Ja sam mom mužu jednom za rođendan poklonila original retrovizor za njegovu Yugo floridu . Nije čo'ek imao retrovizor , i ja se setila da stalno kuka kad se parkira , i ja se lepo iscimala i nabavila to famozno ogledalce . Bio je oduševljen , jer, da se ne lažemo , većina muškaraca je pargamtična i njima znače samo opipljive i korisne stvari , a ovo je bilo pun pogodak . Dobro , to je rođendan , a godišnica je nešto drugo ...
Mogu da ti ponudim sledeću ideju , a ti vidi da li ti se uklapa u tvoj i njegov "sklop" : možeš da kupiš neki specijalni album za slike , i na jedno mesto skupiš sve vaše najlepše slike iz najlepših momenata , uz komentar uz sliku ... Naglasiš da je album popunjem tek trećinu , i da očekuješ da ga ispunjavate zajedničkim slikama i kao penzionerii ... Možeš da mu kupiš , i kao fol , neke lude papuče - i kažeš mu da je od sada "osuđen" na papučarenje (ja sam to kupila mm , neke lude patofne u obliku kučeta ) .
I na karju, opet MOJA najluđa ideja :možeš i da mu kupiš i neke najobičnije pamučne gaće , ali one najobičnije , i na njih našiješ neke silne čipkice , trakice , satenske zeze ...i kažeš mu , SRCE , IMAM ZA TEBE NEŠTO JAKO , JAKO SEXY . Daš mu te gaćarone , nateraš ga da ih obuće ( ali i ti obučeš nešto slično , ali stvarno SEXY ) , garantujem ti da će pasti na dupe prvo od smeha , a posle i od oduševljenja što ima tako luckastu ženu koja ga tako mnogo voli .
Srećno , i želim vam još sto godišnjica !!!