IZVORNA PORUKA: viktori
Tvrdim sve su zene kad tad u ovoj dlakavoj, zarasloj, najedenoj, stomacina fazi...sve koje nisu se il foliraju il ih supermen pravio. Nemam dalje reci.
Tema fenomenalna, napokon iskrenost!
Realno, kada bih htela, stigla bih svaki dan da izdepiliram noge, traje oko 15min kod mene, ali sam radija za to vreme da popijem kafu.
Pre neki dan sam spomenula mužu da bih baš mogla srediti noge, on reče "Ja sam mislio da si se naježila".
Kod nas se nedeljom pravi generalka (ako nije lepo vreme, onda imamo pametnija posla), inače radi onaj dm beli sunđer po kupatilu i kuhinji, pre nego što dolaze gosti. Možda i prebrišem parket, čisto da gostima ostanu čiste čarape kad odu
.
Moj centralni problem su sise.
Kupovala sam sad nove grudnjake, i shvatila da moraju da imaju gumu na onom delu što ide oko tela, inače ništa ne vredi, visi zajedno sa sisama.
Nedavno:
Ja: "Ajde deco spavajte, pa da i mi možemo da spavamo, umorni smo!"
Luka: "Lažeš! Vi ne spavate. Ja se nekada pravim da spavam i čujem da vi ne spavate nego gledate tv i jedete čips!"
IZVORNA PORUKA: New Mom
I upravo sam Kolji upalila crtace ne bi li iole cutao dok sam ja na netu a ovo dvoje jos u krevetu. Sta da radim, tv ce mi iskvariti dete.
Moji kampuju na e-pad ili kompu ili nintendu... a tv se ne gasi. Povremeno se pojavi ona opomena da će se napajanje isključiti za 5 min, i da pritisnem neko dugme. Odlepim jer, pritiskala sam, i uvek se go*no ugasi u sred ključne rečenice.
IZVORNA PORUKA: Olga RR
nego je l ok da ja ne operem kosu a vodim dete na rodjus ?
Nema tu nikakvih problema. Cele prošle nedelje sam nosila rep. Negde u petak, koleginica konstatuje kako je čudno što mi je skupljena kosa (inače skoro nikada nije), i ja kažem "Paaaa.... kosu sam prala preeee.... pa pre prvog maja!" (tj. pre 10 dana).
Znači, opet stvar koja oduzima 15 min, ali mene je prošle cele nedelje to tooooooooliko mrzelo!