cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Farma

clock-img

28.06.2010, 21:54

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: Mari86

Ja ne mislim da je Dragana isfolirana i da je to vestacki kez...devojka je takva,brani se tako sto je fina i ja to razumem zato sto i ja tako radim...user posted image njih najvise boli bas to...sto ne mogu da je navedu da bude prosta kao oni..To sto je GRAND balerina nije sramota,
ni jedan posao nije sramotan i takodje mislim da nije sramota sto studira hotelijerstvo ni jedan zanat nije sramotan..
Ona je rekla da je usla kao bivsa devojka a izasla kao licnost i ja je podrzavam,narod je za nju glasao user posted image nije se ona sama izglasala user posted image
ne znam sta je to sto maca ima..po meni nema nista!!!
Nekulturan i prost jednom recju,nije znao da sedne kao covek a ne da se ponasa...on je uzas...
One face i ono deranje user posted image
Ne podrzavam ni Milosa ali ih je preveslao i za njega sam navijala.user posted image
Onakvo ponasanje i onakve zivce u njegovim godinama imati to je za pohvalu..
I muka mi je od prozivanja Srbije...jer se time vredja narod ja se osecam uvredjenom zato sto sam ja bila za Draganu i za Milosa...

Ovo je moje misljenje a svako ima pravo na svoje,ja postujem tudje user posted image

Mari svaka cast.Skroz si u pravu i potpisujem svaku tvoju rec.

clock-img

29.06.2010, 01:54

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

Samo nek je gotovo!!!

Znam ko je sve bio na farmi i znam kako su se  matorci svadjali oko ucesnika i sa kakvih entuzijazmom su prepricavali svadje sa farme. da ne poverujes! Manje je rasprave bilo medju ljudima kada su izbori. Srbijo, Srbijo...

Meni licno je bilo zao onih  zivotinja sto su taj ljudski sljam morali da trpe neko vreme. Jadne zivotinje

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

clock-img

29.06.2010, 08:23

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

IZVORNA PORUKA: sneza24

IZVORNA PORUKA: Mari86

Ja ne mislim da je Dragana isfolirana i da je to vestacki kez...devojka je takva,brani se tako sto je fina i ja to razumem zato sto i ja tako radim...user posted image njih najvise boli bas to...sto ne mogu da je navedu da bude prosta kao oni..To sto je GRAND balerina nije sramota,
ni jedan posao nije sramotan i takodje mislim da nije sramota sto studira hotelijerstvo ni jedan zanat nije sramotan..
Ona je rekla da je usla kao bivsa devojka a izasla kao licnost i ja je podrzavam,narod je za nju glasao user posted image nije se ona sama izglasala user posted image
ne znam sta je to sto maca ima..po meni nema nista!!!
Nekulturan i prost jednom recju,nije znao da sedne kao covek a ne da se ponasa...on je uzas...
One face i ono deranje user posted image
Ne podrzavam ni Milosa ali ih je preveslao i za njega sam navijala.user posted image
Onakvo ponasanje i onakve zivce u njegovim godinama imati to je za pohvalu..
I muka mi je od prozivanja Srbije...jer se time vredja narod ja se osecam uvredjenom zato sto sam ja bila za Draganu i za Milosa...

Ovo je moje misljenje a svako ima pravo na svoje,ja postujem tudje user posted image

Mari svaka cast.Skroz si u pravu i potpisujem svaku tvoju rec.

user posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 01:38

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

Juce u jutarnjem programu je Bojanic izjavio da se oseca vecim od Milosa Obilica. Zeludac mi se okrenuo!Kako ga nije sramota da sa najvecim junakom u istoriji Srbije sebe poredi.

Djubre naduvano, matoro....UF!
Sramota me je sto zivimo u istom gradu.

U najmanju ruku je odvratan!!!!

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

clock-img

12.09.2010, 20:50

clock-img

Anoniman

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooj , počelo opet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sad ubodoh PINK , kad onooo ...

clock-img

12.09.2010, 20:52

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

user posted image
U sobi gde provodim ceo dan trenutno NEMA TV-auser posted image
Izgubila bih mleko user posted image

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

clock-img

12.09.2010, 20:58

clock-img

Anoniman

Jao , ja ću se utepam ... A i nisam normalna , kud pogledah ... user posted image

clock-img

12.09.2010, 21:17

clock-img

Anoniman

Ijaaaaoo ... Ali , IJAOOOOO ... Sad ugledah onu kreaturu Lignjoslava ACU ILIĆA ... e kuku ... Za neobaveštene - Lignoslav Aca Ilić je OVO :

user posted image

clock-img

12.09.2010, 21:19

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Ko je jos u farmi?Ja nemam Pink,a i da imam ne bih gledala,ali me samo interesuje ko je usaouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2010, 21:28

clock-img

Anoniman

Ne želiš da znaš , veruj mi ... ja slažem neke gaće i čarape , rasparene već sto godina ,  i pustila Pink da suzbijem frustracije user posted image .
Eva Ras user posted image , Baki B3 , pevačica ZoUUrana user posted image , Zlata Petković , onaj šaban B3 , onda njegova rođaka iz Trik fiks user posted image , ona mala što je pušila ***** kao Zvezda Granda , Sanja se zove , onda još neka 3 Grandovca , nikad čula , onda ... Peja neki , neki Hasan - to su muževi one Zlate , Aca Lignja , neke misice za koje nikad niko nije čuo komada 2 , Li Man , onda Paroški , joooooj , ne znam još neko , ima ih pun .... kufer user posted image

clock-img

12.09.2010, 21:32

clock-img

anajid

pencil-img

3545

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2010, 21:39

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

user posted image

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

clock-img

12.09.2010, 21:40

clock-img

Anoniman

Brate , ja čekam da uđe još onaj Ekrem ili Vendi , i da se upišam od smeha user posted image user posted image

Brateeeeeeeeeee , Grandovaca ima stotinu , nagrnuli na Farmu k'o muve na g****

clock-img

12.09.2010, 21:43

clock-img

Anoniman

Iiiiiii , daaa , daaaaaaaaa , daaaaaaaaaa , ulazi veliki umetnik EKREM JEVRIIIIIIIIIIĆ , bavi se saa IZOLEJŠN user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2010, 21:45

clock-img

pepino

pencil-img

2296

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma jok Bubo,ne pratis ti farmu,samo malo bacis oko,a?user posted image user posted image

clock-img

12.09.2010, 21:48

clock-img

Anoniman

Nisam rekla da ne pratim , već da sam nameravala da izbegnem u širokom luku , ali ovo je LUUUDILOOO user posted image user posted image user posted image
Gledaću , pa taman se porodila od smeha user posted image

clock-img

12.09.2010, 21:51

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Samo izi Bubo iziii,jos je rano za bebaru da izadje,a mama i treba malo da se smjeska,kaze Ekrem pobjedjuje 90%user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2010, 21:53

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Jel to haus vorking,vorking,vorkinguser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2010, 21:56

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Yessssuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2010, 21:57

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

12.09.2010, 21:59

clock-img

pepino

pencil-img

2296

IZVORNA PORUKA: gagi

Aca Lignja

Ko je touser posted image

Pjevac Aca Ilic,muz Biljane Jeftic,imas sliku gore,turila Buba sve finouser posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

Gagi metnula sam sliku gore !

Metnula sam eksplenejšn user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 12.9.2010 22:00:25 >

clock-img

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Aca Ilic,vidi gore!

clock-img

12.09.2010, 22:00

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

12.09.2010, 22:01

clock-img

Anoniman

Nije Pejović , on ne može , čeka ga taxi user posted image user posted image user posted image user posted image