cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!

clock-img

07.12.2019, 10:09

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ju ju... Znam jednu sto se hvalila kad je dete bilo beba kako ce samo zdravo da ga hrni, organsko povrce i voce, nista preradjevine, nista vestacki secer... Kazem joj ja, pusti snovi, cekaj da poraste...
Ma neeee, ona ce tako, njeno dete ce samo zdravu hranu jesti. 
Sad jede sve osim voca i povrca i mesa. 
A ja mi moje dete delimo najlepse zelje od 200gr, manja se ne kupuje 😂

clock-img

07.12.2019, 10:27

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

To tako obicno pricaju ja cu mom detetu da dajem najbolje, moje dete ce da se hrani zdravo, moje ovo moje ono a posle izvesnog vremena sve to ali okrenuto😊

clock-img

07.12.2019, 14:10

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Moja deca jedu samo organsko i sveze bez secera a ja redovno brijem noge 🤣🤣🤣🤣🤣 e da i redovno vezbam to stalno 🤣🤣

clock-img

07.12.2019, 14:12

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ju, pa naravno... kad udjemo u veliki neki market, samo traze voce i povrce i to znaju gde stoji o r g a n s k o, ako slucajno prodjemo pored cokoladica one vicu - fuuuj, ovo nije lepo, ovo MI ne jedemo.
Nikada nisu i nikada nece uzeti beli secer i nista sto je napravljeno sa belim secerom, nista nezdravo user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

07.12.2019, 14:32

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ma kakvi, samo ja sada potamanih ceo munchmallow da me niko ne vidi 😂😂😂
Krijem papirice 🤣

clock-img

07.12.2019, 14:56

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

I sad iatovaram kese iz lidla i secer nisam kupila... Pih 🤣 pa sta da stavim u kolace sad. Brokoli. Gde kupi njega 🤣🤣🤣

clock-img

07.12.2019, 15:08

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

I sad iatovaram kese iz lidla i secer nisam kupila... Pih 🤣 pa sta da stavim u kolace sad. Brokoli. Gde kupi njega 🤣🤣🤣

user posted image brokoli, chia seme i ostalo

,,Carpe diem"

clock-img

07.12.2019, 15:20

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Daaaa, kada kazu da dete izmedju brokolija i cokolade izabere brokoli, meni dodje da se obesim! Moje obozavaju i voce i povrce ali najvise od svega slatkise i to je realnost. Samo im ogranicavam. A da ih pustim zivele bi na cokoladi... Zapravo, da ih pustim one bi po ceo dan jele sta im dodje pod ruku

clock-img

07.12.2019, 15:44

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Moji vole brokoli u corbi samo. Ali dosta je i to. Mada sto kazes da mogu jele bi ceo dan sve iz kesica 🤣🤣🤣

clock-img

07.12.2019, 15:46

clock-img

smeško

pencil-img

4271

E, bubi, bas to! Moji obozavaju supu, corbu sa karfiolom, lazanje i musaku. Ali, kad ih za slatko pitas...musaka, sta to bese...😂

clock-img

07.12.2019, 15:54

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Da stavimo pored dece karfiol sa jedne strane i bananicu sa druge,bas me zanima sta bi izabrali.

,,Carpe diem"

clock-img

07.12.2019, 15:56

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Moji bi izabrali karfiol dok se ja ne sklonim sa vidika.😂😂😂

clock-img

07.12.2019, 16:02

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Da stavimo pored dece karfiol sa jedne strane i bananicu sa druge,bas me zanima sta bi izabrali.

Mislim da bi moja deca karfioluser posted image user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

07.12.2019, 16:39

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Da,dd,karfiol obavezno,ma kakva krem bananica😀

clock-img

07.12.2019, 17:42

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ova mala bi uzela karfiol sa bananicom, ona sve voli a velika samo karfiol. Ne voli bananice, ali karamelu da si stavila uzela bi karamelu. Ja bih bananicu na pohovanom karfiolu mmmmm 😋

clock-img

07.12.2019, 17:47

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Bubulence,slična situacija-naše dete obožava slatkiše,ali-njih jede nakon obroka.Voli meso,povrće,salate,voće(naravno,ne jede sve).U suštini,zadovoljna sam.Deca ko deca❤

clock-img

07.12.2019, 18:32

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

IZVORNA PORUKA: flamingos

Da,dd,karfiol obavezno,ma kakva krem bananica😀

Ni krem banamicu, ni Twix, ni Noblice, ni plazma kocke, ni jafu, ni medeno srce, ni bajadere... Ma nista od toga 😊
Broccoli rules! 

clock-img

07.12.2019, 18:43

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Mislim da bi moja deca karfioluser posted image user posted image

Mozda kad bih ih ubedila da je to najnovija bela cokolada user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

07.12.2019, 18:46

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ne ne neeeee, oni imaju pedeset_-šesto čulo za te stvari! 

clock-img

07.12.2019, 18:52

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

IZVORNA PORUKA: flamingos

Bubulence,slična situacija-naše dete obožava slatkiše,ali-njih jede nakon obroka.Voli meso,povrće,salate,voće(naravno,ne jede sve).U suštini,zadovoljna sam.Deca ko deca❤

I moji ovako

clock-img

07.12.2019, 18:54

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Gladni nisu

clock-img

08.12.2019, 00:43

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Meni je cesto hit kad me sin uhvati da jedem slatkise a kao krijem, on inace ne bi smeo.. Ili tipa probudi se u pola noci i kaze mama duni 🤣

clock-img

09.12.2019, 16:41

clock-img

branki*

pencil-img

20828

---jaooo,ja tako kad smo u beogradu zbog sina se osecam kao glupan zatucani i majka trash ponekad.ajde,kad smo u parkicu i sl,,,izdignem se,ali tako kad je boza na casovima i krene sa plazmom,stapicima,,,,belo pecivo..kao da sam totalna brdjanka imam utisak negde.dugo smo tamo,pa je sve ok,mislim,ali prve zime kad smo otisli..-pa,jao,necete valjda to da date detetu,krem bananica je bila,boza imao 3 godine.ja kao po___ana.
a,mame po parkovima pojedine su posebna prica..ovi bar furaju-autizam=gluten free,sugar free,casein free,sve zivo od hrane free,a mame koje tek cuju i nicim izazvane krenu...ali,jao ,zar niste culi-kencerogeno,toxic,bla bla,truc..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

09.12.2019, 16:46

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

E te sto se pros*****ju i daju deci "samo zdravu hranu" su, cini mi se najgore.
Sigurna sam da se zatvaraju u spajz i tamane sve sto im dodje pod ruku, ili kad podju na posao kupe sebi sve sto deci ne daju. 
Znam zato sto ja to radim, na putu do posla kupim i medeno srce, i sladoled, i jafu... I ceeeeeelo pojedem! 
Ako jedem kod kuce jede i dete sa mnom, pa greota da gleda

clock-img

09.12.2019, 16:56

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Sve mislim da one kod kuce deci daju slatkise, a za javnost kažu da im deca ne konzumiraju slatkise.😀

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!