braka,i pravimo veliki svecani rucak...
Ja neznam sta da poklonim mom muzu,nemam cak ni ideju
Sta vi poklanjate kad idete na godisnjice?
Sta vasi muzevi dobijaju od vas?
Sta vi dobijate od njih?
Mozda dobijem neku ideju

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

22.06.2010, 19:42

clock-img

Anoniman

Ja sam mom mužu jednom za rođendan poklonila original retrovizor za njegovu Yugo floridu user posted image . Nije čo'ek imao retrovizor , i ja se setila da stalno kuka kad se parkira , i ja se lepo iscimala i nabavila to famozno ogledalce user posted image . Bio je oduševljen , jer, da se ne lažemo , većina muškaraca je pargamtična i njima znače samo opipljive i korisne stvari , a ovo je bilo pun pogodak . Dobro , to je rođendan , a godišnica je nešto drugo ...

Mogu da ti ponudim sledeću ideju , a ti vidi da li ti se uklapa u tvoj i njegov "sklop" : možeš da kupiš neki specijalni album za slike , i na jedno mesto skupiš sve vaše najlepše slike iz najlepših momenata , uz komentar uz sliku ... Naglasiš da je album popunjem tek trećinu , i da očekuješ da ga ispunjavate zajedničkim slikama i kao penzionerii ... Možeš da mu kupiš , i kao fol , neke lude papuče - i kažeš mu da je od sada "osuđen" na papučarenje (ja sam to kupila mm , neke lude patofne u obliku kučeta user posted image ) .
I na karju, opet MOJA najluđa ideja :možeš i da mu kupiš i neke najobičnije pamučne gaće , ali one najobičnije , i na njih našiješ neke silne čipkice , trakice , satenske zeze ...i kažeš mu , SRCE , IMAM ZA TEBE NEŠTO JAKO , JAKO SEXY user posted image . Daš mu te gaćarone , nateraš ga da ih obuće ( ali i ti obučeš nešto slično , ali stvarno SEXY ) , garantujem ti da će pasti na dupe prvo od smeha , a posle i od oduševljenja što ima tako luckastu ženu koja ga tako mnogo voli .

Srećno , i želim vam još sto godišnjica !!!

clock-img

22.06.2010, 21:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Daca88

Drage moje,mm i meni je u nedelju 27-og prva godisnjica braka,i pravimo veliki svecani rucak...
Sta vi dobijate od njih?
Mozda dobijem neku ideju

CEKAJ!
27.og je godisnjica braka za
OTI
DACU88
ALEXX
KALIOPI

ne mogu da verujem!!!!

ja mom uplatila masazu i ajd zdravo

clock-img

23.06.2010, 14:02

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

IZVORNA PORUKA: OTI

IZVORNA PORUKA: Daca88

Sta vi dobijate od njih?
Mozda dobijem neku ideju

CEKAJ!
27.og je godisnjica braka za
OTI
DACU88
ALEXX
KALIOPI

ne mogu da verujem!!!!

ja mom uplatila masazu i ajd zdravo

Jeee,bas smo se lepo poudavale tog 27-og junauser posted image
Ja mom kupila srebrnu narukvicu jer ne voli zlato,kupila mu omiljeni sampanjac,milku od 300gr veliku,i jos cu nesto al neznam jos sta,verovatno neke dobre patikeuser posted image ...ili omiljeni parfemuser posted image ma videcu

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

23.06.2010, 14:10

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Jbte, ja uopšte ne razmišljam o tome! Dobićemo oboje novu stolariju za godišnjicu user posted image
OTI, daj, gde si uplatila tu masažu, da uplatim i ja mom. user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

04.07.2010, 16:29

clock-img

Anoniman

Kako da iznenadim decka? Da li nesto da mu kupim? I sta?
Prekosutra nam je dve godine kako smo zajedno, a nemam nikakvu ideju za poklon, a bas zelim da mu priredim jedno veliko iznenadjenje...user posted image

clock-img

18.10.2010, 10:35

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

MM sutra 31 rodjendan...nemam uopste predstavu sta bih mu kupila...dukseva parfema isl vec 50 puta kupila ...ima li neko ideju  ?