cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!

clock-img

10.05.2014, 19:34

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

mm je danas kuvao, moracu da procitam deset puta oce nas i ni to me nece opratiuser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

10.05.2014, 20:26

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Mm sutra kuva sač napolju, jeeej, ode malopre da kupi teletinu. Ja skitala od 18-19 i 30, dosla kuci a decica vecerala i vec bila okupana, joj obozavam ga... a nisam ocekivala i nismo se dogovarali. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

10.05.2014, 20:59

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Hahaha, mislim smaaaaaajli, greska!user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

10.05.2014, 21:31

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ja sam poslala klince ranije u krevet da bi mogli da pravimo picu i jedemo posle sladoled tortu Kapri.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

10.05.2014, 21:53

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

A ja udri po Kinder cokoladi user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

10.05.2014, 21:59

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: Torbica

Mm sutra kuva sač napolju, jeeej, ode malopre da kupi teletinu. Ja skitala od 18-19 i 30, dosla kuci a decica vecerala i vec bila okupana, joj obozavam ga... a nisam ocekivala i nismo se dogovarali. user posted image

pa sta ce jadan , deca gladna , musava , pospan a mater im se svrcka , morao je da ih sredi , jadan covek , jadan
user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

10.05.2014, 22:11

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Torbice sta ces ti zeno u ovoj temi?user posted image
Ima li sta "nesavrseno" kod tebe?user posted image Ili Nestle puni teme?
I ja se pronadjoh u ovoj temi ali ne znam odakle da pocnem user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

10.05.2014, 22:16

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ijao Olga, mudro zboris! user posted image
Serpi, procitaj deder prvu stranu user posted image , kod mene je kuhinja jedino perfekt, a ovo ostalo se krpim user posted image

Ijaooo, to je na birtiji, cek da nadjem pa cu ti kopirati...

< Poruku je uredio Torbica -- 10.5.2014 22:18:43 >

Patrijarh Pavle

clock-img

10.05.2014, 22:17

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ja sam poslala klince ranije u krevet da bi mogli da pravimo picu i jedemo posle sladoled tortu Kapri.

Ovo i ja cesto radim a starije uglavnom pricaju nekad i do kasno pa samo viknu iz sobe sta se to jedeeeeee bez nasssss user posted image
nista ceri, komsija pece nesto pa se oseti i kod nas user posted image

clock-img

10.05.2014, 22:25

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Nemam pojma kako da se citiram iz druge teme, Kako uspavljujete vase dete, pa prosto copy - evo Serpiiiii

Evo jedne savrsene mame!
Koja je jednom mesecno kod psihologa jer pojma nema kako da se izbori sa decijim frustracijama a da ne urla i ne nadjacava se sa njima. Unazad godinu ipo.user posted image A to sto mi je kuca vecito u haosu i neredu, to me bas tangira, hehe, pa nema sanse da se drzi u redu, jos moji su hvala Bogu zivi i aktivni, neka ih... Za kuhinju jedino mogu da kazem da odlicno funkcionise jer to volim i tu mi je akcenat ali zato sto ja tako hocu. Ali i to je pod pitanjem kad na leto pocnem da radim jer ne znam kako cu organizovati kucu/decu/vrtic/sluzbena putovanja kojih imam ihaj...no, imaju deca tatu, pa ce na njemu da bude...
I nek sam nemajka, te srceparajuce - falice mi.....ja nemam. Jedva cekam da ih polegam user posted image Bez uspavljivanja jel, mazenje ok, ali danas nisam imala snage za to, kratko ih pomazila i izgrlila, tata ih je pomazio jer sam ja imala lom na terasi..
Zato Jovo kazuj koje su to savrsene pa da uzmemo poneki savet? user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

10.05.2014, 22:50

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

IZVORNA PORUKA: serpica

Torbice sta ces ti zeno u ovoj temi?user posted image
Ima li sta "nesavrseno" kod tebe?

Stvarno bre Torbice i ja sam mislila da si ti multipraktik kod koje sve šljaka. user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

10.05.2014, 22:51

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ma sta vam je zene user posted image , pa budimo realni! user posted image Sljaka, ali nema nigde savrseno!

Patrijarh Pavle

clock-img

10.05.2014, 22:54

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

e onda tema da se zove "na putu ka savršenstvu"user posted image
kako uopšte izgleda savršena mama?

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

10.05.2014, 23:02

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Ja sam poslala dete kod babe da bih mogla gledati Evroviziju

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

10.05.2014, 23:02

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Joj, žene, umirem od smeha, lude ste sve u paketu. user posted image user posted image user posted image
Ja treba da peglam i imam testove koje moram za ponedeljak da pregledam, a ne mogu prstom više da mrdnem. I upisujem se na spisak onih koji su ostali da spavaju ujutro, a čiji je muž ustao i bavio se decom. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

11.05.2014, 00:23

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

samo jos jednu da cujem da se zali da nije obrijala noge!!!! pa vidite da nema veceg hita, ako hocemo u Evropu moramo na usadjivanje brade...

clock-img

11.05.2014, 00:31

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

koja ima dlake,ta je savršenauser posted image

clock-img

11.05.2014, 01:58

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: anci kv

user posted image znači što gušća brada ,to je savršenija....ludilo

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

11.05.2014, 02:11

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

IZVORNA PORUKA: vikiveki

IZVORNA PORUKA: anci kv

user posted image znači što gušća brada ,to je savršenija....ludilo

DakleM, da sučemo brkove??? user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

11.05.2014, 21:06

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

xexexe odlicna tema user posted image ,rado se pridruzujem klubu

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.05.2014, 00:41

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ova savršeno-nesavršena mama je skoro uspavala decu...nisam mogla da ih uteram u krevet ni pomoću trikova...taman jedno dete uđe u krevet...drugo izađe iz drugog kreveta,a najstarija gospođica se setila oko 21 i 30 da ima još nešto iz matematike da uradi.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

12.05.2014, 00:50

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Jao, Viki, i Tina je jedva pristala da spava... A ja imam gomilu stvari za peglanje, a sutra praznik, a ja na praznike nikako ne radim, pa sam samo popeglala par stvari koje joj trebaju za sutra i prekosutra... A moje brdo za peglanje je sve veće i veće...user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2014, 00:54

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Uh, sve bi drugo radila samo da ne peglam...to mi je najgori kućni posao

clock-img

12.05.2014, 00:58

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Meni nije. Ali u zadnje vreme nekako se nakupilo baš dosta, a ja sve odgadjam...user posted image

clock-img

12.05.2014, 20:29

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: bubulence

samo jos jednu da cujem da se zali da nije obrijala noge!!!! pa vidite da nema veceg hita, ako hocemo u Evropu moramo na usadjivanje brade...

hahhaaa.. joj... ja sam danas tako zbrljala neki rucak... ni meni se nije jeouser posted image
al dosla umorna sa faksa.... i zbuckala.

don't shit where you eat :))