cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!

clock-img

10.06.2014, 16:42

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Bubi meni je tako bilo sa Sofijom. Non stop mi se spavali. Lezela sam u krevet pre mm i Teodore.
Mm cisti visnje za zamrzivac, a ja leskarim. Bas sam danas mrzovoljna.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

10.06.2014, 16:44

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

bubi,sad odmaraj,dosta si se švrćkala!user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

10.06.2014, 16:46

clock-img

superm

pencil-img

3244

Bubi, skuvaj pirinač u vodi, bez soli, šećera. Poenta je da popiješ tu pirinčanu vodicu, ona je za želudac- keva!user posted image

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

10.06.2014, 16:50

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

stvarno??? odmah cu je skuvati jer su bolovi prilicno jaki...
Anci opet ti na rr a na moretu si user posted image .
sanice prava si nesavrsena zena user posted image .

clock-img

10.06.2014, 16:52

clock-img

superm

pencil-img

3244

Dobro bi bilo da ispečeš jabuke i naravno smažeš ih . To i pirinač i želudac ko nov!

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

10.06.2014, 16:54

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Superm, pa sjajno, on je pod nadzorom i terapijom, nema zime onda. Ja sam mislila da je to tako krenulo, pa napisah sta bih ja.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

10.06.2014, 16:57

clock-img

superm

pencil-img

3244

Da, ali otkud taj bol -pojma nemam! I njega ću kod homeopate čim se vratimo sa mora!

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

10.06.2014, 17:13

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Bubi, mene kad je poslednji put uhvatio zeludac - maslinovo ulje me spasilo. Bukvalno, preporodila sam se. Gadno je, ali radi. Par puta dnevno po gutljaj ekstra devicanskog maslinovog ulja.
A ja sad od 18h odoh kod psihologa da popravljam svoju nesavrsenost user posted image Poslednji Mama klub u ovoj sezoni. A jos lepse - kad dodjem decica ce biti sredjena i spakovana u krevete user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

10.06.2014, 17:31

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja vas jako lepo molim da koristite pretrazivac i ne zloupotrebljavate temu
hvala Olga RR

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

10.06.2014, 19:37

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Mame, koji čaj dajete deci kada imaju proliv?

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

10.06.2014, 19:45

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

pirincanu vodu i neki probiotik.... odlican nam je onaj enterofuril ili kako se vec zove, pije se uz probiotik forte. savrsena kombinacija. opet ce biti pec pec user posted image

clock-img

10.06.2014, 21:15

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Kopirajte moj post u temu o gastritisu, izvinjavam se.
Stigla sam i propitujem mm, sta su jeli, kad su legli...mama za primer user posted image user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

10.06.2014, 21:22

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Moja T i mm otisli kod prijatelja. Nisam htela da idem sa Sofijom.da joj ne bi pokvarila red za spavanje.. Trebalo je da produzim sa ciscenjem visanja. Samo sam poklopila kofu.user posted image Nek cisti mmuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

10.06.2014, 21:25

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Joooj...meni sveki donese na gotovs ili moja mama. Nemam zivaca a ni kad da to radim, gotovan user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

10.06.2014, 21:39

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

I meni je mama sve davala na gotovo. Sada nema nista.user posted image Ove godine smo mm i ja resile da sve sami radimo i da podelimo sa njima.

clock-img

10.06.2014, 22:28

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Nista od mog plana danas da otrcim do kozmeticarkeuser posted image . al evo sama sam sredila brke i bradu a malo i obrve (ne mogu obrve sama uvek mi idu suze jel mi verujete????user posted image )

Dete mi je bilo golo i boso ceo danuser posted image okacicu par slicica cisto da podelim sa vama njen danasnji uzitak user posted image

clock-img

10.06.2014, 22:34

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

MLj i meni isto idu suze na oci i kijam.user posted image
Toliko sam neaavrsena da ipak prepustam kozmeticarki. Nisam skoro isla tako da sam zarasla.

clock-img

10.06.2014, 22:39

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

i ja kijamuser posted image

clock-img

10.06.2014, 22:44

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

N place da stavi ruku u usta i lize lize lize, ja ne dajem, vadim mu, stavljam cuclu. mm ga nosa, drzi mu ruke da ih ne ubaci u usta a, mali se bori kao lav...poludecu. Digla sam noge na stocic i kuckam vam, pa kad me jedan dan ovaj moj istera iz kuce i ja se zapitam zasto, a vi mi samo pokazite ovo sve ovde user posted image

clock-img

11.06.2014, 00:13

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Klarita, nek stavlja ruke u usta, ajde bre, to mu je posao! Oralna faza, upoznavanje tela i sve po redu :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

11.06.2014, 06:35

clock-img

Anoniman

posto ja sinoc po mm ispadoh ne nesavrsena nego najgora mama na svetu, otvorite mi, molim vas, novu temu, ova mi je ispod casti user posted image

clock-img

11.06.2014, 06:55

clock-img

branki*

pencil-img

20828

koje si ti prestupe napravilauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.06.2014, 06:58

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Mora da je dala detetu hranu koja nije izblendirana pa se dete zagrcnulo, ili joj je obukla bodic bez rukava za spavanje, pa misli da ce detetu biti hladno ili nesto slicnouser posted image

clock-img

11.06.2014, 07:10

clock-img

big mum

pencil-img

1690

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Mora da je dala detetu hranu koja nije izblendirana pa se dete zagrcnulo, ili joj je obukla bodic bez rukava za spavanje, pa misli da ce detetu biti hladno ili nesto slicnouser posted image

Ili još gore pojela tu hranuuser posted image user posted image ili čak izašla na kafu sa prijateljicama a njega ostavila samog sa djetetomuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

11.06.2014, 07:16

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

ne ne sigurna sam da je dete oterala na spavanje u vreme kad inace spava, ili je detetu dala da jede tresnje sa kosticama user posted image